Морето, слънцето и ярките звезди, предвещават ни две черти ! ~бебеправене 394~

• 32 017
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
Да, чудесен е не ме е забравил ❤️. А ми ги назначи на 27ми. ❤️❤️❤️
Cruella не се отчайвай. Щом има резултати, има и план. Бих се зарадвала на такава загриженост от лекар.
Аз пък съм от тези с дълъг цикъл. Преди раждането бяха 6 дни, сега са 7-8. Направо не знам как така може да е по-къс. Хем е дълъг, хем и обилен. Късата клечка съм дръпнала. Simple Smile

# 241
Круела както каза Пълнолуние и аз бях с висок 17 oh progesteron. Даже в на 3тия ден от цикъла, в който забременях го бях пуснала за втори път, и пак беше висок и много мрънках в темата. Мацето се включи тогава тук да ми каже, че и нейния бил висок и не било фатално, не се тълкува така самостоятелно. Виж за инхибина, моя беше супер. Радвам се, че си доволна от лекаря, хубаво е че ти обръща внимание, но аз все пак бих си направила консултация и с ендокринолог, и с репродуктивен специалист. Може би не веднага, но го имай предвид! Успех 🍀

# 242
Круела, всичко ще е наред Simple Smile Особено щом има лекар, на когото му пука какво се случва с теб и е мотивиран да напраеи всичко възможно.

Аз съм страшно ядосана! Прибира се ей сега мъжа ми от работа и ми споделя как от известно време имал някакъв дискомфорт и мислел, че трябва да иде на лекар, ама ср надявал да мине от само себе си. Ама вече наистина се притеснил и прочел и вече идва един депресиран, че можело лекарят да иска да го преглежда, било го срам, можело да се наложи да пие антибиотик. А това, че заради него може да се наложи и аз да пия антибиотик... мен кучета ме яли. То бива безхаберие, ама чак толкова напраео ми идва в повече. На всичкото отгоре, както вече съм мрънкала тук, кой знае кога ще му дадат час за преглед Sad А до тогава и аз ще съм под напрежение дали и аз нямам нещо неприятно.

# 243
Круела, много по-добре е, когато човек е наясно с обстоятелствата, а при такъв загрижен лекар с план вярвам, че нещата ще се подредят както трябва.

Лютиче, нормално е да си ядосана, мъжете понякога изобщо не мислят за последствията и все са много притеснени от прегледи и друго. Можеш да му обясниш, че такива неща е важно веднага да се хванат, за да се избегнат други проблеми. Стискам палци притесненията да са напразно!

# 244
Добро утро!
Идвам да измрънкам, че след ден закъснение днес цикълът ми се появи в цялата си прелест! 🥵 Уж засякох О., уж подобаващо се отчетохме, мъчи ме зверски ПМС с почти 2 седмици напрежение долу в ниското и накрая какво....нищо!
Яд ме е! Пак! Отново!
Писна ми да чакам, да тая надежди и накрая хоп...старата песен на нов глас...
Все пак на всички вас желая септември да е на късмет! Стискам палци 🤞🙏🙏🙏

# 245
Привет. Хайде и аз да помрънкам малко.
Днес ми е деня за М и нетърпеливо рано рано си направих едно Престо и бам втора видима розова черта.Час след това лелката дойде с пълна сила.
Е много се ядосах.Няма да правя никакви тестове вече преди сериозно закъснение.И не е БХ щото и вчера правих първия от кутийката Престо и си беше отрицателен.

# 246
Тортелина, след милион изчетени теми във форума стигнах до извида, че Престо за нищо не стават и няма смисъл да се дават пари за тях.

На мен също ми дойде вчера, ама покрай другите вълнения...
Тъкмо се бях зарадвала, че ще си направим едно парижко бебе след две седмици.
Дадоха на мъжа час за лекар на 16ти. Дори и да няма нищо сериозно, ще изпуснем момента. Драскам и тоя месец от сега.

