Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 252
  • 884
  •   1
Отговори
# 60
Момичета много съм щастлива  newsm68 newsm68току що получих Ab swing голяма забава е!В събота бяха пуснали  рекламата и не знам защо,но този път се загледах по-обстойно и взе че ми хареса,в неделя го поръчах и сега е при мен.голяма радост ви казвам...Сега ще се мятам на коремни преси jumpи спорт,обаче исках първо на вас да се похваля newsm47

# 61
Bobby_, да кажеш дали има ефект от него Party
Аз си седя, наливам се с вода и си почивам Crazy Обаче от 3 дена си седя на 68 кг, а днес ми е последния ден от режима newsm78 Чудя се после какво да почна, всичко е с някакви схеми по часове, коета на мен ми е невъзможно Whistling

# 62
Честита нова тема.
Момичета аз вече пове от месец може и два съм в застой и с кг. и с мерки. Sad
Какво да правя вече незнам. Rolling Eyes

# 63
Момичета, някой да знае къде мога да намеря таблица със съдържанието на мазнини, белтъчини и въглехидрати на продуктите newsm78 Но някоя по-пълна, че аз имам 1, която съдържа много малко храни Sad

# 64
Ами аз имам една книга, ама няма как да ти "метна" newsm78. Питай за някоя храна ако искаш. newsm10

# 65
не е в електронен вариант, така ли......лошо Sad За сега се интересувам колко въглехидрати се съдържат в лимоните newsm78

# 66
Милена виж тук
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
Имаше и друга но сега не се сещам къде е  Heart Eyes

# 67
тази я имам, но в нея ги няма плодовете

# 68
# 69
# 70
Лимон- за 100г -препис от книгата на Демис Русос
калории                         - 15г
белтъчини                     - 0,8г
мазнини        - почти липсват
въглехидрати               - 3,2г
вода                             -85,2г
целулоза                       -5,2г
Съдържа витамини:      В6, С, СА

# 71
Здравейте момичета!  Ако ми разрешите и аз да се включа ще съм много щастлива.  Да се представя- ръст 170, 85кг  цел-65кг  но надали ще ги стигна някога. Надявам се че с вашата подкрепа ще успея.Да ви призная колко съм  депресирана заради тези пусти килограми.Ще се отчитам всеки ден пред вас за да не се предам. Чао! Иуспех на всички!

# 72
tonimirka, Bobby_, много ви благодаря Hug

# 73
Много сам доволна от Дюканската диетка....и хубаво,4е най сетне се стегнах и запо4нах де....а и триците са едно вълшебство...Да се похваля,4е вклю4их венага и спорт! Ако така тренирам както днес-всеки ден,много бързо ще дръпна надолу...но аз не бързам,защото с това бързане преди,всичко си качих пак..така,4е бавно и славно,важното е мотивацията  да не се губи.даже днес съм на рожден ден,и направо не ми се ходи само като си помисля,че ще има да ме зяпат защо не искам това или онова..но съм решила,4е ще бъда много  внимателна,и сега си измислям предварително оправданията-готова с отговори за всякакви такива ситуации...Ама така де...то в работата все някой за нещо черпи...извън работата навсякъде ни дебнат разни гъзообразуващи и коремонарастващи изкушения....бреййййй,човек една диета не може да захване от такива  досадни хубавини...хи хи хи....Кой не си ушие от знаменцето едно късо поле на финала.....ох,Асето да не ме 4уе само... smile3521

# 74
  • София, в полите на Витоша
Здравейте момичета!  Ако ми разрешите и аз да се включа ще съм много щастлива.  Да се представя- ръст 170, 85кг  цел-65кг  но надали ще ги стигна някога. Надявам се че с вашата подкрепа ще успея.Да ви призная колко съм  депресирана заради тези пусти килограми.Ще се отчитам всеки ден пред вас за да не се предам. Чао! Иуспех на всички!

Здравей, скъпа , направо си добре дошла, особено за мен, защото и аз се записах отскоро, а и сме на едни и същи кила- почти- аз съм 167 см. и съм 78 кг., обаче много лесно стигам до 80... Joy Моята цел за начало също е 65 кг., но трябва да съм 60, за да изглеждам както бях преди да забременея с първата и с втората ми дъщеря- с третата вече бях напреднала с кг. и затова сега съм на този хал...А за депресията- и мен ме друсва яко от време на време, затова се надъхвам всяка вечер тук...И давя нощния апетит в литри айран от нискомаслено мляко...  hahaha

Да се оплача- трябва ми психиатър- трудно се мотивирам и като съм на диета ми се дояжда всичко- а и за пръв път решавам да пазя диета, все с много спорт съм се справяла, ама сега хич не намирам време за тренажора, остава ми само търчането по детето.
Вчера ходих пеша с количката от нас- което е почти на Околовръстното-до центъра на Симеоново- което е почти до сладкарница Романс #Crazy , направо без душа останах , ефект- нула....
Все едно да изкачиш Черни връх и то за нула време, че бързах .... Joy Е как да го правя всеки ден с две коли в двора....  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт