Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 247
  • 884
  •   1
Отговори
# 30
И аз се надявах да ме включите в новата тема, но уви. В предишната писах подробно за себе си, сега само основните мерки:

ръст:164
начална тегло: 60
в момента: 58
цел: 48 (и 50 ме устройва, но хайде на мах.  Wink )
диета: своя

Поздрави!

# 31
  • София
Ваня, Дюкан-ската диета не ти ли пречи на кърменето, как ти се отразява?
Пречи ми единствено това, че хапвам повечко яйца, а малкия има алергия към яйцата и се обрина. Имам и един запушен канал ме понаболява, но може и да не е от диетата, аз често-често запушвам някой млечен канал. Confused Като количество на кърмата - не мога да преценя, защото той е по-голям, яде почти всичко, ходи на ясла и го кърмя само сутрин и вечер. Гледам бебчето ти е малко, само на кърма ли сте?

# 32
  • София
Хайде и аз да се включа за корекция на данните!
Начало: 63 кг.
В момента: 53.5 кг.
Цел: 53 кг. /иска ми се да напиша 52 или дори 50,ама знам,че скоро няма да ме огрее/
Ръст: 162 см.
Режимът,с който постигнах резултата е Страхотната Диета.От месец и половина почти не я спазвам,нито нея,нито някоя друга!Но не ям хляб,сладко и тестено...,а-а-а щях да забравя тичам след дъщеря ми,това ми е спорта всъщност!

# 33
Здравейте и от мен....пуснах си аз мерките в старата тема и писах на лични на авторката на тази да попромени малко данните там с новите,ама явно е заета жената и то времето за редакция ще свърши  скоро...ама нейсе...честита ви нова темичка и в тази наистина да има повечко свалени килца   bouquet  bouquet  bouquet
А и нали знаете,че засега съм тук за присъствие малко ,че с тия захранвания въглехидратни от болницата още не съм спряла...и маам 'леб като за световно...имам кръв да възстановявам доста  ooooh!
Така,че успех на вас и аз скоро идвам със строг режим   bouquet

# 34
Ей-открих ви къде сте PartyВ нова тема! LaughingДе да можехме и така бързо да слабеем ,както прехвръкваме от една в друга Rolling Eyes
А къде е Ассето?А Монда?Някой да ги е мяркал? Laughing
.....не се отчитам,щото няма с к`во Embarassed
Успех на всички!!!  bouquet

# 35
  • В сърцето на любимите мъже!
Гледам бебчето ти е малко, само на кърма ли сте?

Да, все още сме само на кърма, затова не смея с НВД или с Дюкан да почвам. Като свърша със Страхотната, май ще се прехвърлям на Разделно хранене.

# 36
  • София
Съжалявам, че така се получи, но явно грешката е моя  Embarassed !!!
Вчера не можах да поправя всички мерки и да включа новите рицарки, защото малкия се размрънка да се къпеме. Сега поправих мерките на всички, които са се включили, както и на новите момичета.
Извинявам се още веднъж, но тъй като в старата тема някой пита за нова тема, а никой нищо не каза и аз затова постъпих така!  Sad

# 37
Не се притеснявай, Ерче!
Моите мерки не си ги коригирала, но аз не се сърдя, нали си имам лентичка!
Благодаря за положения труд, това не е малко. Пък ние бързо ще напълним и тази тема и хоп - нова!

# 38
Да бе ти пък сега да не се засегна нещо? newsm78Никой мисля не се сърди щото не е станало кой знае какво по-важно е да отслабваме и да се подкрепяме Hug

# 39
Благодаря за включването!   bouquet

Искам да споделя, че намаляването на обиколките ми нещо не тръгна пропорционално, както се надявах. Бедрото над коляното ми е намаляло с цели 2см., а в горната част само с 0,5см, а ханшът май изобщо не се е изменил.  Confused И без това ханшът ми е доста широк спрямо талията, а сега на всичкото отгоре не иска да мръдне  Imp  Преди когато съм сваляла нещата винаги са вървели успоредно, а сега защо става така.

# 40
  • София, в полите на Витоша
Хайде и мен в списъка- 167 см. начало- като родих 85 кг. в момента- 78 кг. цел- 65 кг., а ако станат 60- още по- добре.
Диета- нещо между Дюкан и НВД, но основното е да спра да ям вечер и нощем...  Embarassed

Последна редакция: вт, 24 окт 2006, 18:52 от pipi67

# 41
Wow, нова темичка! Бравос!

Аз нямам с какво да се похваля днес затова предпочитам да си замълча Embarassed

Много успехи и водичка пожелавам занапред!

# 42
...отварям темичката и какво да видя и моя милост на заглавната страница  Laughing за което благодаря   bouquet
Това е още един повод да няма издънки и да пълним темичката само с намаляващи килограми и фиданчести резултати  HugПожелавам го на всички ни   bouquet

# 43
Аз мислих, мислих и реших да призная пред света мерките си  Embarassed

висока 164 см, 72 кг  #Cussing out  #Cussing out, цел 60 кг (както бяххххххх и то неотдавна  #Cussing out  #Cussing out), диета НВД + спорт

ми сложете ме моля, на начална страница ..... Embarassed  Rolling Eyes

# 44
  • София
 Я и аз да си пусна мерките - дано има с какво да се похваля след няколко дни! От днеска вече сериозна диета започвам, само като ви гледам резултатите...! Браво момичета пхродължавайте все така!
ръст 176см
тегло 83
цел 67
диета плодове, чай и мед
 Стискайте палци и аз да се отчета!

Общи условия

Активация на акаунт