Термин Май 2022

• 39 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
happy_5 , аз в твоята седмица имах такива дни, в които не ми се гадеше, после отново се появяваше. Сега в 10та седмица пак е така ту ми се гади, ту не. Интересното е, че до сега не ми се ядеше изобщо сладко, а сега посягам към шоколада.

# 661
Пф да ви кажа и на мен почна май да ми се гади, не съм сигурна, че е такова. С първата бременност нямах такъв проблем и се надявах да пропусна и тази. Ама не се чувствам никак добре, гадно ми е едно, смотано... Ужас
В коя седмица си🙂
Почти 7-ма седмица съм.

# 662
Благодаря момичета, фалшива тревога....it's back 😆
Пък и се сетих,че и предни седмици съм имала дни без гадене, просто напоследък супер лошо ми беше постоянно и някак за това се стреснах.

# 663
happy _5 и аз съм така изведнъж ми минава но като ми стане лошо по цял ден ме държи.Но най вече ми става след хапчетата даже и от фолиевата ми става зле .Надявам се всичко да е наред

# 664
  • София
Много слаба активност днес в темата, как сте момичета? Аз спах до следобяд, отметнах 2-3 дребни неща вкъщи (хапнах, порешавах задачи с баткото, покрещях на децата, че няма къде да се стъпи по пода от разхвърляни играчки) и сега очевидно ме хвана някаква скука. Та стигнах до извода, че още не сме обсъдили разни аспекти на бременноста извън прегледите и неразположенията, примерно:
- Кой как съобщи на половинката новината, че ще става татко, имаше ли изненади от ваша страна при съобщаването или пък неочаквани реакции от татковците?
- Има ли някоя, която не иска да знае пола на бебето предварително?
- Какво искате - момченце или момиченце и какво ви казва интуицията за пола на бебето? Братче или сестриче искат по-големите ви деца, ако имате такива, и въобще искат ли ново попълнение в семейството?
- Споделете кое според вас е "най-малкото зло" от възможните зодии на нашите майски бебета - овен, телец или близнаци?
Да раздвижим съботно-неделно темичката!

# 665
Здравейте и от мен. На мен предимно следобяд ми става тежко/лошо и така докато не си легна. Има дни, в които съм по-добре, но има и такива, в които само ми се лежи. Иначе на мен също до преди 1 седмица не ми се ядеше сладко, а сега си хапвам отвреме навреме. Като цяло не мога да се оплача, защото не повръщам и не е тежко и нетърпимо положението, ама все пак се надявам скоро да отмине.

# 666
Lorena решила си да поразчупиш супер Simple Smile Ние днес излизахме само, за да си купим храна, до една аптека и накрая влязах в Пепко, да взема за каката разни дребни неща. Иначе цял ден се излежавам, но и свърших разни неща вкъщи, готвене, пране, къпане на детето. Иначе лесно ми се завива свят, гади ми се, но не повръщам и бая ми се спи.
Как съобщих на таткото - по телефона, нямах търпение за изненади, зарадва се и се, при нас не сме чакали много стана от първия месец.
Вие по-емоционални ли сте? Аз се усещам бая…дразнят ме доста неща тия дни, каката кашляше, така се бях притеснила ….егати хормоните.

# 667
Лорена чудни въпроси си заредила.

Аз дадох теста на малкия 2г да го занесе на баща си и да му каже "честито". Той едвам говори милия и беше много смешен.Много искаме момиче по принцип, а аз съм доста навита за изненада накрая, но ММ ако може още утре би разбрал. Пък и нали ще правим тест и ще се знае от рано, та ще е тъпо той да знае, аз не, губи се емоцията.
По отношение на зодиите...само овен да не е! Не съм човек, които определя според зодията хората, но някак всички овни, които познавам споделят нетърпим характер 😁

# 668
Относно полът май искаме момиченце отново, предния път бях сигурна, че е момиче и бях права Simple Smile
Сега нямам никакво усещане хаха
Полът искаме да го знаем, как Simple Smile
Относно зодията Телец много ми допада, земна зодия вкъщи другите сме 3 Дева и не искахме пак Дева просто 😂

