Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 245
  • 884
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, красавици!
Ето, че вече един месец съм на режим - в началото мой си, после на Дюкан, и резултата е -7кг. Въпреки, че съм наясно, че няма да е лесно и смъкването ще става бавно, ми се искаше да съм махнала поне 10 кг. Ех, мечти!. Колкото повече време минава, все повече осъзнавам с какво сериозно начинание съм се заела. Ако успея да си постигна целта - значи всичко ще мога!
Малко е философско за рано сутринта, ама на вас всичко мога да кажа.
Утре сериозни предизвикателства - Димитровден (да са ни живи и здрави именниците newsm51) - ще имам гости, ще готвя забранени храни. Голямо предизвикателство, като се има предвид, че с годините съм си изградила имидж на голям кулинар, а утре ще им поднеса задушени зеленчуци newsm62
Лек и успешен ден на всички! Hug

# 46
Добро утро и от мен  bouquet
tanita_ko Бравос бе мила,че то много добре за месец 7кг.,чак си за завиждане дори,че има хора дето само по два дори не свалят за това време.
Иначе и аз съм съгласна с това,че ако точно тази битка с кг.успеем да преборим,с всичко ще можем да се справим,защото само този който не е бил на диета не знае колко по-трудно е от колкото изглежда нали? Hug
Водата да не забравим днес!

# 47
Хей, момичета!
Асса много дълго я няма, а на мен ми липсва! Май е решила да пробва дали ще се справим сами, пък и тя вече има да сваля някакви грамове!
И майката почти не се включва!
Ще трябва да доказваме, че сме се научили на нещо, като порастнали деца!

# 48
  • София
Днес +200 грама  Crossing Arms , а не съм яла вчера нещо по-различно от предишните дни! Първите няколко дни ми бяха малко трудни, но вече мозъка ми се настрои на ново на по-малко храна и сега даже не ми и прави впечетление какво има на масата, различно от моята храна. В петък съм на Р.Д, утре на имен ден, но ще си хапна една салатка и готово, не ми е усобен проблем. Само тортата ми е голямо изкушение  Mr. Green
tanita_ko, променила съм даните ти.
А на новите рицарки, които са се включили за съжаление не мога да внеса данните, защото не може вече да се редактира. Записала съм си ги обаче и следващата мацка, която пуска тема ще и  изпратя данните. Инече всички, които са ми изпратили мерките си на лични и всички побликували мерки в старата тема и на 1-ва страница на тази са включени в списъка на отслабващите.  Simple Smile
Относно водата, да ви кажа като цистерна съм  Embarassed, ама насила наливам, наливам, до пръскане.
Дамаянти, ехоооо къде си? Справяш ли се или ще ни изоставяш?   Crossing Arms

Стана дълго.... Лек и слънчев ден от мен     bouquet

# 49
  • София
Добро утро.
Айде днес да се похваля.
-800гр.съм:)))НО все пак ДОВОЛНА. newsm44
Но пък ми дойде оня ден и сигурно затова.
 tanita_ko ,браво,наистина!7кг! Shocked PartyАз сигурно за поне 3 мес.ще се боря с толкова.Поздравления!

# 50
  • В сърцето на любимите мъже!
Въх, много странна работа, вчера и онзи ден съм супер стриктна, и много спортна, а ...+2 кила  newsm78 newsm78 newsm78

Още не ми е дошло де, но се чудя, има ли връзка....

# 51
Хайде и аз да се запиша Grinning.
Честита нова темичка!

Аз ту 75 ту 76, ама съм се отпуснала съвсем никакъв спорт, всеки ден се заричам да започна  и като капак налитам на сладко като за световно Embarassed.
Предполагам ми трябва почивка.

Нещо съм хвърлила едно око на Пиер Дюкан на режима, де многоо го хвалите... май на там ще се ориентирам. Тъкмо ми разрешиха и яичица да хапвам ммм как обичам.

Хубав ден и утре по-леки отколкото днес!

Въх, много странна работа, вчера и онзи ден съм супер стриктна, и много спортна, а ...+2 кила  newsm78 newsm78 newsm78

Още не ми е дошло де, но се чудя, има ли връзка....

Обикновено има  Grinning, повечето момичета задържат ( някои качват ) кг преди цикъл.

# 52
Палечка, ако не си готова за режим, по-добре изчакай малко. Иначе ще се получи като с предишни диети - почваш , сваляш няколко кг,прекъсваш и качваш двойно. Това ще изтощи организма ти и изобщо - работи върху мотивацията. Без нея няма да я докараме до край. Това е моето мнение, пък ти както решиш. Трябва да се настроиш така, че никакви изкушения да не ти влияят. Hug

# 53
Оооо- тук съм и аз  Hug Браво на tanita_ko   bouquet това е чудесен резултат...
Относно Ассето и на мен ми липсва,ама нека си почине жената...то си е нужно да има такива периоди...после като я впрегне пак ежедневието ... ooooh!
Аз няма да споделям резултати, не само защото не съм се мерила,а и защото не спазвам нищо както знаете...ама съм тук за подкрепа и от следващата седмица с пълни сили при вас  Party

