"Среща" с бившия

• 6 869
  • 165
  •   1
Отговори
# 60
  • СИ

... Та ясно ми е, че няма да послушаш никой тук и ще изтърчиш като козленце да ти счупят и другото рогце, ама пиша и аз не знам защо, все пак с някаква надежда да се замислиш...

Така стоят нещата. Момичето е твърдо решено да си усложнява живота и си мисли, че ще е голямата работа в очите на роднините му, като върне пръстен или нещо друго. Даже не предполага как ще я наричат и колко ще ѝ се смеят после. Млада, горда и глупава...! Донякъде я разбирам. И аз съм бил такъв.

# 61
  • Варна
Хахахаха какво дело бе, момиче? Да си го откраднала?? Щом чувстваш, че искаш да върнеш пръстена, окей, върни го, няма лошо. Все тая как. Но само след като той ти върне парите за халките. Освен ако не искаш да изглеждаш като глупачка, разбира се. Кажи, че и ти ще правиш ремонт.

# 62
Какво дело за годежен пръстен, бе, пиленце, ти четеш ли се?
Кажи за парите за халките, колко са?

# 63
Скрит текст:
Хахахаха какво дело бе, момиче? Да си го откраднала?? Щом чувстваш, че искаш да върнеш пръстена, окей, върни го, няма лошо. Все тая как. Но само след като той ти върне парите за халките. Освен ако не искаш да изглеждаш като глупачка, разбира се. Кажи, че и ти ще правиш ремонт.
Не съм откраднала, но имаше такива заплахи от близките му, цитираха се чл. и № от дела по същия казус.

# 64
  • София
Че той нищо не е казал за пръстен, защо си решила, че ще си го иска.
Кажи му, че няма да пиеш кафе с него и бързо ще разбереш каква е причината. Ако е било за пръстена, ще си каже веднага.

# 65
Кой пое разходите за сватбата?

# 66
Дали да върнеш пръстена или не, е решение, което трябва да вземеш според своите собствени разбирания. Ако в крайна сметка срещата е само за това, има и други начини, не е задължително да е лично предаване.

Като за начало му задай въпроса "каква е целта на тази среща?". Поне да не спекулираме и предполагаме и ние тук, а да си говорим за реални неща.

# 67
  • Варна
Да ти поцитирам и аз малко членове и номера по дела за нанесени неимуществени вреди и пропуснати ползи, искаш ли?

# 68
Скрит текст:
Не съм откраднала, но имаше такива заплахи от близките му, цитираха се чл. и № от дела по същия казус.
Кой член и дела? Ти потърси ли в нета какво гласи този член и какви са тези дела?

# 69
Да, между другото той не ти е казал каква точно е целта на срещата. Най-добре се обади и попитай. Ако подхване въпроса за пръстена, кажи, че искаш компенсация за халките.
Относно делата, срещни се с адвокат като не си убедена и те тревожи, те утре могат да се обадят и да кажат, че искат други разходи да възстановиш...

# 70

Ми цитирай и ти!
Гледай да се ограничиш до член триста и ъмнайсти, за да си достоверна. Я стига глупости!
Ти си потърпевшата страна, ако до сега не си го схванала!

Никому нищо не дължиш, освен уважение на себе си!

# 71
  • ...на безопасно
Този е уникален Измекяр!!!
Радвай се, че си се отървала.
Заменяш пръстена за халките и му слагаш пепел!

# 72
  • sofia
Никакъв пръстен не бих връщала ... Бих го приела като компенсация и то не материална... Като гледам как ИМ Е ВАЖНО  нещо толкова кухо...
Нещо подобно направих след 20 години брак ...

# 73
Скрит текст:

Тези близки какви се явяват точно?

Следващият път бих им казала, че мисля аз да го съдя за обида и пропуснати ползи.

# 74
Ми цитирай и ти!
Гледай да се ограничиш до член триста и ъмнайсти, за да си достоверна.
Тъкмо се замислих, че членовете, които са ме вълнували по разни казуси, действително са в едно 80% от случаите триста-и-някой-си. Grinning

Авторке, освен пропуснатите ползи, парите , които си дала за халките, в момента са присвоени. С малко фантазия може да станат и откраднати.

Общи условия

Активация на акаунт