Термин Май 2022

• 39 880
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Здравейте! Включвам се с питане. Някоя от вас има ли координати на д-р Рени Ковачева от 1 АГ " Св. София"?
Днес бях на преглед при д-р Чилингирова, защото съм с операция на сърцето и тя ми препоръча да се свържа с д-р Ковачева и да се следя там.

# 646
Много е добра Чилингирова и моя съпруг и е пациент той е с високо кръвно и ходи периодично на прегледи при нея .Щом те е посъветвала значи другата докторка е запозната със такива състояния.
Някой минали вече пренатест мен доктора ме посъветва да изчакам още към 2 седмици.Аз съм в 9+5

# 647
Ели, съжалявам Sad
Ди, честито Purple Heart
Теди аз првих в 10+4 такъв тест предния път
Незбравка ако не е наложително, рентген не е ок, особено пък в такава ранна седмица и аз лично не бих, макар и модерните апарати да са с изключително слабо облъчване.
Виолета, за мен лично ранната фетална е задължителна - но при специалист, който наистина прави ранна фетална в смисъл, че оглежда всички органи на бебето, а не просто да погледнат нухалната гънка дали е ок и дали има костица на нослето (маркери за даун). Иначе БХС е статистика и за мен не дава особено ценна информация.

# 648
Д-р Ковачева следи в Оскар клиник.
Мисля ,че е тя.
http://oscarclinic.com/d-r-raina-kovacheva/

Здравейте! Включвам се с питане. Някоя от вас има ли координати на д-р Рени Ковачева от 1 АГ " Св. София"?
Днес бях на преглед при д-р Чилингирова, защото съм с операция на сърцето и тя ми препоръча да се свържа с д-р Ковачева и да се следя там.

# 649
Аз се връщам от първия си преглед днес. Всичко е наред, чух и пулс, сърчицето бие.❤️ Отговаря си и на седмицата.
Доктора ме вика пак след 10 дена да проследим дали всичко се развива нормално и след това вече ще се записвам на женска консултация.

# 650
Въпрос към мамите ползващи УТРОГЕСТАН: изписаха ми го да пия/да поставям вътрешно, но доста повръщам и не знам дали да рискувам да започвам прием през устата, въпроса е може би глупав, но не разбрах същите таблетки ли се ползват за вагинално поставяне и дозировката остава ли същата? В рецептата нямам изписани други.

# 651
Въпрос към мамите ползващи УТРОГЕСТАН: изписаха ми го да пия/да поставям вътрешно, но доста повръщам и не знам дали да рискувам да започвам прием през устата, въпроса е може би глупав, но не разбрах същите таблетки ли се ползват за вагинално поставяне и дозировката остава ли същата? В рецептата нямам изписани други.
Сищите са.

# 652

Аз ги ползвах първо орално,и като спрях да кървя,вагинално,страничния ефект при мен беше че много ми се спеше,до като ги пиех(не че сега не),но от няколко дни не ми е ок много на стомаха,та сега ако ги пия,може би няма да ми е ОК...
Иначе имат по-малко странични ефекти,ако се ползват вагинално,така че питайте за такъв прием!

# 653
Същите са и аз ги пиех в началото но след като започнах да повръщам започнах вагинално .Не че сега не ми става лошо но по малко лекарства пия.

# 654
Момичета, да се похваля, и аз съм вече официално бременна. Записаха ме на ЖК. Чухме, чухме го, сърчицето 😊🙃. В 10+0 съм. Видях ръчички и крачета на едно много мърдащо човече. Много емоционален момент.

# 655
  • София
Таблетките и дозата са същите. Ако нямаш кървене, препоръчителният начин за ползване на Утрогестан е вагинално - хем се усвоява по-добре от тялото, хем има по-малко странични ефекти.

# 656
Пф да ви кажа и на мен почна май да ми се гади, не съм сигурна, че е такова. С първата бременност нямах такъв проблем и се надявах да пропусна и тази. Ама не се чувствам никак добре, гадно ми е едно, смотано... Ужас

# 657
Пф да ви кажа и на мен почна май да ми се гади, не съм сигурна, че е такова. С първата бременност нямах такъв проблем и се надявах да пропусна и тази. Ама не се чувствам никак добре, гадно ми е едно, смотано... Ужас
В коя седмица си🙂

# 658
Ехо, как сте днес? 😊
Нещо се притесних аз, че от вчера гаденето ми изчезна, а беше почти постоянно...даже през нощта като се събудех и ми беше лошо, но вчера и днес хич. За сметка на това ме удари умората, като парцал съм. Сутринта станах и след 20мин пак легнах, че бях като пребита....ама гаденето си искам обратно, че да ми е спокойно. В 8г.с съм днес точно. При някой така да е изчезвало?

# 659
Ами нали казват , че към 3-ти месец почвали да отшумяват симптомите. Напълно те разбирам, ама в даден момент ще изчезне. Аз пък през цялото време съм имала гадене ама леко, предимно следобед... вчера ни в клин ни в ръкав едно лошо като ми стана (работя в магазин), че не мога да си тръгна. 🤦🏼‍♀️ Щом в тоя студ не си сложих и якето, а бързо се качих на колата, смятай колко лошо ми беше. Едвам стигнах до нас. Изядох 3 сурови ореха и се пооправих, но цяла вече ми беше лошо и ми се гадеше много. (10+3 съм). Ако сега ще ме почва... не знам 😱

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 19:11 от Viole7a

Общи условия

Активация на акаунт