Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 294
  • 884
  •   1
Отговори
# 120
картофи ... дълга тема е, определено - едни ги отричат изцяло, други са по - благосклонни. Аз също не съм им фен. Иначе казано - пробвай умерено и наблюдавай. Обикновено дават бързи плюсове. По - добре е по - тъмен ориз или леща. Боб - умерено. Черен хляб със зеленчуково нещо. Миш-маш. Такива неща.

# 121
Благодаря ти! Боб не обичам, подува ми се корема Sick Хляб няма да ям! Картофи веднъж в месеца поне Praynig Леща може Party

# 122
Здравейте момичета! Много се радвам за волята ви!   Peace  Аsse,ти си моят "идол"!   От твоя пример черпя сили за да издържа на НДВ.     А на другите рицарки искам да кажа честе супер позитивни и весели!      Аз днес издържах на режима успешно. Дано издържа и за напред! Praynig        Успех на всички!  И както казвашеASSA  да не забравяме водата!

# 123
Рицарки, да ви попитам какво ви е мнението за фитнес уреда- степер? Исках да си взема кростренажор, но нямам място за такова нещо, и си мисля за степер, има различни видове. Ако някоя от вас е ползвала, ще съм благодарна да даде съвет ...

# 124
  • София
Я И АЗ ДА СЕ ПОХВАЛЯ : -1,2 КГ.!!! ЩАСТЛИВА СЪМ И ПРОДЪЛЖАВАМ! АМА ВИЕ МАЦКИ СТЕ МИ ГОЛЯМ СТИМУЛ!

# 125
  • ГОре на черешата...
Ей, Ассинка и Майчето се завърнаха, без малко да ги изпусна!Супер Grinning!
Днес малко ми е криво, щото онази гадина се появи,но вече съм добре и както казват в един друг форум - нов месец - нов късмет Praynig.
Та с нови сили се впускам в диетуването, че едно кило още имам да боря - срамота - от лятото още ми се мотае...радвам се,че житото с орехите / че и медец бутам вътре Embarassed / не ми се отразиха пагубно на линията, но то и много работа ми се насъбра напоследък, та явно пак натъкмих отрицателният калориен баланс / леле че израз Rolling Eyes.../.И водата ми върви тия дни - Ассе, не сме я забравили ние, не ни се карай - и едни чудни ябълки и круши родила нашТа градина и рупам ли рупам /като овца прозвуча май Mr. Green.../, нищо ефект да има.
Майче, и аз туй за напълняването си го мисля, ама то рано или късно при мен ще стане, нали туй искам /а сега ме разгадавайте hahaha / - важното е, че знам вече по-малко да ям и как после бързо да вляза в релсите...
Утре ще се помъча пак да се включа, обаче събота и неделя няма да мога, но не ме отписвайте - в понеделник съм на линия - нали пак няма да учим / Пък ако може някак си още два-три тура на изборите да има няма да ми е зле Twisted Evil...пък после как ще си наваксвам материала е друга работа.../
Лека ви вечер  bouquet!Много ми е хубаво с вас, да знайте,ей Heart Eyes!

# 126
Мариетке, много стискам палци в следните две седмици да махнеш килото и това да ти донесе двойна радост, двоен повод. И за двете неща ключът е в търпението Simple Smile

За степера имаше въпрос - ползвала съм. Ами, като всички подобни уреди - монотонен е. Трябва да се пробва предварително, да не е нито прекалено лесен, нито прекалено труден за "стъпването". Да, има една особеност - от продължителна употреба (около 30 мин) на моя много загряваха цилиндърчетата, маслото започваше да тече и ... се повреди.

# 127
  • ГОре на черешата...
Ассе, знам го това за търпението, обаче нещо трудно ми се отдава...въртят ми се в главата разни страшни и грозни мисли и лека полека паниката ме обхваща. Старая се да не мисля ,но вечер ми е най-трудно в тъмното...обвинявам се за какво ли не, а знам,че едва ли имам вина...
Ох, стига черни мисли, така доникъде няма да стигна.Утре сигурно ще съм по-добре /на Скарлет О/Хара го докарах Wink.../

# 128
Асса, какъв ти  е бил степера? Аз гледам, че цените са между 5- и 160лв... Ако е от по- скъпите дали няма да е по-издръжлив?  newsm78

# 129
  • София, в полите на Витоша
Сега, като чета мерките ви отпред и виждам какво "чудо" съм аз в момента-

ръст- 167  т.100  х.105  гр.115  б. #Crazy 58

Кажете как се свалят кг. от талията и корема.. щото аз само там искам!!!При мен 10 кг=10 см. в талията и ханша- при вас как е ?

# 130
Добър да е денят ви, Рицарки!
Тед кат, ами Кетлер беше. И това преди години, когато Китай не беше пристан за производство на всичко, което виждаш по магазините. Може просто да не съм била с късмет по отношение на степера Simple Smile
Пипи, домашни упражнения може и да ти помогнат. Коремни преси, мятане на крАци.

Отчетът, който бях обещала. Ами не е толкова драматично. С известни минуси спрямо онова, което е на първа страница. В другата тема бях писала снощи, че от всичкото излишество, що бях погълнала в тези дни, ми беше доста кофти снощи - все едно леко натравяне. Не правете така, наистина е гадно Sad
Овесените трици си ги погълнах. И денят започва добре... Една гледка се е ширнала пред очите ми ,,, жалко, че нямам фотоапарат. Градът в мъгла, а отгоре слънце и много високи облаци. Красота...

# 131
Добър ден Рицарки !!! С ужас трябва да споделя,че според "докторската диета"  #Cussing out имам сега 1,5 кг отгоре  Cry аааааааааааа- без тия...почвам от днес въздържание...излапала съм на закуска 200гр кисело млекце с 2 лъжици овесени трици и 1 ленено семе и ще видим как ще я докарам до довечера...ооообаче никакъв хляб  Naughty ....пиленце печенко и супичка...туй-то... няма да ви обещавам разни нещица и да се заричам ,че пак ще се отклоня ,но трябва строгост при мене...за 2 дни тоз +, сега да видим за 3 дни ще има ли - ... newsm78

# 132
Добро утро Рицарки и от мен!

Вече съм по добре и днес реших да съм на пилешко филе.Плюса при мен е само 1килце та се надявам бързо да го махна.

Евридика споко мила,бързо ще се оттървеш от + и пак надолу,все пак  със здравето шега небива.Важното е че си здрава и по добре вече.

# 133
Acca, благодаря за отговора! Аз вече твърдо реших да си купя степер, ако някой има предложения за други фитнес уреди, които не заемат много място да казва. Приемам предложения всякакви. И откъде може да се купи степер. В Технополис ми се струва, че съм виждала... newsm78  Така се ядосах на себе си снощи... че нямам думи! Качила към 5 кила, от свалените 8 през лятото. Не можех да повярвам на очите си. то че се бях поотпуснала, така си беше, но чак 5 кила да кача  #Crazy И  сега така съм се настървила да сваляяяям. Правих си упражниенията сутринта,  едва вървя сега, до довечера мускулната треска ми е в кърпа вързана, но така ми се пада.
Започвам старата диета- пилешко и зеленчуци. И водаааа  Grinning

# 134
А Тони, точно щях да пиша ,че те няма тази сутрин с отчет и ти се появи.

Общи условия

Активация на акаунт