# 54
Здравейте момичета!

Как минават диетичните ви дни? При мен няма килограмово мърдане, макар да има сериозно разхлабване на дрешките. Това ме изкрава извън нерви, ама си трая. Викам си "Ша доди, не може да ни доди  Wink )

А тези дни ме тормози един такъв въпрос, който възникна вседствие на калкулаторите. Та ето какво - аз съм в момента 60 кг и съм визока 1.55. Имам колежка, с която носим едни и същи  номер дрехи, дори аз имам някои по-малки, тя твърди, че е 60 кг, а е висока 1.68 !!! Как е възможно? Проверих в калкулато, че за да бъде с моите данни, колежката ми трябва да тежи с 10 кг повече. А бе нещо не ми е ясно ...

Хайде приятен ден и да ви върви на/по вода  Wink

# 55
Евридика! Ти имаш същия старт като мен и същата цел. Само че си много по-близо до целта. Колко време ти отне?

# 56
Айде и аз, че мерките ми от първа страница не са коригирани. Честита нова темичка. То като видях три страници май вече не е съвсем нова. Ей ги моите срамотии, но вървят надолууу..:
начало - 78 кг
СЕГА - 71 кг
цел - 58 /може и 60/ кг
ръст 170
Диета - Дюкан!!!
Другите мерки - като си намеря сантиметъра.
А тоя кльощавия младеж от аватара ми снощи ми е изял пуешкото филе и от сутринта до сега съм на 1/4 кисело мляко 0.1%. И 2 литра вода. Леле-жабурнясах!

# 57
  • да има едно лесно - на мотора
 Здравейте Рицарки  Simple Smile ! Записвам се за кандидат- рицарка, вряла и кипяла на бойното поле с вятърните мелници, наречени килограми...Вече се престраших да се запиша о в тази тема ( иначе ви "подслушвам " от 2 месеца ) . За протокола:
 ръст 170
 кг.- 01.09.2006 - 66кг
        днес             62 ( след започваме на режима на Дюкан )
        цел - поне  58
 мерки       т. от  74 на 71 см
                  х. от 98  на  95 см.
 Гледам да си спазвам режима , но днес прегреших  Embarassed ( мнооого обичам шкембе чорба  Embarassed и ядох , но само от бульона  Embarassed )
 Поздравления за отслабналите - и на мерки и на теглилки  Hug
 А Асса, majkata и DessiJ са станали като мое гуру  Wink 
 Желая ви лек ден и много вода Simple Smile

# 58
Евридика! Ти имаш същия старт като мен и същата цел. Само че си много по-близо до целта. Колко време ти отне?
Еми не мога да ти кажа с точност...сега детето е на 1год и 3 месеца...като се има предвид,че имах периоди от по 2 месеца,в които абсолютно нищичко не съм правила и диетувала... Thinking първите 12-13 кг ги свалих от самосебеси за около 4-5 месеца почти неусетно..после зациклих на 78-80 доста време докато февруари месец не започнах строго ограничение на някои храни...след това прибавих 3 месеца почти всекидневен спорт (Тае-бо) и от юли насам почти нищо не правя..
Значи 13 кг съм свалила за 2-3 месеца...после качих 3-4 обратно, от тях 2-3 сега ги няма..бях се докарала до 66,ама се "опущих" доста август и септември...абе не мога да го сметна точно- дано ме разбра...ако имам възможност за спорт и се стегна мисля ,че за месец и половина ще разкарам още 5-6...но не мога  да спортувам  Cry

# 59
Палечка, ако не си готова за режим, по-добре изчакай малко. Иначе ще се получи като с предишни диети - почваш , сваляш няколко кг,прекъсваш и качваш двойно. Това ще изтощи организма ти и изобщо - работи върху мотивацията. Без нея няма да я докараме до край. Това е моето мнение, пък ти както решиш. Трябва да се настроиш така, че никакви изкушения да не ти влияят. Hug

Аз чакам, чакам... Grinning
Вървя си аз +/- 1кг, което си е чисто задържане при тези обстоятелства.
Още се ослушвам, по прочитам това-онова. Настройвам се демек Simple Smile
А иначе наистина съм изтощена, то мен винаги си ме гони и пролетна и есенна умора, пък и много емоции насъбрах за последните 1-2 месеца. Напоследък и детенце спи лошо, боледува доста покрай яслата, ей такива "радости"  Sad.
Огледах се в Дюкана, защото Ассичка спомена, че топи целулит режима му с режим. Някъде другаде четох, може и пак Асса да го е писала (да ме извинява, не помня) че не се отразява толкова зле на кожата въпросния режим че моята е мнооого суха, да не изпадам в подробности.

Пробвам го от сутринта съм на яйца и преди малко, за обяд пиленце, не е зле не ме "кара" на хляб или сладко, а на вода  Mr. Green. Сигурно е защото не съм рекла и отсекла: "Почвам го!", а само опитвам и във всеки един момент си разрешавам да се отклоня (което няма да го бъде ако се хвана сериозно, де).
Ще видим.

Хайде да скокна за водичка аз, лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт