Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Орденът на режимките и какви са целите му?
Колко вода трябва да се пие по време на загуба на тегло?
Кои са ключовите компоненти на всяка здравословна диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Орденът на режимките и какви са целите му?
-
Колко вода трябва да се пие по време на загуба на тегло?
-
Кои са ключовите компоненти на всяка здравословна диета?
-
Какви са препоръките за здравословен начин на живот, включително избор на хранене и съчетаване на упражнения с хранене?
-
Какви са някои препоръки за участие в Ордена на режимките?
) - ще имам гости, ще готвя забранени храни. Голямо предизвикателство, като се има предвид, че с годините съм си изградила имидж на голям кулинар, а утре ще им поднеса задушени зеленчуци 

, а не съм яла вчера нещо по-различно от предишните дни! Първите няколко дни ми бяха малко трудни, но вече мозъка ми се настрои на ново на по-малко храна и сега даже не ми и прави впечетление какво има на масата, различно от моята храна. В петък съм на Р.Д, утре на имен ден, но ще си хапна една салатка и готово, не ми е усобен проблем. Само тортата ми е голямо изкушение 

Аз сигурно за поне 3 мес.ще се боря с толкова.Поздравления!
.
)
първите 12-13 кг ги свалих от самосебеси за около 4-5 месеца почти неусетно..после зациклих на 78-80 доста време докато февруари месец не започнах строго ограничение на някои храни...след това прибавих 3 месеца почти всекидневен спорт (Тае-бо) и от юли насам почти нищо не правя..
.