Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 651
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Малко встрани от темите, но мисля ще ви е интересно да споделя за ваксините и антителата. Тествахме се на работата и Пфайзер се оказа с много силен бууст след иглата и с дългосрочни по-високи цифри от астра зенека. За съжаление за модерна нямахме човек. Това от споделените данни на 10тина колеги. От ваксинациите на повечето ни са минали 3 месеца.
Blade, а имахте ли база за сравнение преболедували/ ваксинирани?
Да, преболедувалите по различно време имаха макс до към 5-9 показател, при референтна стойност 1 /тоест над 1 имаш имунитет/. Тези с ваксините са в пъти повече - от порядъка на 60-500. Астрата бяха около 20. Имам един преболедувал с толкова... но неговата стойност е изключение като толкова голяма - явно млад организъм направил добър имунитет, боледувал е отдавна.
Имаме и въобще не боледували, което много ме изненада, защото са млади хора с активен начин на живот и не особени фенове на строгите мерки Wink
Добър ден:)
Аз съм със сложена Модерна, април месец и двете дози. Скоро си правих други изследвания, та пуснах и за антитела, моите са над 700, при референтна стойност над 1
Наборът е с Пфайзер

# 316
Ред, успех! Дано на протеста да не отидат предимно хора, които носят плакати със снимки на тъжни деца с маски, на които пише :"Не мога да дишам!". Вчера ФБ беше залят от това.
Трябва да стане ясно, че не сте някаква луда групичка, която не вярва във вируса, в мерките.

# 317
  • София
И аз съм с "Модерна". Тествах се месец след втората игла. Много антитела, в пъти над горната граница на нормата.

# 318
  • София
Ред, успех! Дано на протеста да не отидат предимно хора, които носят плакати със снимки на тъжни деца с маски, на които пише :"Не мога да дишам!". Вчера ФБ беше залят от това.
Трябва да стане ясно, че не сте някаква луда групичка, която не вярва във вируса, в мерките.
Затова е особено важно на протеста да се появим всички ние - нормалните хора, за които образованието на децата ни е най-важното.

# 319
Дано наистина лудите конспиратори не са повече от нормалните родители на този протест. Бих се включила, но съм на 300 километра.
Не мисля да тествам антитела. Направила съм каквото зависи от мен. Ако се изследвам и се окаже, че съм от малкото, които не образуват антитела, какво? Не се бутам в тълпите, нося си маската на закрито и това е. Не представлява проблем за мен, защото принципно мразя тълпи и гледам да ги избягвам. В закрити заведения също не обичам да влизам, пак по принцип. Дискотеки не посещавам от 20 години Simple Smile Обществен транспорт не ползвам.
Младежът е започнал да превръща нощта в ден. Спи до обяд, после го чувам в 2-3ч да шета из къщи. Хубаво, ама ние не можем да спим от него, защото го чуваме и се будим. Да взема да си оправя режима вече, че училището наближава. Ако продължава така, точно ще се събужда за първия час. Най-вероятно ще започне втора смяна, ако запазят миналогодишния график.

# 320
  • София
Е, то нали вече навсякъде твърдят, че тестът за антитела не е единствен показател за имунитет, затова и много не го ползват. Пък и няма единен количествен показател.

# 321
  • София
Аз съм с модерна, тествах се, имам страшно много антитела.
Helene, колко време след втора игла се тества?
След 2 месеца без 6 дни. На 9.6 сложих втората доза, на 3.8 се изследвах. Аз принципно бурно реагирам на всякакви ваксини и тук беше същото. Изследвах се от любопитство, тъй като си пусках други изследвания. В момента тестваме ваксината в реални условия, засега удържаме фронта, да видим.

# 322
  • София
Междувременно се появи ново събитие за протест, зад което май седи партията на Копейкин.

# 323
  • София
Ужас.
Къде ще е то?

# 324
Уфф, Болен Лидеров 2 е изпълзял и ходи да се репчи наред. Хванах някакво проучване - имал шанс за парламента...
Следващият Славчо ще да е..

# 325
  • София
Момичета, някой друг получавал ли е тази декларация за ОРЕС?
Ако  е единичен случай, съветват да се подаде жалба в РУО, защото в инструкциите на МОН нямало такова нещо.

# 326
  • у дома...
Поста на Белобрадова във фейсбук съвсем ме отчая. Предполагам така са се чувствали и моите родители през деветдесетте. Не виждам никаква светлина в тунела за абсолютно нищо. А не съм на възраст, в която да се хвърля с рогата напред и да емигрирам. Остава само да се надяваме на чудо.

# 327
Ред, Копейкин ще протестира срещу маските на 11.09 от 12ч пред. парламента.
Вчера спретнаш акция в клиентския център на енерго то да го пуснат без маска и аборигените му придобиват смелост да ходят да се дърлят по магазините с продавачите

# 328
  • София
Ох като видях, че според социолозите прескача бариерата от 4% на следващите избори.... Smirk

# 329
Чи къ няма да я прескочи като лозунгът му е "Без маски и ограничения". Искам да го видя кое точно обещание ще си изпълни

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 17:15 от скаридка

Общи условия

Активация на акаунт