"Среща" с бившия

• 6 858
  • 165
  •   1
Отговори
# 15
  • СИ
Имала чувства...! Ай стига бе...! Ама какви чувства? От типа: Бий ма, обичам та!
Като се върне принцът от чужбината, отиди на почивка някъде. А парите за почивката трябва да са от пръстена, който си продала.
Ба-а-а-а-си...! Като те слуша човек, още малко ще поискаш да му извъртиш една... Айде да не казвам какво, за последно. Щото имаш чувства... Аз съм мъж и акъла ми не го побира.

П.С. Извинявам се за малко крайния тон.

# 16
  • София
Според мен, приеми поканата. Нищо не губиш (освен пръстена, хахах Sunglasses). Но той може да иска да се видите не само заради това, което си мислиш (да му върнеш пръстена). Може да е размислил...
И какво като е размислил?
Да я прави пак на парцал ли тоя недорасляк?
Една жена трябва да има достойнство все пак!
В живота не всичко е окончателно. Според мен, всеки заслужава втори шанс (особено ако го е поискал). Но това е мое виждане за нещата, останалите хора не са длъжни да мислят по същия начин. Авторката ще си прецени.
Има хора, които се развеждат и после се женят/омъжват пак за същия партньор. (На мен не ми се е случвало, де, Grinning, и слава богу, но не е нещо нечувано и невиждано. Примери има такива - напр. Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, а и други). Wink

# 17
Ей, мацка, като взема едно дърво..! Разбери, мила, няма да получиш нищо позитивно от тази среща. Изяснявания, уточнявания, няма да ти донесат завършек. Какво повече ти трябва да знаеш от това, че този е несериозен тип с грозно отношение, който даже не е дошъл тогава да се видите очи в очи и на всичкото отгоре е насъскал всякакви случайни хора срещу теб? Дори да ти обещае луната да ти свали и да се промени, защо би му повярвала?

Лекувай си раните и изобщо не ходи да го виждаш. Ако иска да върнеш пръстена, да ти каже и му го прати някак. Но не го допускай обратно в живота си.

# 18
Скрит текст:
Имала чувства...! Ай стига бе...! Ама какви чувства? От типа: Бий ма, обичам та!
Като се върне принцът от чужбината, отиди на почивка някъде. А парите за почивката трябва да са от пръстена, който си продала.
Ба-а-а-а-си...! Като те слуша човек, още малко ще поискаш да му извъртиш една... Айде да не казвам какво, за последно. Щото имаш чувства... Аз съм мъж и акъла ми не го побира.

Не мога да продам пръстена, защото близките му казаха, че искат да правят ремонт с парите, които ще получат след като продадат пръстена, нямам право да го задържам по техни думи, скъп бил и т.н..... Преди дни, когато ме потърси, не спомена нищо за пръстена, но след тази сага с така скъпоценния дар, би следвало да идва заради това. Искам да приключим цивилизовано и с документ, доказващ, че съм му го върнала. По куриер не знам как мога да докажа, че съм му върнала точно този пръстен, а не някой друг. От друга страна парите за халките са от мен и са в него, след като няма сватба е редно да ми ги върне.

# 19
Скрит текст:

Не мога да продам пръстена, защото близките му казаха, че искат да правят ремонт с парите, които ще получат след като продадат пръстена, нямам право да го задържам по техни думи, скъп бил и т.н..... Преди дни, когато ме потърси, не спомена нищо за пръстена, но след тази сага с така скъпоценния дар, би следвало да идва заради това. Искам да приключим цивилизовано и с документ, доказващ, че съм му го върнала. По куриер не знам как мога да докажа, че съм му върнала точно този пръстен, а не някой друг. От друга страна парите за халките са от мен и са в него, след като няма сватба е редно да ми ги върне.

Не си търси поводи за срещи.
Подаръци никой не очаква да се връщат. Само идиот може би.
Парите за халките...халал да са му........
Не се занимавай с него с роднини или с каквото и да било.

# 20
Авторке извинявай за директността, но от самолет се вижда, че ти нямаш никакви чувства , а ги бъркаш с обида.
Вземù да поработиш върху себе си, че май си склонна да се хвърляш на врата на мъжете - с тези сватби от вратата за краката - иначе ще има да теглиш.
Приятелките ти и те плачат за отрезвяващ шамар, то бива, бива, ама при всичките циркове да ти казват, че онзи искал да се съберете и да отидеш - или са страшно глупави, или не са ти точно приятелки.

За пръстена - два варианта. Първия - предупреждаваш преди срещата, че само ще върнеш пръстена, отиваш на самата среща с някой приятел мъж - да ти е като бодигард, ако онзи льольо бившият ти реши да се прави на важен - поздравяваш, даваш пръстена и всеки по пътя си. Втория вариант - отказваш срещата и пращаш пръстена по куриер с обратна разписка, че е доставен.
Никакви пиенета на кафета, какви са въобще тези тъпотии с кафето, ти в час ли си?!

Сега и за халките видях. Ама ти верно си се оплела яко. Не знам при това положение. Пръстенът ще избие ли парите халките? Ако да - пишеш му дала съм ти пари за халките, след всичко от теб и семейството ти пръстенът остава за мен.
Ако не ги избива, не знам.

# 21
Зад този уж неизбежен повод се вижда отчаяното ти желание да се видите. Разбираемо е напълно, но бъди силна и го пренебрегни. Парите за халки не стигат ли да покрият стойността на пръстена? Може просто да му пратиш остатъка. Едва ли ще ти ги върне според мен, той вече яко е почнал със сметкаджийството. Ако толкова трябва наистина да се видите, в никакъв случай не ходи сама.

# 22
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чуквате си среща при нотариус, той ти връща точната сума за халките, ти тоя неземно скъп пръстен, и кой от къде е. Ама не, драми и трагедии да има.

# 23
Ами колкото и да е странно за мене, но съм на 100% съгласна с Морското Конче.
Дал ти пръстен, дала си му пари за халки.
Пито-платено. Имали сте сделка за сватба, разсъхнала се. Всеки да си хваща пътя, а ти най-вече. Би трябвало да си обидена и наранена от такова ... недоклатено отношение, а не да тръпнеш в очакване на среща с някой, който се е отнесъл с тебе като с парцал.
А това за втория шанс - айде да не се вживяваме на Елизабет Тейлър, а?

# 24
  • СИ

А-а-а-а-а...! Ремонт ще правят. Това е много смислено и стойностно оправдание. Сигурно и пръстена си получила с документ, та затова и с документ ще го връщаш. И да не вземеш да прибереш парите за халките? В никакъв случай! Остави им ги, ремонт ще правят хората. Даже ако имаш някой лев спестен, може да им помогнеш... Да те запомнят с добро хората. Пък и нали чувства има...?!

# 25
Само аз ли считам, че няма какво да му връща?
Ами ако и е подарил скъпо бельо да вземе и него да му върне.
Егати мухльото.
Колко пък да е скъп този пръстен? Че мухльото не може да го преглътне.

# 26
Егати мухльото.
Не само ти, ама авторката не може да прежали, че е изоставена пред олтара и търси и тя не знае какво. Яд ме хваща на такива моми как се оставят льольовци като бившия да ги връткат.
Туй, да пратиш родата да ти свърши мръсната работа пред годеницата, след като си ù взел парите, е страшно ку*венски номер. А тя, милата, не можела да продаде пръстена, трябвало да го върне.
Побъркаха се тези деца.

# 27
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Егати мухльото.
Годежния пръстен е залог, гаранция за сватбата. Годеника я е развалил, пръстена остава за теб. Компенсация.

# 28
  • София
Ами колкото и да е странно за мене, но съм на 100% съгласна с Морското Конче.
Дал ти пръстен, дала си му пари за халки.
Пито-платено. Имали сте сделка за сватба, разсъхнала се. Всеки да си хваща пътя, а ти най-вече. Би трябвало да си обидена и наранена от такова ... недоклатено отношение, а не да тръпнеш в очакване на среща с някой, който се е отнесъл с тебе като с парцал.
А това за втория шанс - айде да не се вживяваме на Елизабет Тейлър, а?
Изобщо не съм от "вживяващите се" в Лиз Тейлър (макар, че са ми казвали, че приличам на нея). Grinning Дадох случая само като пример.
По принцип не харесвам крайните, категорични мнения. Животът не е само черно-бял. Sunglasses

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 10:41 от Reine Margot

# 29
  • СИ

... Колко пък да е скъп този пръстен? Че мухльото не може да го преглътне...

Скъп ще е...! Ти какво си мислиш? Цирконче за 30 лева плюс 3 грама злато и малко за изработка... Абе 300 лева са това, не е майтап!
Сигурно мацката му е дала повече пари за халки...! Опс-с-с-с... Забравих за ремонта...!

Общи условия

Активация на акаунт