Пазаруване от Amazon - тема №98

• 60 824
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • софия
Момичета, Dr. Martens как са като номер? Точен, по-малки, по-големи?
В Амазон дават, че отговарят, но предпочитам вашето мнение.
Конкретно модел Jadon ме интересува.
Скрит текст:

# 481
Според моя опит са точни.

# 482
Здравейте,
Моля тези от вас които имат робота румба 605, да ми кажат накратко как го експлоатират ?
Колко време го зареждане и кога разбирате че трябва да се зарежда или станцията винаги стои включена ?

# 483
Станцията винаги стои включена, при мен.

# 484
  • Sofia
zvanche, отговарят си, но са много тежки. Знам, че моделът с по- тънката подметка не е актуален, но да си кажа.

# 485
  • софия
zvanche, отговарят си, но са много тежки. Знам, че моделът с по- тънката подметка не е актуален, но да си кажа.
Уффф, ами това трябвало да е моделът Scream
Намерих на CAFèNOIR подобни. При тях какво е положението като номерация?

# 486
  • София

Този модел на Док Мартенс, когато съм го пробвала, винаги са ми се стрували умалени с около номер.
CAFèNOIR мисля, че си отговарят.

# 487
Здравейте, някой сблъсквал ли се е с такава ситуация. Поръчаш бебешко спално чувалче от Амазон Германия, но се оказа, че продавача го изпраща от Китай. Свързах се с доставчика ( Габко) и те ми казаха, че потенциално това може да създаде проблем, т.к. ако бъде задържан на митница трябва лично да го освободя ( което няма как да стане).

Имали ли сте такива ситуации и какво предприехте? Благодаря!

# 488
Пратила съм си поръчката от  amazon.de на стария адрес на Гъбко в Англия. Има ли начин да променя адреса на доставка, при положение, че пратката вече е при куриера? Те се опитаха да я доставят, но не можаха, естествено. За пръв път правя такава грешка!

# 489
  • София

Аз имам подобни кубинки на Кафеноар. Взех 39ти номер, който и нося. Восих ги няколко пъти, но започнаха да ми убиват отпред на палеца и бих казала, че са леко умалени.

# 490
Пратила съм си поръчката от  amazon.de на стария адрес на Гъбко в Англия. Има ли начин да променя адреса на доставка, при положение, че пратката вече е при куриера? Те се опитаха да я доставят, но не можаха, естествено. За пръв път правя такава грешка!
Аз съм го правила в началото на годината, непосредствено след брекзит-а. На чата се свързах с амазон и ми казаха, че не могат да сменят адреса, и съответно ми върнаха парите. За всеки случай може и вие да пробвате на чата.

# 491
Ъпдейт по моя случай - ако доставката се извършва от Амазон, може да се канселира, въпреки че е на път, и да ми върнат парите до ден-два. Пуснах cancellation request, ще видя дали ще сработи.

# 492
  • Варна
Здравейте момичета, чета ви от доста време насам. Поръчвала съм от Амазон 2 пъти до сега. Имам въпрос Simple Smile Искам да взема на моето момиченце такъв Магнитен конструктор Около 30евро са 130/146 части. Има ли от Вас които са закупили за да ми препоръчате кой да взема. И другият ми въпрос, какви са промоциите около Черен петък - с код или складови оферти пускат? Искам такъв конструктор и още една две играчки да й взема.

Скрит текст:

# 493
За информация споделям ,че върнах парочистачката която поръчах от склада във Франция. Изпратих я обратно с Български пощи пристигна за 2 седмици и ми върнаха парите за самата парочистачка плюс всички пари за куриер. При генериране на етикет за връщане от френския амазон ме информираха ,че покриват само 7 евро доставка ,но след кореспонденция със съпорта ми покриха всичко. Доволна съм от Български пощи - за седмица пратката пристигна във Франция и после седмица я доставяха на Амазон.
Ако някой може да сподели читава парочистачка да чистя банята без да търкам и за твърдите повърхности.

# 494
  • София
С коя куриерска фирма пътува пратката?
Влизаш в сайта им и там трябва да има ,да се смени адреса с друг!

Общи условия

Активация на акаунт