Приятели с бенефити

• 22 394
  • 973
  •   1
Отговори
# 870
  • Далечният изток
Както винаги съм казвала, който не иска да дава, да си стои сам. То се почва - ама ресурси, ама туй, ама онуй.... Не, мерси...

# 871
Вие мен не ме гледайте,аз нищо не предлагам, нищо не давам. Само от мен си се интересувам.
Раве,аз съм влюбчива, лесно се привързвам. За това сега ако трябва да го шкартирам тоя твоя ще страдам. И честно казано не бих го гонила на твоя място. Обаче ако само драми имаш него, по-добре без него.

# 872
  • Варна
Четворка, с мъже?

# 873
Последно влюбчива ли си или нищо не даваш?

# 874
  • София
Раве, ти нали се беше омъжила млада и травмирана, кога успя тройки да завъртиш на младини? Thinking Или си изневерявала? ThinkingThinkingThinking

Скрит текст:

Дават, жените, дават, нали са майки, точно даването им е заложено. Но не дават на всеки. И там е проблемът на мъжете. Те искат да получават безусловно и безкритично, само защото са поискали. А безусловно и безкритично се равнява на това те да не дават, или поне не това, което жената търси, а това, което мъжът може и иска да даде. Затова и мъжете най-обичат майките си, защото само там получават на този принцип.

Скрит текст:
А пък на жените, дето дават на всички, им викат к*рва, та нямат угодия някои мъже Joy

Връщам се да наваксвам с темата Laughing

Много добър пост !
Става ясно защо темата за свекървите е с най-много коментари Simple Smile
За скрития текст - лъвицата нека не съди за "някои" мъже единствено по личната си извадка. Има и мъже, които не мислят така. Виж кристина какво по-хубаво определение е дала по-долу.

Така де, тя мама като ги научи така, после ходи обяснявай, че и от тях се очаква нещо Joy

Иначе аз на такива не се сърдя, просто ги подминавам Laughing

Ти ако присъстваш и обслужващия персонал трябва да е от женски пол Wink

Рози, не знам какво намекваш... но вероятно си права Laughing

# 875
  • София
Последно влюбчива ли си или нищо не даваш?
Чака да ѝ дават. Ма никой не се връзва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 876
Влюбчива съм, но нищо не давам. Тройки, четворки, нищо интересно, на всичко казвам не, обичам си само форума, да си чатя с вас.

# 877
  • София
Аре, бе, ще те черпим Joy
Ще метна в едно такси за село и ще платя, щото съм ларж.
Или Лъвицата ще му плати

# 878
Не искам с вас. Вие ме травмирахте в разни други теми. Ще си седя у село и ще давам акъл на Равена.

# 879
Раве, ти нали се беше омъжила млада и травмирана, кога успя тройки да завъртиш на младини? Thinking Или си изневерявала? ThinkingThinkingThinking
Не съм. На 22 се омъжих.

# 880
  • София
Ти си си травмирана по рождение, сори.

Реве, значи бълнуваш онлайн?!

# 881
Тя Криста е дала, ама при нея е гладна кокошка просо сънува. Ти гледай тия дето са им пълни човчиците.

Човчиците ?

# 882
  • София
Не съм. На 22 се омъжих.

Доколкото помня, ти беше трябвало бая време да се отпуснеш сексуално с мъжа си заради травмата в асансьора? Това някак не се връзва с тройки с двама  мъже преди това?

# 883
  • София
Тя Криста е дала, ама при нея е гладна кокошка просо сънува. Ти гледай тия дето са им пълни човчиците.

Човчиците ?
Ни от алегории, ни от вицове разбираш, дарлинг. Добре, че си си наш.

# 884
Не разбирам, вярно е. Затова се налага обстойно да ми обясняват..
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт