Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 304
  • 884
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Бебе от толкова време съм спряла да се отчитам-първо голямо задържане на вода беше докато ми дойде М-то, сега съм все още така и чакам си -ядем си рибоците-птиците ги оставям на мира newsm57 kyllmg за неизвестно време, днес пък голяма радост за чревната ми флора и фауна-ядох грейпфрут-горчивина небесна Flutter-толкоз ги обичам, пък искат пари за тях все едно злато купувам. С кг се закотвих и се движа в резона 76,5-77-не падат и туй е, ама аз не съм оставила, мъча го тоз метаболизъм-ще тръгне де ще иде да не тръгне, пък и бърза работа нямам

# 136
Да се отчетеш с постинг,бе мила,сутрин като вляза във темата винаги има писано от теб ,но напоследък ни забравяш нещо рано рано.

# 137
  • Варна
Бебе-то от няколко дни-даже повече от седмица ми беше едно такова криводелско, намусено, нервно-нали съм в цикъл, и за туй избягвах да пиша щото се знам каква съм непоносима за околните, със сигурност щях да изнервя някой тук. Хубавото е че бърже излизам от такива настроения, сама си говоря разни глупости и се развеселявам. Искаше ми се да се закръгля на 75 кг ама не стана-и то защото си поставих срок-и винаги става така, като има краен срок не се изпълняват нещата.
Леко диетуване!

# 138
Здравейте, рицарки! И аз се включвам с голямо желание, сега съм 61кг, многоо ми се иска да си върна старите килца- 52кг, а ръста ми е 160см. Не съм решила още на коя диетка ще се спра, но сега отивам да чета за да мога да си избера!

# 139
Здравейте на всички. Ассе, добре дошла, че вчера ме нямаше на компа и не успях да го кажа. Имам да се отчитам, щото най накрая си намерих сантиметъра. Значи като кила в момента съм
71, /някъде писах по-горе/, задържам в момента/,
талия - 88 см
ханш - 108 см,
бедро - 59 см
гр.обиколка - 111 см
Не знам колко сантиметра съм свила, обаче вчера се почерпих с костюмче, което е един номер по-малко от костюмите, които си купувах преди да забременея преди една година. Ура!!  GrinningА има още доста за сваляне..  Embarassed

# 140
Здравейте, красавици!
Няма да се отчитам, защото ми е малко неудобно след вчерашния Димитровден. Поразиите не са големи, ама ме върнаха една седмица назад. Та сега ме е малко яд и повече срам. 
Успешен ден!

# 141
Момичета имам една молба към вас.Някоя от вас може ли да ми даде повече инфо за точковата диета,че една приятелка се интересува от нея,а от всичко което чета не знам какво да й кажа,да ли си струва или не.Само на вас вярвам и каквото ми кажете това ще е,защото много противоречиви мнения изчетох. newsm78  bouquet

# 142
Аз ще ти кажа - свалих с нея над 40 кг. Тя е нискомаслена и нисковъглехидратна. Прекрасното в нея е огромното разнообразие (дефакто неограничено) - просто с времето си правиш сметката какво си заслужава да се яде, за да намалиш точките и да увеличиш обема. Птай ако искаш конкретни неща, ще отговоря с удоволствие.

# 143
Кажете как се свалят кг. от талията и корема.. щото аз само там искам!!!При мен 10 кг=10 см. в талията и ханша- при вас как е ?
hahaha Eй, развесели ме  Hug Всички така искаме, ко не мислиш Mr. Green

А сега сериозно, нали има различни видови женски фигури - крушовидни, ябълковидни ... Ти сигурно си от жените, които поначало са си с тесен ханш и тънки крачета, а нагоре в торса са по-надарени. Така че, бюста няма много да ти спадне, а талията - еми дай си малко повече време. Преди година си родила, пък и не си на 20  Mr. Green След още някой друг месец ще се поприбере сама. Ама пък сигурно нямаш целулит? Обикновено жените с тази конструкция нямат! Леле, как завиждаааам  Crossing Arms
А за зависимостта килограми - сантиметри, има такова нещо.  И аз съм забелязала, че колкото килца кача, с толкова см ми скача и талията. Че и другите мерки също  Cry

Bobby_ , майчето май е почнала с тази диета, питай нея.

