Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 256
  • 884
  •   1
Отговори
# 75
  • София
[
Да се оплача- трябва ми психиатър- трудно се мотивирам и като съм на диета ми се дояжда всичко- а и за пръв път решавам да пазя диета, все с много спорт съм се справяла, ама сега хич не намирам време .................................... Е как да го правя всеки ден с две коли в двора....  #Cussing out

Душа, не става само със спорт, трябва си режим, та направо и без ядене трЕбва  Crazy Всичко е на нагласа. Аз си мисла, тези дни за милите животни как ги ядеме.... и да ти кажа така си въздействам на крехката ми психика  Mr. Green, че ще взема съвсем да го откажа да го ям.
А проблема с ходенето пеш... Жено, продайте едната кола и готова работата Joy Мойто мъж нали така ме издокара!  Crossing Arms

# 76
здравейте, момичета! опитах много неща, да не кажа почти всичко, но истината е, че съм ужасно дебела. сега съм на никоя диета, дори напротив- разрешавам си всичко. за последно в неделя се опитах да спазя лунната диета и се предадох. казвам си, че може пък в този ми живот да не ми е писано да съм слаба, но за всеки случай си купих поредната книга- отслабване без диети  Embarassed. първите страници ме съветват точно това- да не се ограничавам и да дам възможност но мъдрото ми тяло в един момент само да започне да взима правилните решения. ако до тогава не стана 200 оки (сега съм само 100, е, 89). един път, много отдавна, бях 50, но после родих и... сега само ми е едно такова тъжно и примирено. иска ми се да имам ентусиазма ви (впечатлиха ме някои постинги на tanita_ko), ама в момента съм по- скоро "разливаща се". надявам се тук да намеря подкрепа.
успех на всички!

# 77
Изобщо не му давай на тялото си опцията То да решава какво и как....не виждаш ли,4е взима неправилни решения! Веднага почвай някакъв режим,пове4ко движение,никой не е казал да е нещо дръсти4но...Аз ако го оставя моето тяло .... ще качвам на ден по 5 кила.А на устата ако не сложа цедка...нямам идея до къде мога да се докарам,специалистка съм по качванто на килограми,ама то от нас кой не е всъщност? Всеки обича да си хапва,но не става така работата мила..Има си някои,който си хапват и не ка4ват,но ние, отбора тук не сме от тези...Вий мацките тук как свалят яко и колко са упорити../не гледай мен обаче../  Мотивиращи са много !!!!

# 78
  • София, в полите на Витоша
Момичета, ето ви още една формула за смятане на наднорменото тегло
За жени- нормално тегло, кг=(ръст,см.- 105) *0.95
За мъже- нормално тегло, кг=(ръст,см.- 100) *0.90

Степен на наднормено тегло             Лека              Средна            Тежка

Превишаване на нормите                  10-30%           30-70%           над 70%

Може също да измерите талията си и да погледнете не се ли е натрупала излишна тлъстина

Степен на превишаване на нормите            Лека              Тежка          Критична

талия, см.- жени                                          над 70 см.        над 80 см.     над 88 см.
талия, см.- мъже                                          над 84 см.        над 94 см.     над 102 см.

Това е от японския чай "Инхуа", който помежду триците включих в менюто си!
 Joy

# 79
Пинки, душа, права си, ама аз наистина имам нужда от емоционална почивка. малка поне. щото дет` се вика- си ходя все гладна и дебела. ще чета и ще се надъхвам. но ме накара да се усмихна  Grinning
пък как само съм тежка степен, тежка...

# 80
  • ГОре на черешата...
Добро утро!
Дойде му времето да се разпиша в новата тема!
Авторката е пропуснала да ми свали половин килце, т.е. остава ми само 1 кг, а не 1,5 кг, но нищо,важното е, че най-отпред стои 66!
Виждам,че има много нови попълнения - радвам се, че сме полезни и стимулиращи!
Тони, как си, че не съм чела назад?А на Пилето минаха ли му болежките?И Ассето бая си удължи творческата отпуска - нека, и аз искаааааам, ама няма...
Айде чао за днес, че ще будя малкия за градина и изчезвам на работа.
Лек и усмихнат ден ви желая, чаровници Heart Eyes!

П.П. Тони, косата ми спря да капе като с вълшебна пръчица само за седмица от покълналото жито с орехите - пробвай, освен това е и много вкусно.

# 81
  • Варна
Добро утро от мен!
Мариетка много се радвам да те видя-тая седмица ми е доста криво, и тая тема я заобикалям, пиша в НВД на Небесната-там по-често можеш да ме засечеш. И мойте мерки не са променени, но то това е по мое решение-не си писах новите, щото съм в М и няма смисъл, после като сваля рязко течностите-иии голяма радост,ама няма да е  истинска. Моя косопад също драстично намаля, трета неделя си правя твойта масчица, и пак пропих ескимосите, включих и доста орехи-сутрин в млякото и семето слагам 4-5 ореха и стават работите.
Пилето се изгуби-не го срещам никъде вече, то май вза да се оправя, ама кой знай сега може други грижи да са го налегнали. Освен Ассето и Майчето избега някъде-може да сме ги уморили с наште терзания и да си почиват-нека е тъй, почивчицата е хубаво нещо, измислена навярно от хубави хорица
Туй то беше!

