Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 286
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Моля , включете ме и мен, ще ви дам мерките си ама не се плашете.

# 766
Моля , включете ме и мен, ще ви дам мерките си ама не се плашете.

Абе как ще се плашим ,то ако бяхме толкоз плашливи нямаще да сме тука newsm53 .
Като се сещам и аз отде тръгнах и направо лощо ми става,тъй чи спокойно нема ни изплашиш newsm48

# 767
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте, рицарки!

Аз да си кажа, че овапцах диетата! Освен, че не си бях платила нета и ми го спряха от 1-ви, та чак вчера проимах, ме беше и срам да се показвам тук, та затуй чак сега се престрашавам.

Ами какво да ви кажа, похапнах от всичко... онези дни и сега не съм на никаква диета, а на леко ограничаване. В резултат не съм мръднала на кг.

Иначе си свалих Били Бланкс и е супер. Вече цяла седмица играя Basic Bootcamp - всеки ден и съм много доволна. Мерси на Тонимирка....

Сега се чудя и се мая коя диета да подхвана, че Страхотната не ми се почва отначало, а Дюкан ми е малко екстремална. От друга страна скоро почват постите и много ми се ще да постя... и така.... абе в чуденка съм... newsm78

# 768
Иначе си свалих Били Бланкс и е супер. Вече цяла седмица играя Basic Bootcamp - всеки ден и съм много доволна. Мерси на Тонимирка....

Я кажи това упражнения ли са? и от къде си ги издърпа?

# 769
  • Варна
Браво Иги-за спорта, направила си супер крачка-ще видиш как нещата ще почнат да се нареждат по-бързо като се мяткаш и дори и с разни прегершения на режима спорта направо ти ги заличава-за диетата-избери си режим, а не диета-щото винаги става така с диетите-като им дойде края и свършат и вече си пак в старото положение.
Постите няма ли да ти дойдат доста въглехидратни-всъщност не знам де, не съм постила досега
Хайде идвай по-често при нас

# 770
Да си кажа и аз ей сега ми беше първото ядене за деня.

Две яйца и 50гр.сирене но поне с водата днес съм добре.Ще го пишем полу- воден ден.

# 771
Урааааа  newsm44 Най-после успях да се докопам до форума. Много е зле тия дни, или въобще не се отваря, или забива нанякъде и трябва да го чакаш сто часа #2gunfire

Честито на отслабналите! И мойто кантарче мръдна малко надолу Crazy От старите си ми е то, дето не мерят грамчета, ама трябва да има половин килце newsm68 Ееее, малко, ама кой ти ги дава  Grinning Тия с по пет-шест кила за седмица, мразя ви Crossing Arms

Иги, що така се беше скрила, взехме да се тревожим за теб! Отслабваш, не отслабваш, тука ще седиш! Виж ме мен bowuu  Свалям по 100гр на седмица, страдам и се срамя, ама пак не мърдам от тук! И да искат да ме изгонят, пак няма се поместя Mr. Green

Как го сваляте този Били? Аз се пробвах един ден, оказа се, че трябва да го свалям цяло денонощие  #Crazy Интернета ли ни е лош, или тук ме лъжат нещо newsm78

Новичките, то се видя, че торта няма да получим от вас, ама айде, от нас да мине, добре дошли  Hug

Марието, к'во ревеш? Къде си сега, когато ние сме на линия,а?

# 772
  • В сърцето на любимите мъже!
Хм, Тонимирка, права си, че има доста въглехидрати, но постенето по-скоро аз го слагам като противоположния режим на НВД. Принципно и НВД ми изглежда логично, но не мога да броя калории... Ти как се справяш?

Бяла птица, Били си го свалям доста бързичко, за около час едно файлче, от нета ти е май... А 100 гр на седмица са си много добре даже...

# 773
Ленче, мерси за успокоенито, ама с мойте излишните тонове и след месец няма да съм маце  smile3532 виж на пролет по- може  Joy
Птичке сладка, ако не можеш да го дръпнеш Били, да ти го запиша, а? Аз го имам свален, ама много не съм по тез мяткаyите се движения ... Нали си съседка, ще пием по кафе някъде по Люлин или Обеля и ще ти дам диска  Hug

# 774
   Птиче , нашто Били го сваляхме цяла нощ , че и повече / и то само едно филмче /  Децата пропищяха орталъка , че нямало да им остане място за филми.
   За майка си не мислят , калпазаните му с калпазани.  newsm66

ЕЛЕНА , на 11- та  страница на тази тема Тонимирчестото е дало линк . Бягай там да го земиш.

Последна редакция: пт, 10 ное 2006, 17:51 от Айя

# 775
Хайде моля ви дайте линк за тоз Били, да си го дръпна и аз и да подскачаме заедно  Praynig

# 776
Здравейте, красавици!
Ето ме и мен - гладна и жадна (цял ден не намерих време за тез важни неща), сядам да ви чета с огрооомно удоволствие!
Тонимире, днес съм ти конкуренция - с прическа и маникюр, нали в царско Търново ще ходя!
Утре няма да ме има, но обещавам да не прегрешавам и ако успея в неделя вечер ще дам отчет за новата тема!
Хайде, милички, не се оплаквайте, без вас съм заникъде! Hug

# 777

Момичета , ако утре се съмне откъм Велико Търново , да знайте , че Тончето и Танитка са вече там.

# 778
  • Варна
Хехеее пълните ми душата- много ясно бе Тани-на сватбата трябва да си толкова хубава,колкото и булката-в някой случаи се позволява и по-хубава да си
Иги-моля те недей почва и ти с тез мързелашки истории-ти събра сили тае-бо да играеш, едни прости сметки и калории не ти се смятат-в другата тема дето пиша- за НВД на Небесната-аз и другите си пишем менюто барабар със сметките-ела, огледай се и ако ти хареса туй дето ядем-направо копирай нашия режим.
Пилето не и хареса, че не съм ядяла плод и млечни-туй беше само за 2седмицци по мое желание, даже днес ми е 14я ден без тях, но вече съм ги включила-така че не е само месо, яйца и риба-както си прецениш
Пипи-и мойто тае-бо го дърпах цяла нощ, ама аз всичките 6 филмчета

# 779
  • Варна
Айче   love001

Общи условия

Активация на акаунт