# 669
Хубава тема Simple Smile, Лорена.
Аз си направих тест преди закъснението и знаех резултата,  веднага казах на таткото, той ме попита - шегуваш ли се, че си си правила тест, ама нали не ти е закъсняло. После се стегнахме, че сме притеснителни, вече се радваме на бъдещите събития.
За пола - имам усещане, а и ми се иска да е определен пол, даже се хващам че говоря на точица според пола. Да го разбираме, че да имаме време, ако трябва, да сменим настройките Simple Smile
За зодията - изобщо не си представях телец, но като се замисля, телеца най-добре пасва на мама риба с елементи на водолей и тате дева. Овните - на детенце ще му е лесен живота, но виж за нашия, дупе да ни е яко. Предвид, че термина ми е в началото на май, почти сигурно е теленцето. Овен - някак не ми се се ще, така че да седи на топло поне до 22.04 Simple Smile

# 670
Ние купухме теста заедно с идеята да проверим дали се е получило и затова нямаше изненада от моя страна. Заедно го видяхме и се зарадвахме. Ние искаме да знаем пола. Моето не зная интуиция ли е или силно желание за момиче, ММ иска момченце, но знаете кое е важното… Бих искала да е телец, защото и аз съм телец, майка ми също. Харесвам зодията и характерните ѝ черти, пък и аз и мама винаги сме се разбирали отлично.
Благодаря, Лорена! Ако позволиш, ще допълня въпросника с един въпрос:
- Как съобщихте/ще съобщите на бабите и дядовците. Някак ми се струва много сухо “Ще ставаме родители!” или “Ще ставате баба и дядо!”. ММ обмисля вариант да се съберем на вечеря и да им подарим биберон или някакъв предмет, свързан с бебе, да е тип “досети се”, да ги впуснем минута-две в размисъл. Знам ли….

# 671
Здравейте, лейдис! 😊😊 Вчера съм спала и съм пропуснала колко готини работи пишете! 🤗 Лорена , страхотни въпроси! Да разчупим малко притесненията и оплакванията. 🤦🏼‍♀️
Ние правихме сериозни опити 5 месеца вече с фоликуметрия, хапчета ии искам, не искам таткото знаеше за поредният чхг тест. Два дни преди него имах капка кафяво (свързах я с имплатационно кървене). ЧХГ излезе отрицателен и в деня направих още един в др лаборатория (не исках да повярвам)  - отново "-". Отново рзочаровани, поплаках си, стегнах се и така.
Нооо някак вътрешно усещах и вярвах, че има нещо! 😭🙏 На 4ти ден след отрицателното ЧХГ направих отново (без да знае таткото), бях със сестра ми и едвам скрих сълзите си -беше 18.72. Помолих в лабораторията да ми разпечатат резултата и бащата хич не очакваше. Не можа и да реагира точно. 😂 Но нашето чудо се беше случило! ❤ Истински се зарадвахме след като мина първият преглед, а очите му се насълзиха (странно, но факт), когато му разказвах как съм чула сърчицето му. Охх, хубави моменти!
Ние и двамата сме близнаци, та винаги сме искали и бебе да е, ама предвид това, че по мои изчисления съм началото на май, се надявам поне да си е теле, а не овен. 😂🤷🏼‍♀️ Не ми пречи да не знам пола, но пък да купувам всичко след раждането или да е универсален цвят и вид, малко не ми понася... 😂 За пола се усещам на два пъти, че говоря в женски род, искала съм момче по принцип, но си говорихме, че каквото и да е, наше си е! Куки , на родителите казахме точно така, простичко. Не смея нищо да купувам още. С моите родители даже бяхме в колата, че нямаше как да сме сами... 😂 Свекърва ми се зарадва много, както и майка ми и мащехата... за мъжете, бяха по-обрани, но пък разбрах, че татко е предполагал и се е шегувал, че на ние сега идваме да им кажем нещо (живеят далеч от нас, а ние тръгнахме от днес за утре и мъжо шофира, пък те знаят, че не му давам мн мн моята кола 😂).
Иии стана много дълго, ще ме извинявате иии благадаря на тия дето ще стигнат до края, ама съм си обяснителна и ви чувствам близки. 😊💋🍀

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:45 от Viole7a

# 672
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Включвам се и аз с отговори:
- малкият ми син подаде на баща си положителния тест. Той си помисли, че е някаква играчка и въобще не му обърна внимание първоначално, но след това радостта беше голяма.
- Искам да знам пола и ми се иска да е отново момче. Родата е пълна само с момичета и моето момче е първото, та ми се иска още едно. Отделно си пазя всички дрешки и за второто бебче.
- за зодията определено да не е овен. Малчо ми е овен и не, не, не- ужасен характер. Да ви кажа честно, аз този път нагласях нещата да се падне май и то точна дата ( живот и здраве), следих овулация, пресмятах дни.
- ние следващата седмица ще казваме на родата и мислим да има някаква заигравка- някаква бележка/ писмо написана с невидим химикал, който под UV светлина се разчита, за да си отгаднат сами, а след това и торта с надпис, че ще си имаме бебе. Ще облечем и баткото с тениска, която поръчах, а на нея пише Батко с инициали на Супермен Simple Smile

# 673
Здравейте, дами! Аз не съм влизала вчера и ми се иска да се включа в дискусията Hug Благодаря на Lorena  и Cookie за въпросите!
Относно съобщаване този път нямаше, защото направих теста у дома, в неделя, мъжът ми чакаше в стаята, а и правехме отдавна опити. Казвам този път, защото предния път си беше доста по-емоционално, изненадващо и забавно. Тогава той от предпазливост не искаше да правим тест преди да ми е закъснял 7 дена. Аз вече някак знаех, че съм и направих тест и му го пратих, а той отворил снимката на 27 инчовия монитор в работа. Доста голямо положително изображение Joy
Относно пола, иска ни се да е девойка, но и на момче няма да се разсърдя. С момчета винаги е весело у дома, все измислят щуротии, с които да те забавляват Heart Eyes Предния път нямах съмнение, от самото начало знаех, че ще е момче. Сега не съм така убедена, но клоня към момиче.
Относно зодиите: аз и сина ми сме овни (по думите ви, горкият ни татко Joy), таткото е близнаци. Аз много харесвам зодия телец за жени. Изключително практични, което силно ценя. Но в общи линии, която и от трите зодии да се падне, ще се впише страхотно в динамиката на семейството Heart
За родителите: не сме се подготвяли предварително, но направихме първо загатване, преди да кажем в прав текст. С майка ми в хода на един разговор, докато говореше на сина ми, колко са му пораснали крачетата, й казах, че може да имаме догодина нови малки крачета. Тя не повярва, много се зарадва. С родителите на мъжа ми казахме, че няма да мога да опитам новата реколта вино. Те първо предпазливо подходиха, но също се зарадваха, когато казахме защо.

# 674
Здравейте, страхотна идея да разчупим малко темата.
Понеже правим опити повече от 2 години и половина, моят мъж въобще не е очаквал положителен тест. Прибра се от работа, аз му давам теста, той го гледа и вика какво е това (може би си е помислил, че е тест за овулсция, понеже беше лентичка, а със сина ни беше шуър чек) и като загря вече много се зарадва. На сина ни казахме после, че ще става батко, той иска братче. На майка пратих снимка по месинджър, но понеже по същото време бяхме с ковид тя си помидлила, че е тест за ковид 😂
На свекърите казахме, като купих тениска на сина на която пише "Ще ставам батко". Водихме го на фризьор и отидохме с предтекст да видят новата прическа. Той влезе с тениската, свекъра го видя веднага, но свекървата 5мин. го въртя насам натам и вика "ауу много хубава прическа", докато накрая не я накарахме да спре и детето ѝ каза" ще ставам батко'. Ние и тримата сме зодия близнаци, майка е телец, за овен нямам наблюдение. На мен ми се иска пак момче, но понеже всички внуци са момчета до сега, родата искат да е момиче.

Общи условия

Активация на акаунт