# 82
Аааа, тук съм Тони, тук съм! Няма почивка за мен.Ние тук миналия месец само празници си празнувахме и хич не поработвахме, та сега нЕма.... Ама нещо ентусиазЪма понамаля, а може би просто вече нямам какво да кажа, а аз не обичам да се повтарям. Ти как си мила? Как вървят нещата с Дон Дюкан? Аз днес започвам втората серия от 5 протеинови дни. За периода със зеленчуците нямаше промяна, което има и положителен аспект  Wink (виждаш ли как се успокоявам). При мен изобщо, колкото повече намалява теглото, толкова повече ме налягат едни страхове от напълняване. Все си мисля, че докато съм на диета, аз "пазя" диета, но и тя "пази" мен, а когато уж всичко ще е позволено, границите на разрешени и забранени храни отпадат иииииии ... не ми се мисли. Голям страх! Ама, тук казват, като стигнем до моста, ще го пресичаме ...

Иска ми се само няколко думи на pipi67 да кажа. Аз не веднъж съм споменавала, Пипи, че отслабването е психологически процес, а физическия е вследствие на първия. Повярвай ми, нямаш нужда от психиатър (и не мисли, че не разбирам за какво говориш). Всеки, рабира се, е с различна психика и настройка, НО ... просто трябва да си твърдо убедена в начинанието си, в желанието си да постигнеш целта без значение на време и "жертви". Защо жертви в кавички? Защото това не са наистина жертви, а средства. Постарай се да мислиш за диетата като начин на живот (впрочем, диета означава режим, а не ограничаване или нещо подобно). Просто вярвай, че това което правиш е правилно за теб. И приемай с разбиране пристъпите на болимия (ако имаш такива Flutter ) - позволено ни е. Аз знаеш ли как се карам с хладилника! Направо войни, ако да съм свалила 50 кг от гърба си.

Всичко казано до тук, разбира се е с радост и за chiges . Добре дошла! Присъединявай се бързо, не от утре или понеделник. Сега, а тук момичетата ще са щастливи да помогнат!

# 83
  • Варна
Ей Майче, добре че се появи Hug-наистина много липсвате с Ассето на всички.
И при мен така станаха нещата-писах, писах-и се изчерпих. Пък и както се обясних и на Мариетка нещо не ми е много комфортно в новата тема.
Другото,което споделям с теб е и моя страх,че ако спра да мисля с този нов мозък, ще тръгнат нещата наобратно в увеличение. Т.е. настройката ми трябва да е за цял живот, а не само докато пишем в някоя тема, щото все някой ден желаните килограми се постигат и после връщайки се към старото мислене=връщане на кг.
С Дюкан не се харесахме, Mr. Green издържах един ден на чисти протеини, без захар в кафето, с мн течности, пиле и риба-но на следващия ден просто нямаше нещо,което да ме накара да продължа-оставам си на стария си режим НВД, но сега съм по-строга, смятам си калориите, % въгл, мазнини, белт. и чакам резултати.

# 84
Мммм, да, туй за новата темичка и дискомфорта не е много красиво от наша страна, но и аз така се чувствам...  Sad Ассето да си идва, че байганосах без нея ... А за това, че не ти подхожда Дюкан - няма лошо. Аз големите килограми свалих с точковата диета, която е вид нисковъглехидратна и нискомаслена, но се броят точки, а не калории. Огрооомното им предимство е неограниченото разнообразие - всичко е позволено, но си го вземи предвид в общата сметка. Това между другото би могло да спокойно доживотен режим.

И тае - бо-то, разбира се  Wink Ти нали не си спряла да припкаш?

# 85
  • Варна
Пуу добре,че се появи Майче-за 5 страници на тая тема не съм писала толкова,колкото тая сутрин с тебе Laughing Laughing
Е как ще спра тае-бото, направо ми е като наркотик, аз друго не мога да правя, по-точно не ми е интересно, редувам филмчетата да не ми омръзват, даже вече играя двете CD-та за напреднали и изобщо не се качвам на колелото-ще заспя на него
Големи сме дружки с Били, гледаме, говори ми, пита ме добре ли се чувствам, дава ми да пия водичка като се изморя-готин човек-и един такъв с тез очи черните дето ме гледа-тъй ми е симпатяга, как да го оставиш Mr. Green

# 86
Малееей, твоя човек като се повърне от чужденецията ще се огледа дали е дошъл У правилния апартамент. Аз едно време тъй със Синди крофорт си комуникирах. Ма не можЕх да станЕм кат нея - уф!  Crazy

# 87
Здравейте милички!

Днес моя малчуган е именник та да ви почерпя по този поводна кой какво му е по режима.

Майче,Тонимирка радвам се че се разписахте в темичката,без вас много скучно,без Ассето още повече,но нека си почине момичето.

# 88
  • Варна
Хаха Joy Майче- моя човек се връща тая седмица и наистина като ме види,ще си глътне езика Shocked-само ще ме гледа и ще цъка с език-бая съм намаляла от преди да замине, пък и косата ми порасна, боядисах се, стегнах дупе, навирих нос-и гардероба нов-ммм умря ми циганката и аз сама се хваля
Другото,което мн ме радва,че приятеля ми също хареса тае-бото, и понеже за него килограмите се топят само със спорт беше се хванал с мен да скача, даже ми пречеше по едно време и се побутвахме. И сега знам какво ще стане като се прибере, понаддал от западните храни -веднага ще се метне да играе и как да се откажа ми кажи като освен всичко друго си имам и симпатизант при това по-надъхан и от мен

# 89
  • Варна
Бебе-честито именниче, да ти е живо и здраво патето, гледах ти снимките-много сладки бузки и устнички има. Всичко хубаво на семейството ти  love001

Общи условия

Активация на акаунт