На море в България 2021 г.! - 5

• 64 626
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добре де, наистина не мога да разбера защо има такава разлика между цена от рецепция и цена през агенция. За Серенити става въпрос. Резервацията през рецепция дори и с отстъпката ми излиза с близо 100 лв. повече от цената на Новотон. А с отстъпката на агенцията разликата става без малко 200 лв. За 7 дена висок сезон става дума. Да не говорим, че агенцията не ме кара да плащам 50% до седем дена след резервацията. Разбирам, че ТА получават някаква отстъпка защото купуват пакети, но чак такава разлика ми се вижда прекалена.

# 601
  • В.Търново
И аз съм много доволна от Холидей Планет за Дюни.Дават най ниската цена и са много точни.Тази година в България цените са безумно високи и за това отново резервирах за Анталия.Там със самолет ми излиза по евтино отколкото тук.А получавам много повече за парите си.
Аз като гледам цени със самолет за Турция ми излизат космически цени.

# 602
Добре де, наистина не мога да разбера защо има такава разлика между цена от рецепция и цена през агенция. За Серенити става въпрос. Резервацията през рецепция дори и с отстъпката ми излиза с близо 100 лв. повече от цената на Новотон. А с отстъпката на агенцията разликата става без малко 200 лв. За 7 дена висок сезон става дума. Да не говорим, че агенцията не ме кара да плащам 50% до седем дена след резервацията. Разбирам, че ТА получават някаква отстъпка защото купуват пакети, но чак такава разлика ми се вижда прекалена.

Като работила в ТА с българските морски хотели, мога да ти кажа, че понякога разликата може да е и 50%, зависи как хотела се договори с агенцията. Всичко е договорки на база направен оборот.

# 603
Между Серенити бей и Парадайз бийч, Свети Влас , кой бихте избрали ?
Натам съм се насочила, макар че една потребителка беше крайно против Серенити.

# 604
Нивото на Серенети падна доста миналата година,казвам го като човек който е бил последните 2 години в него!

# 605
И ние се оглеждаме за Анталия..........

# 606
Между Серенити бей и Парадайз бийч, Свети Влас , кой бихте избрали ?
Натам съм се насочила, макар че една потребителка беше крайно против Серенити.

И аз бях последните две години в Серенити , вече не го препоръчвам ,нивото падна драстично . За Парадайз съм чела лоши коментари за плажа , но не мога да говоря от личен опит .

# 607
  • София
Нивото на Серенети падна доста миналата година,казвам го като човек който е бил последните 2 години в него!

Ние бяхме само миналата година и няма да повторим, но компанията си го харесват и това лято пак ще са там, някои за трета година. Вкусове разни, за мен беше плюс плажа, и апартаментите, тоест базата ми хареса. Но дали заради края на сезона или друго, имаше много нелюбезни хора в персонала, особено към децата направо неприемливо отношение имаше. Т. нар. Алакарт беше много импровизирана история, по-добре да го няма. Басейнът не работеше през 4 от 6те ни дни, зелен и гнусен. Също, за пръв път на чекаут ми връщаха пари - някакви безумни депозити искаха за кърпи и чип си спомням.
Не е нашето определено, все беше сякаш дебнат да не изядеш, изпиеш, ползваш нещо  повече. Но и аз сравнявам с Турция.
Преди Серенити бяхме 2 нощувки в Империал палас на Слънчев бряг, съвсем различно беше обслужването, храната беше много много добра и стаята също (Делукс някакви реновирани). Но там общите части и басейните бяха мърляви, може би в края на сезона е повсеместно.

# 608
  • София
Моля за мнения за Берлин Голдън Бийч - Златни Пясъци и евентуално за сравнение с други хотели на първа линия, напр с тези на Грифид или с тези на Слънчев ден. Знаем, че морето бързо става дълбоко, но ние нямаме малки деца. Също така се говори, че северната част на курорта е по-тиха и спокойна, както на Сл. Бряг, така ли е наистина ?

# 609
  • София
Моля за мнения за Берлин Голдън Бийч - Златни Пясъци и евентуално за сравнение с други хотели на първа линия, напр с тези на Грифид или с тези на Слънчев ден. Знаем, че морето бързо става дълбоко, но ние нямаме малки деца. Също така се говори, че северната част на курорта е по-тиха и спокойна, както на Сл. Бряг, така ли е наистина ?
За хотела нищо не мога да кажа, защото не сме отсядали, но сме били в съседния Грифид. Та наистина тази част е по-тиха и спокойно. Това е краят на Златните и там няма много хотели, заведения, сергийки и не е лудница.

# 610
И на Парадайз и на Сетенити сме ходили преди 6 7 години.Тогава на Серенити беше по добре храната.На Парадайз гледката беше страхотна,на плажа се слиза с панорамен асансьор.Плажа беше супер,басейните много топли.Много хубава анимация имаше.И най ужасната храна в хотел която съм яла.Почти никакъв избор,ресторанта приличаше на столова.Това ме спира да не повторя там.Вярно че мина доста време от тогава,ама още ме държи.Пък и четох че сега имало много камъни на плажа.

# 611
  • Sofia
За първи път мисля да направим първо море в края на юни и понеже знам, че морската вода е вероятно да ми е студена, търся хубав/луксозен хотел на южното море с хубав вътрешен басейн.
Бих предпочела да е АИ с хубава храна, но и закуска с вечеря е ОК.
Държа и на хубав плаж.
Някой сеща ли се за подобен?

ПП. Гледах Марина Роял Палас в Дюни, но в букинг има отзиви, че вътрешният басейн е студен, което обезмисля идеята.

# 612
  • here and now
АИ с хубава храна е Уейв.
Вътрешния басейн е топъл.
Плажа е леко компромисен, по скоро заради тъмния пясък.

# 613
АИ с хубава храна е Уейв.
Вътрешния басейн е топъл.
Плажа е леко компромисен, по скоро заради тъмния пясък.
И тясната плажна ивица.

# 614
  • Sofia
Мда, Уейв отговаря на всички изисквания, но не успявам да преглътна този плаж Sad
То на море ходя да си заровя краката в златния плаж, иначе хотели с басейни и наблизо има.

Общи условия

Активация на акаунт