Приятели с бенефити

• 23 080
  • 973
  •   1
Отговори
# 90
  • Далечният изток
Скрит текст:
За съжаление това важи с двойна сила за жените - кой мъж ще плаща пари за секс с 50+ разведени баби, при положение че за пари има 20 годишни мацки?
50+ жените за да имат добър секс трябва или да са семейни с щастлив брак, или да имат стабилна връзка с интелектуално и духовно сходство, или да си плащат. Или да забърсват секс за една нощ в тъмно барове с разни подпийнали типове.
Ееее, аре бе, тука става въпрос за един хотел +вечеря ! Поне това може да се плати на която и да е жена....
Не, не, не става въпрос за това. Тука и жената плаща...

# 91
А в момъка защо не ходят, ако сметката за хотел е проблем? Той с кого живее?
(Мързи ме да чета назад, може да е обяснено...)

# 92
Щом сделката те устройва, какво всъщност питаш?

# 93
  • София
Aвторката има чувства към господина и мисли, че с времето той ще се влюби в нея и от приятели ще станат гаджета. Опитала се е да постави някакви "условия" за бенефити по мъжки, но не и се отдава мъжкото мислене. Само ще се прецака, защото в близко бъдеще ще нагази с двата крака в любовното блато и ще потъне. Равена, на кого се доказваш?

# 94
Поглеждам заглавието на темата и в първия момент го чета като "Приятели с дефицити". След това го прочетох както е, но май и това с дефицитите е съвсем по казуса.

# 95
А аз мисля, че няма опасност Равена да се влюби. Няма съответната романтична настройка.

# 96
Е, като си си го направила идеално за теб, защо питаш?

Нито сте приятели, нито имаш бенефит от това дето чета. Звучи ми бездушно и прагматично. Като да си наемеш иконом/икономка.

# 97
Олеле, чак сега прочетох, че не се ползва кондом ! 😳
Аре стига, бе ! Защо го позволяваш ? Жена на 50 ? Ти акъл имаш ли ? Ние с мъжа ми ползваме кондоми !!!!

# 98
  • София
Напротив, почти е влюбена, щом я интересуват дребните детайли. Опитва се да изчисли дали е на прав път, за да не сбърка. Тук така или иначе ще развием възможни сценарии за развитие на връзката и тя  ще види плюсове и минуси... Simple Smile)

# 99
  • София
Тя Равенчото ми се струва прекалено емоционална и влюбчива... такива връзки не са за нея Joy От друга страна пък явно бързо и минава, така че, ако се научи да си се наслаждава на тръпката, защо не?

# 100
Мъжете плащат за секс, за нас е безплатен. Всякакви пари, които жена дава за секс са лоша инвестиция. С такава уговорка не сте приятели, а си неговата безплатна... Макар че и с лека жена мъжете плащат стаята, че и за сеанса трябва да им останат... Иначе съм съгласна с едно мнение от първите страници, че автора се нарича "приятел с бенефити" по неволя и не по нейно желание. Сигурно се надява, че ако се навърта достатъчно дълго, той ще се привърже. Няма. Човек обиква неща, за които се грижи - да те взима и изпраща от вкъщи, да те нахрани, напои, да ти реши някой проблем. Не гониш влакове и ако тъпа връзка ти развеселява деня, няма проблем, ама поне не давай пари.

# 101
  • София
Правиш се на железна, но не си. Най-малкото защото тази "връзка" няма да има никакво развитие, а и спира други връзки. И ти е тъпо...
Мен лично още на третия уикенд ще ме домързи да резервирам хотел и да плащам. 🙄

# 102
  • София
А, това го бях забравила... дааа, резервациите също са негово задължение. Като ти се ангажираш с всичко, как той да е ангажирам към теб?

# 103
Аре стига, бе ! Защо го позволяваш ? Жена на 50 ? Ти акъл имаш ли ? Ние с мъжа ми ползваме кондоми !!!!

Да, бе , кондоми ще ползвам на 50. Все пак правя секс с мъжа си, не с някой от улицата и няма опасност от зараза, а на 50+ години и забременяването не е фактор.

# 104
Ако бях в нейната ситуация щях да карам на вибратори - вече има супер модерни с какви ли не функции. Да, няма емоция, ама то и с нейния едва ли има. За сметка на това има разтърсващи оргазми на мига, когато поискаш, но може и дълго и бавно да се забавляваш, може когато искаш, колкото пъти искаш, както искаш, да сменяш един тип с друг... И по отношение на болестите има 100% гаранция.

И аз така. По принцип е добре да си имаш приятел за секс, да си споделяте, но според мен е трудно да се намери такъв човек. Любови на 50 сет едва ли, но споделеност, хубави моменти, защо не.
Равена има прекрасен живот, хубава работа, намерила си е мъж за секс ( единственият недостатък е хотелът, тоест че нямат безплатен и свободен терен), приятелки за трип до щатите, просто не я разбирам, какво я терзае. Децата и са здрави, Раве какво повече искаш от тоя живот. Не искай много, не можеш да му платиш цената. Наслаждавай се на живота, кратък е.

Общи условия

Активация на акаунт