Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 273
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Кой да предположи, че един ден ще се вълнувам толкова от едни снимки на хора, които дори не познавам.🤪
А те само си държат пръстчетата като тийнеждъри, които се крият от света и... "забранено" се докосват 😆

# 61
Новото което чакахме от дълго време.Ръка за ръка заедно

Ето и Ханде с нещо ново

# 62
Очакваме пост и от Керем🤩

Невероятна двойка са!🔥🔥 Кой да предположи, че един ден ще се вълнувам толкова от едни снимки на хора, които дори не познавам.🤪

И то снимки само на едни ръце....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 63
А на ръцете са с еднакви гривни

# 64
На новите снимки Ханде показа перфектно тяло, Керем баклава няма ли да покаже...за един приятел питам Rolling Eyes

# 65

И аз идвах това да отбележа! 🙂

# 66
Само аз ли зуумнах снимката, за да се убедя , че това е ръката на Керем Joy
Някой им е раздавал гривнички против уроки  , дано да ги пазят  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
  • София
Благодаря, че питаш вместо мен. Trollface
На новите снимки Ханде показа перфектно тяло, Керем баклава няма ли да покаже...за един приятел питам Rolling Eyes

# 68
Някой им е раздавал гривнички против уроки  , дано да ги пазят  Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз го направих, признавам си без бой!😃🙃

# 69
Пишат че Ясемин приятелката на Керем има вила там
Даже тя е харесала снимките на Ханде

# 70
Не, споко. Аз не исках да го казвам, но ще съм съпричастна с теб и ще си призная - в първия момент реших, че е женска ръка и си казах, че е пак с приятелка някъде 😏 Някак... прекалено безкосместа ми дойде за Керемовата ръка и чак, когато видях отбелязването, разбрах, че греша 😆😆😆

# 71
# 72
  • София
Тази снимка ще се повтаря много пъти. Но ние я чакахме толкова дълго, че сега не можем да й се нарадваме. Винаги съм харесвала деликатната, ненатрапващата любов. Такава, която да ти разтупти сърчицето само от два преплетени пръста. Няма нужда от демонстрации по моловете и кината, както го правят повечето. Това е истинската любов.

# 73
Да наистина гривните на ръцете им са еднакви.

Дали това е в дома Ханде или на Керем или си имат вече общ дом.

И си имат компания

# 74

И аз идвах това да отбележа! 🙂

Пазят си се хората... От зли хули, от неверни думи... Абе да не се пазят за друго, дет ми идва наум, ама... нейсе, няма да го споделя, че ще прозвучи много нахално ... Само ще го подскажа... People Baby

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 14:12 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт