Приятели с бенефити

• 22 343
  • 973
  •   1
Отговори
# 45
Според мен човек на 50 сет няма много какво да ти даде. Той е доста изчерпан емоционално и основната му цел е да се съхрани в живота,да издържи максимално дълго. На мен признавам си 100 лева за хотел биха ми били много и бих предпочела секс сред природата, ако вкъщи не е опция.

# 46
Криси, ще се гъзурчиш по храстите, щото некой иска само взима....ама да плащат, бе ,като искат удоволствия.
Аз жена ли съм, или....?

# 47
Хепи, така доколкото ми е известно и Равето се кефи на връзката с тоя. Аз самата го намирам за подходящ, семеен тип, не е някой лузър, дето жена не е видял, имал си е дълги години жена. Според мен е подходящ. Не и иска пари, за разлика от оня катил, предходния.
Равето си е имала супер удовлетворяващ брак и винаги съм и казвала, че е било страшна грешка да се разведе. Както и да е. Гледа се само напред. С този ще си и е спокойно. Аз съм фен на зоната на комфорт и го намирам за идеален. Само парите за хотел трудно биха ми се откъснали от сърцето.

# 48
Смятам, че всеки може да си прави това, което го прави щастлив (за Равена).
А иначе темите за разходите и секса не са ли отделни? В смисъл... едното не зависи от другото, освен при платената любов?

# 49
Тфа ли е последния хит?
Да се записвам òвреме кат феникса?
По финансовата част да открехна европейките, че тука последната дупка като мотел е над стотарка, а за приемлив хотел бая тряа да се изръси човек. Евреин хич не го виждам да плати цялата сметка. А па ако има и една най-скромна вечеря, в Батън Руж примерно, и ойде коня...
Kaзах наполовина. Веднъж плаща всичко той, веднъж аз.
178$ за студио с кинг сайз + вечеря около 60-70$. Виното го носи винаги само той. - сложи още 20$. Ето това е сметката. Не е чак толкова поваляща, ама и не е както каза Рф само заради дрехите и щото си готин. Joy

# 50
Досадни детайли и сметки срещу залязващи бенефити. Темата си е за подфорум "Финанси".

# 51
  • волно калдъръмче
Забий някой ентусиазиран младеж, поне ще правиш секс всеки ден. Не знам как не те е замразил с хладнокръвието си тоз. Едва ли е божествено красив и атлетичен.

# 52
Забий някой ентусиазиран младеж, поне ще правиш секс всеки ден. Не знам как не те е замразил с хладнокръвието си тоз. Едва ли е божествено красив и атлетичен.

Да, по-добре някой млад ентусиаст, отколкото този с напрягащите сметки и изчисления.

# 53
То, скъпо било да правиш любов у Канада....е тука е наполовина и то с есктри.

# 54
Раве, не ги случай, тоя малкия, освен, че няма пари, ще трябва да го играеш и майка му, айде няма нужда.

# 55
Айде сега по темата.....такава връзка не е за всеки, но считам че и Равена в един момент няма да я устройва, доколкото се познаваме.
Повечето жени искат емоционална връзка, близост ,  тръпка...обожание и признание .Малко са тия роботизираните,  отиваш.....обменяш течностите и вдигаш гащите.... Ми не става така.
Аааа ,и теб не те устройва да ходи с други, но си се навила вече на тоя вариант,а условията се поставят отначало.

# 56
Нея отсега не я устройва. Обичайното в СО - "той иска връзката да бъде само по неговия начин, аз не съм доволна, но няма да го пусна". Ако някой напише "пусни го и си търси нещо по твой вкус", веднага се започва с обясненията, че не, тя всъщност иска точно това, че той е добър човек, вие нищо не разбирате и т.н.

# 57
Ако успея да си преодолея емоциите, всичко си идва на място.

А това как става на практика? Според мен теслата ще е всякак у тебе.

# 58
Първо като прочетох "приятели с привилегии" и "споделени разходи" викам ама как..
После прочетох за хотела. В случая съм ЗА деленето на разходите. И аз не бих се оставила всеки път той да плаща.
Иначе както са казали този тип отношения не са за всеки. Това, че ти имаш някакви чувства към него може да ти изиграе лоша шега в един момент.
В момента и аз съм в такива отношения с един, но и от моя и от негова страна няма чувства, няма очаквания.. Знаем се от години, когато си имахме партньори не се виждахме, но сега и двамата сме свободни и се виждаме от време на време.

# 59
Immortal, може ли да споделиш как правите секс с някой, често, често и не се привързвате и не се появяват чувства. Абе аз до секс не я докарвам и все съм влюбена, представям си и това да ми се случи.....мани

Общи условия

Активация на акаунт