Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 279
  • 884
  •   1
Отговори
# 90
Мерси Тони!

А да знаеш какво инатче е станало.Аз съм болна  и за сега спирам с режимите,че работите стават зле.Старая се да се ограничавам но тази сутрин кантара много ме разучарова,но какво да се прави.

# 91
Честит празник на всички именници!
До тук само бебчето разбрах, че ще празнува. И аз - а троен празник - татко, големия син са именици и малката ми племеничка - рожденичка. Да са живи издрави всички, че толкова ги обичам, с думи не мога да го изразя!
Това пък води до изкушения и прегрешения, но надявам се днес да сте снизходително към мен!
Желая на всички успех в този прекрасен ден!

# 92
Tанче да са ти живи и здрави именниците!

И аз имам още двама татко и големия ми племенник.И умната с изкушенията.

# 93
Бебче, и при теб е аналогична ситуацията! Много хубав празник - нацелувай мъничето!

# 94
Ей сега ще го нацелувам от теб.

# 95
Здравейте, рицарки Simple Smile
Как сте, как сте? Виждам нова темичка, което ме радва... определено. Ще потърся и старата, че да се ориентирам, кое накъде и как върви. От мен отчет утре... с плюсовеееееее, ама се чувствам супер - колегите рекоха, че изглеждам освежена много, а и прическа смених ... И най-важното - вчера моята дъщеря стана "голямаааа" - цели две годинки Simple Smile

Нещо виждам думички "дискомфорт в новата тема" ... Що така? Ама ще почета и после пак ще се включа...
Много много много се радвам да ви видя Simple Smile

# 96
Ассе радвам се че се завърна HugОпределено се усещаше липсата ти,но по-важно е ти да си си починала добре.Пък и да ги посъбереш малко момичетата,че на тях явно много скучно им стана тук. Sad

# 97
И честитка за малката  bouquetДа ти е жива и здрава и много радост да ти носи!Сигурна съм,че ще се гордее с такава мама като теб! Flutter

# 98
  • София, в полите на Витоша
Майче, сигурна съм че ме разбираш... проблемът е, че аз имам да свалям на точно определено място и това е талията и корема- имам талия 100  #Crazy и ханш 105- направо съм си равна като мъж...Добре , че компенсирам с гръдна 115...  Joy по тези таблички, дето пуснах вчера по формулата съм Лека степен, а по талията съм Критична  #2gunfire

Бебче, честит ти малък именник! Да расте здрав за радост на мама!

Хайде, момичета, хубав ден и още ми се карайте, дано да ми уври мозъка! Hug

# 99
Ассееееееееееееее, хайде бе, душата! Направо ми помрачня тук без теб! Ууууууууф! Направо поскачам от радост, че си тук. Вече бях решила, че до понеделник няма да се мернеш.

Хайде много, ама наистина много честитки за двете свещички! И от кака й Андреа  Crazy Да ви е здрава и умна. Другото да си го купи  Hug

(я, мой ли да видя свежарката?)

# 100
Ассе Hugдобре дошла отново!!!!Много се радвам,че добре си починала,от това има нужда всеки от време на време.Честита ти рожденичка много щастие да ви носи в къщи!!!

# 101
Рицарки, предполагам авторката няма да има против, както и цялото почитаемо сестринство рицарско, да си вляза в ролята на домакиня, а?

Първо, да кажа едно радушно ДОБРЕ ДОШЛИ на новите попълнения Simple Smile Дано да ви е леко и успешно начинанието. С вас сме... подкрепа, съвети и всичко, което е нужно.
Второ, ... водатааааа!!! Не виждам подсещания, не виждам коментари... така не бива.
Трето, рицарки мили, дето имате болежки - пожелавам скорошно оздравяване. Евридика, Птичке... това за вас, а ако пропуснах някоя, моля да ме извините. Здравейте, това е най-важното и с много положителни мисли и усмивки ви очакваме на фронта.

Благодаря за пожеланията.

# 102
  • Варна
Ихии Ассе-добре дошла и от мен! Усеща се, че си си починала, направо те виждам как се усмихваш
Лек ден-вода пием, не се притеснявай-ами друго да не правим-онова с папането

# 103
  • София
Гледам бебчето ти е малко, само на кърма ли сте?

Да, все още сме само на кърма, затова не смея с НВД или с Дюкан да почвам. Като свърша със Страхотната, май ще се прехвърлям на Разделно хранене.
В другата тема - Дюканската, предложиха, че можеш да започнеш директно третата фаза. Peace

# 104
Здравейте момичета  Hug и аз седнах да се отчета за днес най-после...
Добре дошла Ассе  Hug както каза Тони "виждам ти усмивката"  Wink  много се радвам да те "видя"  Simple Smile дано добре да си си отпочинала и честита ти рожденничка   bouquet много,много да ви радва   ura  мерси за пожеланието  Hug
Bebche05 честит именник- голям сладур да порасте  Two Hearts весело празнуване на вашето семейство, както и на tanita_ko   bouquet
Присъединявам се към дискомфортно чустващите се ,ама нещо ми беше неудобно да споделя  Embarassed надявам се да "разцъфнем" отново  Laughing
Иначе (не че някой ме пита,ама аз да си кажа  Laughing ) вече се чуствам по-добре, мога да вървя изправена,че даже и по-бързичко...днес ходих и на църква - на около 1,5 км в едната посока и хич не ми се отрази зле...е-  поизморих се де,но сега ще   sleepuu малко  Simple Smile
Сега желая лек оставащ ден , вода и ведро настроение на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт