Пъргави ритничета от ОКТОМВРИЙСКИТЕ мъничета! - Тема 13

• 44 371
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, аз съм с ново 20. Имам някакви болки в гърдите, като спазми са. Свива ме и после ме отпуска. Инапе неприятното чувство в корема и болките в кръста си стоят. Днес съм пила само един Диаспорал 400, че бяхме на кръщене и нямах друго. Някоя от вас имала ли е такива болки в гърдите?
monika, аз като бях болна от Ковид много ми помагаше пилешка супичка с повече лимон и чайове с повече лимон. Чувствах се по-добре от тях. Ако не ти се хапва нищо се наливах с чай с лимон и мед, важно е да не се обезводниш.

# 361
  • омъжена
Момичета наистина внимавайте с това но шпа. Постоянно го повтарям , но наистина това не са витаминки.
 Това лекарство отпуска и омекотява шийката и е опасно ако стане прекалено мека , може да доведе до аборт. В болницата като тръгне жена да ражда и й дават за да стане мека и да се изглади и да роди жената.
Шийката трябва да стои стегната и твърда сега. Още повече щом и ровено и бъркано вътре  аз лично не бих пила.

При миналата бременност пиех но шпа 3 по 2 до 35 седмица(от 21ва ) сега със серклажа отново ми го включиха,но го пия при нужда.Питала съм в болницата не е ли опасно,отговора беше,че това са глупости.
Аз тая нощ бях с ужасни болки в левия яйчник,плюс левия хълбок.За хълбока нормално,но някоя с болки в яйчниците имала ли е
да и аз ви питах онзи ден. И аз имам страшно силно болки в яичника. Поне мисля ,че е той. Микробиологията е чиста урината ми беше и тя,незнам просто какво става на 31 съм на преглед ще попитам и ще ти кажа на какво се дължи

# 362
Момичета, аз съм с ново 20. Имам някакви болки в гърдите, като спазми са. Свива ме и после ме отпуска. Инапе неприятното чувство в корема и болките в кръста си стоят. Днес съм пила само един Диаспорал 400, че бяхме на кръщене и нямах друго. Някоя от вас имала ли е такива болки в гърдите?
monika, аз като бях болна от Ковид много ми помагаше пилешка супичка с повече лимон и чайове с повече лимон. Чувствах се по-добре от тях. Ако не ти се хапва нищо се наливах с чай с лимон и мед, важно е да не се обезводниш.
Освен екстрите в корема и кръста и аз съм с дискомфорт в гърдите чувствам ги парещи , тежки и много е гадно ...

# 363
Бубамара, на мен в началото ми се ядеше пилешка супа и хапвах. Днес обаче от една такава ми се догадки адски много, послв и киселини получих, дето до сега никога не бях имала киселини.

# 364
Същата съм и аз, споменавала съм го и преди. Ползвам Смарт часовник и както съм с 85-90 пулс, изведнъж сядайки в чакалнята пред лекарския кабинет става 120. Почват едни мисли дали всичко е наред (досега винаги е било). И аз бих дала съвет като по-горе, нека ти мерят кръвното накрая, когато вече прегледа е минал и знаеш, че всичко е наред, при мен се получава. Иначе незнам паник атака ли е какво е само пред лекарски кабинет усещам това чувство и колкото и да се опитвам да го туширам с позитивни мисли досега не съм намерила начин да се овладея.
Абсолютно винаги от както съм бременна на преглед вдигам кръвно,може и преди да съм вдигала защото ми бие много сърцето,но никой не се е интересувал тогава

# 365
monika, разбирам те напълно. Аз също бях без апетит и като хапна ми се гадеше. Док казваше лека, течна храна. Като ми писна пилешката супа си правех зеленчукова. Трябва да имаш сили за бебчо 🙏 Бързо оздравяване 😊

# 366
Мони,пий много лимон с мед много добре действа,ако те боли гърло гаргара със сол в топла вода(ако има налепи ги маха),а за твмператураа,суров картоф на челото ти дърпа топлината и компреси с хладка вода,желая бързо оздравяване,ако имаш хрема има един мехлем за хрема на хигест много е добър ❤❤❤

# 367
Хариомче, на мен винаги ми мерят кръвното  с 10 единици над това, което аз си меря, не знам от апарат ли е, от притеснение ли е, от какво. 
Бързо оздравяване на болните!

# 368
Одри,при мен не е 10,зависи, ако чакам повече време беше 140 на 85 ... относително е сега мм реши да ме кара точно на часа защото иначе се панкьосвам.... паника си е...

# 369
Момичета, от както се върнахме от морето са ми супер отекли краката и така цяла седмица, няма сутрин, няма вечер, днес не съм на работа и щъкам вкъщи, движа се и положението е даже по-зле. Надявах се сутрин като стана да са спаднали, но са си същите като вечер. Преди 2-3 седмици правих изследвания кръв и урина, но не мисля че са актуални, тъй като проблема е на лице от началото на седмицата.
Аз съм по същия начин само,че при мен се подуват ужасно много ръцете и ме болят ужасно много. Краката също се подувят,но много по- малко. Онзи ден бях на ЖК и на кръвните ми излезе ниски нива на общ белтък и нисък албумин . От вчера започнах пия протеин и като цяло започнах да хапвам повече млечни , но не много солени. Надявам се да се повишат нивата Sad

# 370
Ох момичета , нашия бебко още и седалищно /напреки и като се разрита с крачета долу ниско имам чувството че ще изкочи накой крак във влагалището ми , ужасно е . Притеснавам се вече не иска да се обръща , това с ритането в шийката и то ме притеснява. Кога ще се обърне това бебе ? В 32 съм

# 371
Момичета, от както се върнахме от морето са ми супер отекли краката и така цяла седмица, няма сутрин, няма вечер, днес не съм на работа и щъкам вкъщи, движа се и положението е даже по-зле. Надявах се сутрин като стана да са спаднали, но са си същите като вечер. Преди 2-3 седмици правих изследвания кръв и урина, но не мисля че са актуални, тъй като проблема е на лице от началото на седмицата.
Аз съм по същия начин само,че при мен се подуват ужасно много ръцете и ме болят ужасно много. Краката също се подувят,но много по- малко. Онзи ден бях на ЖК и на кръвните ми излезе ниски нива на общ белтък и нисък албумин . От вчера започнах пия протеин и като цяло започнах да хапвам повече млечни , но не много солени. Надявам се да се повишат нивата Sad

Точно оттичането и подуването се дължи на липса на албумин или общ белтък. Хапвай повече месо, яйца, риба. Има едни високопротеинови млека в лидъл. Тези, които спортуват ги взимат доста често за закуска. Аз много ги обичам, имат вкус на Данонино.
Иначе аз съм с нормални стойности на албумин и белтък, но работя седнала по 8-10 часа и тогава леко ми оттичат краката. Когато не съм на работа нямам никакво подуване. Затова АГ ми изписа Флебодия.

# 372
Ох момичета , нашия бебко още и седалищно /напреки и като се разрита с крачета долу ниско имам чувството че ще изкочи накой крак във влагалището ми , ужасно е . Притеснавам се вече не иска да се обръща , това с ритането в шийката и то ме притеснява. Кога ще се обърне това бебе ? В 32 съм

И моята бебка е седалищно и според две лекарки е възможно да остане така и затова се подготвям психически за секцио. На всеки преглед крачетата са и близо до лицето и ритниците са най-често доста над пъпа, бебе йога 😁
Казаха ми метод за обръщане, лазене по пода на 4 крака.

# 373
  • au bout du monde

До 36та може да се обърне. Имаш цял месец. Има упражнения в ютуб погледни ги и всеки ден ги прави.

# 374
Една мама във Fb беше написала, че отива да ражда планово секцио в 38-ма седмица заради седалищно предлежание. На прегледа преди това се видяло, че бебето е главично и я пратили да си чака нормално раждане Simple Smile затова до последно има надежда.

Общи условия

Активация на акаунт