Приятели с бенефити

• 22 433
  • 973
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пушачите са серийни убийци в Канада Laughing

# 76
  • волно калдъръмче
Равини вълнения... Достойни за съчинение по преживяване в 4 клас...
И всички тия гръмки приказки колко е вървежна, и как не може да се отърве от мъжко внимание, и как я свалят, и ухажват... Оф, божеее, що не вземеш да излезеш от филмите?!
Що бе, жената може да е имала и такива времена и сега просто да е в застой. Найш кви мацки на 50+ има - ненагледни, спортни, фън.

# 77
  • Далечният изток
А, викаш имала... Може, може, да, преди 30-тина години.

# 78
Не бих имала такива отношения. Ако още не съм се отказала да търся The One, то ще се срещам с други мъже, ще взема да се излъжа, че съм го срещнала, да зарежа тоя с бенефитите, че нали такава ни е уговорката. Пък после ако не се получат нещата с тоя, дето съм го мислила за The One съм на изходна позиция.
Пък и то какви бенефити, скучно, предсказуемо, няма тръпка, че и си плащам. Хем съм и ограничена да не правя с друг.
По-добре, да се забавлявам, да излизам, ако ще и с различни, пък каквото сабя покаже. А за здравето си има добрите стари презервативи.

# 79
  • волно калдъръмче
О, какина, защо мислиш, че на пеесе животът е спрял?

# 80
  • Далечният изток
Говоря само и единствено за Равена, по наблюдения от нейните постове.
Иначе аз самата съм близо до 50-те. Във вихъра си съм. Joy

# 81
  • София
Генитален херпес ще го спре молитва само Laughing

Приятели с бенефити си има съвсем друга употреба.
Приятелството е на първо място и всичките му прекрасности в споделени мигове, преживявания и емоции. Сексът е между другото, незначителна брънка в цялото.

Тук има познати за секс с изградена нулева връзка и доверие.
Разбира се, сексът сам по себе си се грижи мозъкът ти да стане на пихтия и ражда емоционална обвързаност, не съвсем рационална от първоначалните заявки.
Не е виновна Ревена, а био-химията в тялото й Laughing

# 82
  • волно калдъръмче
Говоря само и единствено за Равена, по наблюдения от нейните постове.
Иначе аз самата съм близо до 50-те. Във вихъра си съм. Joy
Евала, дерзай! Начи знаеш как е Kissing Face

# 83
Като е стиснат, като е безпаричен, ще стои без секс. Тези, на които им се "плаща" за услугите са млади хубавци, не 50+ разведени дядовци.

За съжаление това важи с двойна сила за жените - кой мъж ще плаща пари за секс с 50+ разведени баби, при положение че за пари има 20 годишни мацки?
50+ жените за да имат добър секс трябва или да са семейни с щастлив брак, или да имат стабилна връзка с интелектуално и духовно сходство, или да си плащат. Или да забърсват секс за една нощ в тъмно барове с разни подпийнали типове.

# 84
  • София
Всеки изхожда от собствената си камбанария. За мен такъв тип отношения са пълен абсурд. По-добре на ръчна, ако се стигне до такъв избор. Какво точно дава на жената такъв секс, не ми идва на ум. Като няма тръпка наоколо, сексът даже става леко противен, а за скучен е сигурно.
Но за други такъв вариант си е ОК.

Ааа, не, ръчната не може да замести Joy Тя тръпката си идва от самият секс... хубав, секси мъж, прави ти разни приятни неща Grin Ако търсиш да задоволиш други нужди, нормално е такива отношения да не ти носят достатъчно, че дори и направо нищо.

Пък и то какви бенефити, скучно, предсказуемо, няма тръпка, че и си плащам. Хем съм и ограничена да не правя с друг.
По-добре, да се забавлявам, да излизам, ако ще и с различни, пък каквото сабя покаже. А за здравето си има добрите стари презервативи.

Е аз това й обяснявам на Равето, че нейното с ексклузивнст и тя да си плаща, изобщо не е такава връзка Joy Аз в такава връзка никога не съм се ограничавала.

# 85
Пас.
Аз съм в 30+ категорията и все още не съм срещнала мъж, който да искам само за секс. При мен емоциите и секса са свързани, та за да поискам някой изобщо, значи трябва да изпитвам нещо повече към него. Та явно бих се провалила още на първа точка - без чувства.

Като цяло мисля, че както и да се наричат подобни отношения, в 90% от случаите, е просто примиренческата позиция на една от страните. И аз мисля, че тя е по-често на жената.

# 86
Ако бях в нейната ситуация щях да карам на вибратори - вече има супер модерни с какви ли не функции. Да, няма емоция, ама то и с нейния едва ли има. За сметка на това има разтърсващи оргазми на мига, когато поискаш, но може и дълго и бавно да се забавляваш, може когато искаш, колкото пъти искаш, както искаш, да сменяш един тип с друг... И по отношение на болестите има 100% гаранция.

# 87
  • София
Като е стиснат, като е безпаричен, ще стои без секс. Тези, на които им се "плаща" за услугите са млади хубавци, не 50+ разведени дядовци.

За съжаление това важи с двойна сила за жените - кой мъж ще плаща пари за секс с 50+ разведени баби, при положение че за пари има 20 годишни мацки?
50+ жените за да имат добър секс трябва или да са семейни с щастлив брак, или да имат стабилна връзка с интелектуално и духовно сходство, или да си плащат. Или да забърсват секс за една нощ в тъмно барове с разни подпийнали типове.

Ааа, той с 20 годишната няма да се размине само с разходите по хотела, нали се сещаш Joy Такава да се хване с някой убитак на 50+, ще иска дрешки, екскурзийки, абе пълно спонсорство. А пък самотни мъже на 50+ има бол, изобщо не е много да иска да й плати хотела + някаквите там екстрички като шоколадчета, винце и такива глезотийки за стаята, евентуално някоя вечеря. То за такива разходи става дума.

Иначе аз съм имала такива връзки, и емоция винаги е имало, но чувствата не са задължителни. Различни хора, различни усещания. Аз съм доста сексуална и си ми трябва мъж, да го пипам, да го усещам... вибраторът може да е само допълнение.

# 88
Ееее, аре бе, тука става въпрос за един хотел +вечеря ! Поне това може да се плати на която и да е жена....

# 89
Както виждаш у Канада си ги делят  фифти- фифти. Много скръндзави тия чужденци.

Общи условия

Активация на акаунт