Рицарки на бялото кантарче - 9 част

• 32 526
  • 884
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
О майче-не мой тъй гол да одим-то вкъщи бива, ама по улиците-искам да се фръцкам с любовния мъж-сега докарах талия-не е като да си кръгло отвсякъде. А пък парите са за харчене-що работим -да се стискам ли? Я па ся

# 151
Майче помагай моля-единствено тук намерих неща за диетата които могат да се ползват
http://rozali.com/diet.php?l=a&p=96
ако имаш възможност ще хвърлиш ли един поглед да ми проясниш малко това ли е твоята диета?  Heart Eyes

# 152
Еее, арно го рече, аз съм "за". И аз днес, ей така, без да искам се оборудвах едни ботушки. Ми те останали последни горките (той кой нормален ще купи 35-и номер), та 50% "скидка" на сред сезона турили. А после бях нещо на нервос и ... отидох да се пострижа  Shocked Ай ша му се невидяло и у живота!!!

Бебче, това е да, но при мен точките са различни и не мога да споделя, но това е. За валос в сайта им няма нито български нито руски. Мойте точки за отслабване са само 18, но принципа е вавен. Както ти и казах - старае[ се да наблегне[ на ниско маслените и бъглехидратни храни и о този начин набираш повече точки, за да увеличиш обема. Например една консерва риба тон с вода е 3 пъти по-ниско точков от с олио.

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 17:07 от maikata

# 153
А пък парите са за харчене-що работим -да се стискам ли? Я па ся
Само така Тони и аз съм на това мнение,в крайна сметка и самочувствието е важно нали.
Ходи си я купи тази твоя фуста и съм сигурна,че няма да съжаляваш Heart Eyes
Ти си готина мацка аз те знам!  bouquet

# 154
Здравейте момичета! И аз продължавам с диетата защото преди близо месец не свалих нито кг. с НДВ и се отчаях и я прекъснах но сега - смело напред.    Моля ви момичета  дайте малко кураж и на мен  че ми идва да се #2gunfire       Всеки ден  пиша а никой не ми обръща внимание.     Лек ден и много вода!

# 155
Maйче, иначе речено - повече белтъчини - по -малка талия; по- малко белтъчини - по-голяма талия. Едното като расте, другото намалява. Та така... "скидка" е на руски "намаление"... ама няма значение, смисълът е ясен Simple Smile. 

Тони, аз съм ЗА полата... не че има някакво значение Simple Smile

# 156
мозила, що не се регистрираш? Ами като пишеш като гост, създаваш впечатление, че си за малко - обикновено е така. Нищо лично Simple Smile Добре дошла Simple Smile Хубаво е, че не се отказваш - понякога резултатите идват по - бавно.

# 157
  • Варна
mozila я ела в темата за "НВД-ръфам пражоли и стягам крачоли "се казва.Как тъй не сваляш с НВД-то, ела разкажи, там ще помогнем.Бързам сега, ще се включа след 19часа, че може и по-късно

# 158
Maйче, иначе речено - повече белтъчини - по -малка талия; по- малко белтъчини - по-голяма талия. Едното като расте, другото намалява. Та така... "скидка" е на руски "намаление"... ама няма значение, смисълът е ясен Simple Smile. 

Тони, аз съм ЗА полата... не че има някакво значение Simple Smile

Ааа, аз пък помислих, че трябва да се консумират белтъчини спрямо талията, ама съм патка. А за скидката знам бе, само ви пробвах дали въй понимаете.   Wink Тя малката сега е в руска градина и ела да видиш каква сме салата ... смях в залата е!Между другото най-смешни са тук руснаците като кажат някоя дума на иврит, но я спрягат на руски. Падаш!

# 159
Майче, мисля, че няма по - смешно от български думи с руски окончания... Simple Smile Но това е една друга тема. Та не казваш как ти режима? По - скоро резултатите от него

# 160

Тончеее , айде на мръвката - разкарах пъпката. newsm47

Аз днес мерих едно панталонче , хубавичкооо , мечта. Продавачката вика 44 размер / така и не разбрах по чий стандарт/, ще ви е добре , госпожо. Да , ама то ми халтавичко.  Та не си го купих де , нали отслабвам , защо ми е широк панталон. Радости , кво да ви разправям.

# 161
  • Варна
Е браво Айче  newsm10-разкара ги тия пъпчоци а?  smile3513Сега не те ли е страх пак да ядеш яйца и меса? Аз по съвет на другите бамбини ще огранича млечните, че пречат понякога-в случая де, ама голям зор ще е, че на всяко ядене търся сирене и мляко -пък днес си купих пак от онуй кафявото-чуждоземското, пък нали знаш,че него с млеко го папаме-тццц не е за приказване тя.
Тъй тъй става с панталоните, то и аз за туй я харесах таз прословоута пола-в две теми разбраха за нея, щото модела и е такъв,че и слаб да си пак изглеждаш като топка-понеже е една такава бухнала и разкроена-ма нали реших,че съм достигнала размери за нея и се навих.Утре ще излизам пак по магазините и ще видим какви ще ги върша

# 162

Не ме е страх , ама хич. Луд умора няма. smile3521
    Аз от онуй кафявото нямам и не искам да си купувам. Заобикалям магазина , пък то ме вика , викааа.
    За поличката мисля , че добре си отложила за утре . Щом не си я грабнала веднага , значи е трябвало да помислиш.

# 163
какво е туй кафявото newsm78 Embarassed

# 164
  • Варна
Мани мани-не ти требе да знаеш, че като разбереш ще го купиш и отиде ти режима-какво да ти кажем сега, искам да ти споделя,ама да не викнат другите,че развалям дисциплината и подкукуросвам да се яде- обяснявам само на твоя отговорност- ако си купиш и ядеш-не носим вина, вий сте си пъхнали лъжицата в устата- това кафявото чуждоземското е едно холандско натурално какао, което ние с Айя си бъркаме с малко кис.мляко и папаме като мн ни се дояде сладко,вместо да купуваме вафли и подобни. Аз си го джуркам и с малко стафидки, понякога и 1 л.мед(само понякога) и тъй-сега да не тръгнеш да търсиш-туй се яде за НАГРАДА

Общи условия

Активация на акаунт