Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
"Какво е любовта за теб?"

- Ако можеш да мечтаеш и да мислиш за него в този сън - и когато имаш пеперуди вътре, когато мислиш за него. Това е любовта. Винаги се случва така. Ако искам да отида с него някъде, наистина съм влюбен в него.
 - Ханде 2016 г.

# 511
Здравейте, момичета! Simple Smile
Прекрасна е юбилейната тема! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
ПП Зор видях, докато изчета 50-тина страници от старата и новата тема. Hug

# 512
  • София
Мави не иска да слиза от кончето...

# 513
"Според глобалната класация на турските актьори и актриси на IMDb за тази седмица, Ханде е на 1 -во място и на 3236 място от 11 милиона актьори и актриси по света."

"Според глобалната класация на турските актьори и актриси на IMDb за тази седмица, Керем е на 3 -то място и на 5403 място от 11 милиона актьори и актриси по света."

# 514
Дами, коя е Дамла Сонмез и какво общо има с Ханде? Някой има ли информация?
Копирано от фейсбук:
Турските медии съобщиха, че Ханде Ерчел прекрати следването на приятелката си Ситаре Акбаш в Instagram, след като тя започна да се среща с бившия и любовник Мурат Далкълъч.  Между другото, Ханде също се отписа от Дамла Сонмез, но поради обичайното почистване на Instagram

# 515
Погледи, погледи... Всеки един от тях изразява емоция. На изненада, на гняв, на харесване, на любов...

Точно за тези моменти ми идва наум една песен на Селин Дион и Лучано Павароти...  "I hate you then I love you..."
 За любопитните какво се пее в песента...
Скрит текст:
"I Hate You Then I Love You"

I'd like to run away from you
But if I were to leave you I would die
I'd like to break the chains you put around me
And yet I'll never try

No matter what you do you drive me crazy
I'd rather be alone
But then I know my life would be so empty
As soon as you were gone

Impossible to live with you
But I could never live without you
For whatever you do
For whatever you do
I never, never, never
Want to be in love with anyone but you

You make me sad
You make me strong
You make me mad
You make me long for you
You make me long for you

You make me live
You make me die
You make me laugh
You make me cry for you
You make me cry for you

I hate you
Then I love you
Then I love you
Then I hate you
Then I love you more
For whatever you do
I never, never, never

You treat me wrong
You treat me right
You let me be
You make me fight with you
I could never live without you

You make me high
You bring me down
You set me free
You hold me bound to you

I hate you
Then I love you
Then I love you
Then I hate you
Then I love you more
I love you more
For whatever you do
For whatever you do
I never, never, never

Цитат
Турските медии съобщиха, че Ханде Ерчел прекрати следването на приятелката си Ситаре Акбаш в Instagram, след като тя започна да се среща с бившия и любовник Мурат Далкълъч.

Всеки има право на собствен избор... Само си мисля, дано Ситаре е направила точния избор.. Че този Мурат започва да ми намирисва на един нашенец, който по едно време не беше оставил ни една фолкпевица, без да завърти любов с нея, че и успя да забремени няколко от тях даже... Дано поне Ситаре не се е излъгала в преценката си, макар че, без да съм пророк, мога да се пробвам да позная какъв ще бъде завършекът... Но.. понеже съм бяла и добра, ще кажа... дано успеят да съхранят чувствата си дъъъъъъълго време и да са щастливи..

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:44 от mury9

# 516
  • София
Правилно е постъпила Ханде да изтрие Ситаре. Тя никога не е била нейна приятелка. Те са по-скоро колежки. Сега вече двете нямат общи пресечени точки. Няма за какво да си говорят, така че е нормално да не се следват в Инстаграм.
Ситаре е симпатично момиче, но според мен е доста глупаво. Въпреки това й пожелавам щастие. Дано да го е открила в този мъж. Въпреки, че той все още е много влюбен в Ханде, а още повече е наранен и озлобен. Това е някаква реакция от негова страна. Но не разбирам, с какво точно ще засегне Ханде с това, че е започнал връзка с нейна колежка. Дано не съм добър пророк, но не ги виждам дългосрочно заедно тези двамата. 

# 517
Диамант, между Дамла Сьонмез и Ханде не знам има ли друго общо освен професията.

За Мурат и Ситаре до онзи ден, допреди да пуснете тук краткото видео с двамата все си мислех, че са като нормалните двойки, но някак се долавяше едно пренебрежително отношение от негова страна и не, това не е любов.   Решил е да доказва нещо на някого или на самия себе си.

# 518
  • София
Дамла и Ханде се следваха преди в Инстаграм, но откъде се познават - нямам идея. Дамла е близка приятелка със Ситаре обаче, затова предполагам е изтрита от Ханде. Погледнах - наистина Ханде не я следва вече, но и Дамла се е отписала от Ханде. Не ми харесва цялата тази история с  отписването. Никога не съм го разбирала. Явно трябва да означва “този човек не ме интересува повече”. Както и да е, да коментираме по-хубави неща, като например - видяхте ли това??

Керем тролва снимки на Гамзе. Явно бандата е навън. Всички заедно. Едно ще кажа - щом сестрата вече качва снимки със зетя… нещата вървят добре. Wink

# 519
# 520
  • София
На ресторант са отишли. Керем както винаги прави шегички. Това е първата официална снимка на Гамзе и Керем. Както отбеляза БРО нещата са сериозни.

# 521
Керем и Гамзе Trollface Нещата са сериозни. Relaxed

Анъл на стори

# 522
Сладури Gift Heart

Wink

# 523
Благодаря ви за разясненията.
Нещата наистина започват да стават доста сериозни Nature Dizzy

# 524
  • София
Керем в действие. За момент са хванали и Джанер.

Общи условия

Активация на акаунт