Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 224
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Monika08 бързо възстановяване  и без повече симптоми.

# 136
  • омъжена
[quote author=Даниел Миткови 685953
И аз имам много силни контракций стават всеки ден по силни силни. А като ми се ходи по малка нужда направо имам чувството че скала имам в корема. И аз не помня да съм имала такива чак...
water nymph не се притеснявай минало заминало. Важното е нали ,че е родено живо и здраво е малко ще е на антибьотик,но няма страшно после ще си навакса с кърмата. И моята беше така не с пневмония незнам какво е било,но сега е силна борбена госпожица. Слабичка е доста но така си върви просто не била пухкаво бебе.

# 137
Monika, бързо оздравяване 🙏 Дано мине леко и бързо.

# 138
Моника , може да е за добро товя с ковида , сега бебчо ще пршдобше антитела и после като се роди ще си е предпазено.
А по повон инфекциите -снощи сложих клотримазол точно заради гъбички , и днес цял ден излиза лекарството заедно с нещо като вода около него. Направо ме е страх ....

# 139
Благодаря ви, момичета, най-се притеснявам, че точно като ми изтече карантината и ще трябва да пускам изследванията, които се правят в началото на 9 месец. Съответно най-вероятно ще имам доста отклонения..
А да ви питам някоя знае ли начин да облекча поне малко болките в таза?

# 140
  • омъжена
Намерих нещо интересно което го знам от преди време.Тук не се прилагa,но в Германия например е позволено.

# 141
  • София
Намерих нещо интересно което го знам от преди време.Тук не се прилагa,но в Германия например е позволено.
В някои болници и с подходящия екип и тук се прилага.
Но да, за съжаление, не е масова практика засега.

# 142
Моника и от мен бързо възстановяване и всичко ще бъде наред и с теб и с бебо ☘🙏💚

# 143
Моника и от мен бързо възстановяване и всичко ще бъде наред и с теб и с бебо ☘🙏💚
Благодаря ти!

# 144
Моника , как се чувстваш днес ?

# 145
Общо взето като вчера. Поддържам си температура около 37-37,5. На няколко пъти стига до 38. Личния каза да започна антибиотик, ако до 3 ден ен сваля температурата, но днес говорих с АГ той казва да го започвам направо, щом стигам и до38градуса. Отделно изписа и той витамини, аспирин и тн. Пия 100 неща в момента, направо се чудя откъде да започна😀

# 146
Дано минава бързо и безпроблемно 😊

# 147
Когато ражда дъщеря си, имаше други родили които ги караха на клякат и използваха гравитацията за да може детето да слезе по добре. След което си раждаха на магарето. Моята дъщеря беше заела супер позиция и не съм клякала.Само разкритието вървеше бавно.Тя също се роди с инфекция и беше в ковюз и 2 вида антибиотик.Аз не бях боледуваЛа- нито настинка, нито течение или отклонение от изследванията.

# 148
  • au bout du monde
Monika08, бързо оздравяване. Повече плодове и витамини, но сигурно това го знаеш.

# 149
Monika08, бързо оздравяване. Повече плодове и витамини, но сигурно това го знаеш.
Изписаха ми един куп витамини.. Иначе апетит нямам никакъв, хапнах 5 хапки на закуска и въобще не ми се яде. Ти ли беше с болките в таза, забравих да питам АГ за нещо, което да ги облекчава..

Общи условия

Активация на акаунт