# 247
Тортелина, съжалявям много, на мен и Шуър чек ми е давал розова изпарителна черта, а миналия месец и лентичките Лейди тест. (2 поредни и с еднакви черти бяха! Изревах си очите тогава, защото дори ММ ги видя)
Сега като Шуъра отчете бледа розова, направих Експрес тест,който имаше дебела, ярка и ясна черта и още един пак ранен, който имаше видима, но не толкова ярка (а и двата бяха с еднаква чувствителност и с една урина са правени). Та, ако имаш възможност взимай от Експрес, че май другите не са съвсем сигурни вече.

# 248
Хайде и аз да помрънкам, вчера бях на преглед и явно не съм успяла да разкарам задържания фоликул от предния цикъл. Смалил се е наполовина, но е там. Не помня да сме коментирали в кой яйчник е предния път, но явно си личи, че е задържания, а не нов. Лигавицата - тъничка. Та и аз драскам месеца, точно когато имах шанс за "опити покрай О".

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:07 от Mandaria

# 249
  • Замък сред облаците
Тортелина, ако следиш темата за втора бледа черта, ще разбереш че напоследък Престо са най-най-най-ненадежните, че даже и шуърчека почнаха да се излагат. Затова или евтина лентичка или КлиърБлу.

Манди, още един цикъл и ще изчезне кистичкита значи, то май е нормално лигавицата да е тънка след ЗФ, нали не се отделя прогестерон. Heart

# 250
Май най-евтините и нерекланирани тестове си останаха най-надеждни. Престо никога не съм взимала, но от година и повече следя темата за бледите черти и от там си правя изводи, че преди М шанса да е изпарителна чертата е доста голям. На Шуър веднъж ми даде втора много бледа и то при закъснение, но на другия ден повторих с обикновена лента и си беше категорично отрицателен.
Аз днес трябва да съм в О, ама нещо нямам никакви симптоми. Този месец се движа по приложението, което е сравнително точно, но нещо не ме наболяват яйчниците, нямам пробождания. Миналия месец в деня на О си ме боляха доста, а сега нищо. Или този цикъл ще е по-дълъг от другите ми и тепърва ще настъпва О или нямам О, или тоз път ще е без болки в Я. Не искам да се тормозя, ще си се обичаме и накрая ако е писано този месец ще се случи, ако ли не другия.

# 251
Аз от няколко месеца имам много странни симптомии покрай О и М.
Сега съм покрай О ..вчера едно гадене,лошо ми беше,лек бодеж,подут корем,главоболие 😱
А вече 3 месеца преди М пак така 2-3 дни ..
Магнитните бури явно яко действат на хормоните 😂

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 13:33 от Merryhristowa

# 252
Мери аз откакто имам М, преди да ми дойде нямам никакви симптоми. Разбирам, че ще идва чак като ми зацапа по хартията при бърсане и чак на втория ден леко ме наболява корема ниско и е подут и толкоз. Ама О почти всеки месец си я усещам по болките ту в ляво, ту в дясно (според това от коя страна ще да е яйцето), а днес ми прави впечатление, че нищо не предвещава О.

До вчера говорехте и за промени в М, та и мен последната М в края на август ми беше 3 дни, вместо обичайните 4. Явно промените в климата оказват на всички ни влияние.

# 253
Тортелина съжалявам . При бременностите ми само лентички и шуърчек при закъснение и веднага излизаха вторите черти. И сега чакам изобщо не ми се правят тестове ,на 8-9 ми е датата замисля на 7 да препикам един ,макар че изобщо не ми се прави честно казано ,не разбирам жените който правят 8,9,10 дни след овулацията си и се чудят има ли няма ли .не обичам раните тествания

# 254
  • София
Rose girl ти не пуска ли прогестерон и пита дали е възможно да си бременна? Аз това по не го разбирам от ранно тестване. Тестването е начин на живот тук в ИБ и не съдим никой за ранно тестване

Общи условия

Активация на акаунт