Ted_cat , и аз съм се замислила за степер! Като си купиш, нали ще споделиш информация - откъде, колко пари, доволна ли си  Praynig И до колко килца (женище  Embarassed) може да го ползва, да не го счупя  Embarassed Embarassed

Асса, то голяма скука, бе  Crossing Arms Аз тук вече какви ли не ги измислих - романтични пътувания, острови и лагуни, лИбови, цветя и рози, а тя - работила  ooooh! Уф, срамота  Mr. Green

Тониииии, само в теб ми остана надеждата  Mr. Green Ко става, готвиш ли се за любимия? Ако трябва да помагаме нещо, свиркай  Mr. Green Че  от другите само скука - работа, болни, деца болни, готвене, садене, Sick СРАААМ ooooh!

Опаа, докато напиша и майчето ме изпреварило  Laughing

# 144
Птичке, за теб скучно, за мен - не Simple Smile Ама да не търкаме прословутите народни мъдрости за брадви и сваТби...
Майче, как си? Втори ден си днес, нали? Протеинчета имам предвид.
Преди малко срещнах в спайдъра кометар по статия на английски, че размерът на талията при жените е обратно пропорционален на количеството белтъчини, които се употребяват.

Уф, май пак е време за похапване... Мине се не мине някой и друг час и айде, пак требе да се яде...  Ама така е, като искам да отслабвам...  goodscale  eat

# 145
От това, което разгледах по нета, това си харесах - http://k8tv.com/stepper.html

Но не съм свикнала да пазаря така, без да съм видяла продукта наживо и сигурно ще отскоча до Технополис и Метро да видя какво се предлага там.
Иначе засега само гирички имам по 3кг и с тях правя каквито упражниния мога.
Свалих си и едно Тае Бо, ама не ме влече нещо.... ако взема да подскачам много, много, току виж съм се озовала при дядо Митко на долния етаж  Mr. Green

Иначе тук - http://spidersport.com/articles.php  има интересни упражниния...

# 146
  • Варна
Хехе пиле-знайш как се готвя-купих му чорапи на мъжа днес- Joy Joy
Подготвям пейзажа-шетане, чистене, редене smile3540 избесняла съм-днес обикалях за подарък, че беше рожденик и сега със задна дата ще получава подаръци, ама то по-голяма била излезе-харесах си една фуста  newsm56 че и много хубаво ми залепна на дупарата  и сега голяма дилема-че не е хич евтина -гони стотака ooooh!, пък и за двамата ако купувам подаръци няма да ми издържат картите Mr. Green

ко да прайм-аз или той?Аз ли да съм хубаа 4470 или той да е радостен- yesто ясно де- и двамата ще сме тамън издокарани ми пак тряба си затягам бюжета
Аман вече-дебит/кредит-и накрая баланса все не излиза

# 147
От това, което разгледах по нета, това си харесах - http://k8tv.com/stepper.html

Има един магазин на "Скобелев" (преди "Петте кьошета"), там съм го виждала, но май беше по-скъпо.

Хехе пиле-знайш как се готвя-купих му чорапи на мъжа днес- Joy Joy
Подготвям пейзажа-шетане, чистене, редене smile3540 избесняла съм-днес обикалях за подарък, че беше рожденик и сега със задна дата ще получава подаръци...

За фустата съм ти отговорила в темата за НВДто.
А за подготовката  Thinking Хъм, като кака мога да ти кажа -ЗАРЕЖИ чистенето, готвенето и т.н. (що време ще имаш за това  ooooh!), а тичкай да си купиш парцалки, скокни на козметик, фризьор, масажист - за него подарък  Mr. Green, за тебе кеф  Mr. Green Mr. Green

# 148
  • Варна
Видях те в НВД-то, и аз там ти писах.
Фризьора и комзетика бяха в понеделник, дантелените сютюени и гащури преди 2 седмици ги купих още като ми се ядеше  онова мляко с бисквити-Ассето ще се сети сега, и нови комплекти чаршаффи си поръчах от интернет-сичкото й готоо само мъж да се прибере. Друго-кво, като дойде ще му мисля. Ама хубаво беше да се повталя още щото сега като дойде и ще си отпуснем душиците да попразнуваме разни неща и кат нищо да се увелича пак.

# 149
Тонимирка, бе майка, и тъй ли да те уча, бе чедо?
Za ko ti e fusta, on te bez fusta saka. Хем той доволен, хем парата у джобето ... Ми тъй де ... Hug

Ассе, я го преведи моля те туй за по-неграмотните, тъй с обратно пропорционалното - па и една дума си намерила, на латиницата ми се счупиха пръстите ... Thinking

Пиле, пиле, бяло си, ама не си ранно  Wink

Целувки на всички ви. Тук започва да ни пере як дъжд (сети се)

Общи условия

Активация на акаунт