Приятели с бенефити

• 22 408
  • 973
  •   1
Отговори
# 60
Всеки изхожда от собствената си камбанария. За мен такъв тип отношения са пълен абсурд. По-добре на ръчна, ако се стигне до такъв избор. Какво точно дава на жената такъв секс, не ми идва на ум. Като няма тръпка наоколо, сексът даже става леко противен, а за скучен е сигурно.
Но за други такъв вариант си е ОК.

# 61
  • Агент под прикритие
Има хора, които не стават за никакви други отношения, освен такива: "отворени" връзки, приятели с екстри, fuck buddies, неангажиращи връзки помежду други две.... Наименования бол. Grinning

С такива хора, естествено, не правиш семейства...

# 62
  • София
Аз по-скоро бих предложила той да си плаща, така де, параметрите на връзката той ги задава. А финансовите отношения от този тип предпазват от чувства. Каквото и да си си мислила и мечтала през седмицата, 100 евро на хотелското нощно шкафче в неделя сутрин те отрезвяват страшно бързо.
 Може да се почувстваш като компаньонка? А сега как се чувстваш?

Що да се почувства като компаньонка? Той парите не ги оставя на нощното шкафче, а ги плаща на рецепцията. Като е стиснат, като е безпаричен, ще стои без секс. Тези, на които им се "плаща" за услугите са млади хубавци, не 50+ разведени дядовци.

От чувства се пазиш, като държиш емоционална дистанция. Напълно от теб си зависи. Хората залитат, защото искат да залитнат, обикновено защото искат да запълнят и някой друг дефицит покрай сексуалния.

# 63
Има хора, които не стават за никакви други отношения, освен такива: "отворени" връзки, приятели с екстри, fuck buddies, неангажиращи връзки помежду други две.... Наименования бол. Grinning

Някак си представям, че този тип хора са повече от мъжки пол. Жените се примиряват с такъв формат от немай къде. И тайничко развиват въпросните чувства, обаче или се прикриват и страдат мълчаливо, или не успяват да се прикрият и настава неприятна за всички драма. Не мисля, че този процес е волеви. Рациото е едно, но емоциите не са въпрос на щракване с пръсти.

Кой на кого плаща е второстепенен въпрос, макар че в битов план и това е важно. Как ли пък няма да плащам за бездушен секс по стотачка седмично (дори и в левове). Със сигурност има и по-добро приложение на тия пари.

# 64
  • Агент под прикритие

Някак си представям, че този тип хора са повече от мъжки пол. Жените се примиряват с такъв формат от немай къде. И тайничко развиват въпросните чувства, обаче или се прикриват и страдат мълчаливо, или не успяват да се прикрият и настава неприятна за всички драма. Не мисля, че този процес е волеви. Рациото е едно, но емоциите не са въпрос на щракване с пръсти.
Трудно е да се каже, още по-малко да се правят някакви сравнения представителите на кой пол имат повече затруднения със задържането на вниманието си за по - дълго време на едно място.
Като цяло, генерализациите не водят до нищо. Работи се "на парче".

# 65
Равенче,
Пак ли гръка ? Ей, значи колко години ти трябват на запад, за да почнеш да си правиш сметката ? Личи си, че идваш от комунистическа държава. Въртиш-сучеш, контрата е в теб. Гледай от гръка как се прави. Дърт, беден, лузър, обаче топва за без пари всяка седмица, докато търси нещо по-младо.
Извинявай, но той те използва, а ти си отнесла плувката. Присъединявам се към съвета, ако ще си плащаш, поне намери някой млад, поне да знаеш за какво плащаш.
Помни ми думата: гърчето ще пробва да те прекара и да ти измъкне повече пари. Внимавай !

# 66
  • София
Новият е, Бътър, не следиш сюжетните линии.

Ревена е емоционална и ранима жена, какъвто и пън да се пише. Знае какво иска, но никой не ѝ го предлага. Влиза в калъпа на предложенито и се самоуспокоява, че така е добре, чудесно даже!

Ревена, взела си си оргазмите, потърси отношения, които не са толкова стерилни и финансово реципрочни.

# 67

Като цяло, генерализациите не водят до нищо. Работи се "на парче".
Да, на парче, вярно е. Аз затова казвам, че всеки гледа от различна камбанария. Само че Равена отсега се чуди как ще си озаптява емоциите. Значи едва ли е от повърхностните роботки, които са за едното почесване. Ако е еднократно, в специфичен момент, иди-дойди. Ама редовно и все с един и същи - или ще ти опротивее бързо, или ще хлътнеш - и в двата случая не това, което се цели с такъв тип връзка.

# 68
Ми, нямам думи, значи е рецидив. Аз я поздравих, че се е отървала от тоя гръцкия използвач, но явно сме дошли на същото.  Равена,
Сама виждаш, че дори българките, живеещи в доста по-бедна България, в сравнение със стандарта на Канада, нито една тук във форума не би се съгласила на твоят вариант, да плаща за секс. Много е унизително. Вземи се стегни малко ! Славим се, като красавици, сигурна съм, че дори на тази възраст можеш да имаш нормална връзка с мъж.

# 69
Раве, ама тоя нали се интересува само от бизнеса и децата си, тогава за какво изневери говорим. Той няма време.
Защо не го каниш у вас, когато синът ти е на работа.
Аз на тоя не му харесвам само, че е пушач. Пушачи трудно търпя.

# 70
Боже, че и пушач ли е знаем? Явно съм възприела едно 30 % от информацията...

# 71
Лори, то за мен проблем няма да си платя, да ходи също къде иска не ме вълнува, ако сексът е с презерватив, но като прочетох, че е пушач и веднага ми светна голяма червена лампа. Няма шанс с мен този момък. А уж у Канада не пушели. Аз си синовете си с това все ги лъжа.

# 72
Криси, твоите червени лампи са сбъркани.
Не се сърди, ама тия разсъждения ме хвърлят през прозореца. Да не пушел и пиел, ама можел да ходи  по други....Ей ся, тва нормално ли е?
Нали е за 2 часа в хотела, кво те бъркат вредните му навици?

# 73
  • волно калдъръмче
Раве, не ги случай, тоя малкия, освен, че няма пари, ще трябва да го играеш и майка му, айде няма нужда.
Епа чак такива будали не сме, че да се занимаваме с дечковци. Не много малък -  около 38-45.

# 74
  • Далечният изток
Равини вълнения... Достойни за съчинение по преживяване в 4 клас...
И всички тия гръмки приказки колко е вървежна, и как не може да се отърве от мъжко внимание, и как я свалят, и ухажват... Оф, божеее, що не вземеш да излезеш от филмите?!

Общи условия

Активация на акаунт