Термин Май 2022

• 40 172
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Минавам да споделя, бях на преглед 😀. Видяхме сърчице. Точица е мъничко назад, с 4 дни, спрямо калкулатора, но АГ ме успокой, че ще навакса. В 6+6 съм по калкулатор, а на видеозон - 6+3. Имам си татко на седмото небе от щастие. 🙃

# 121
  • София
Аз пък да ви споделя…. От днес ме болят по-малко гърдите и по-точно зърната. Дали има място за притеснение?
Не се притеснявай и шашкай излишно. Нормално е да имаш дискомфорти (нормално е и да нямаш никакви), нормално е тези болежки да се появяват и изчезват, да им се променя интензитетът. Принципно за притеснение и консултация с лекар са ярко червена кръв и постоянна болка в корема.

# 122
Момичета, ако си направя ЧХГ тест днес, мога ли да разбера, че всичко се развива нормално или да се забрлежи някакъв проблем?

# 123
Момичета, ако си направя ЧХГ тест днес, мога ли да разбера, че всичко се развива нормално или да се забрлежи някакъв проблем?
С едно ЧХГ нищо не можеш да разбереш. Трябва след 48ч. да пуснеш второ.

# 124
Благодаря! Ами.. значи ще дам малко зор на лекаря ми, дано ме приеме днес.. Стискайте палци!

# 125
Здравейте, момичета. Аз имам един аборт от миналата година в 20г.с . Вчера направих тест 3 дни преди цикъл и имаше 2 чертички. Умирам от страх и не смея да се записвам още. Но ще ви следя.
2 седмици след закъснение ли ходихте на преглед и вагинален ли беше прегледа, защото малко ме е страх? Приемам и препоръки за АГ в СФ.
И работата ми изисква вдигане на тежко всеки ден и наистина се чудя какво да правя в началото.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 09:52 от Infinity7

# 126
Момичета днес много, много ме боли корема, мога ли да пия спазмалгон?

# 127
Но-шпа можеш да пиеш при болки, отиди на преглед, ако не се търпи обаче.

# 128
Ако те боли много отиди на доктор за всеки случай .

# 129
Здравейте, моят първи преглед мина, всичко изглеждаше нормално, видя се сърдечна дейност ♥но под влияние на еуфорията забравих да задам някои въпроси на аг-то. Споделих, че пия фолиева киселина по 0,4мг и ми изписа и Pregnacare Original. Сега видях, че те съдържат фолиева киселина и се чудя дали трябва да пия само тях или двете🤔

# 130
  • София
Но-шпа можеш да вземеш в доза до 3 пъти по 2 хапчета в рамките на ден.

# 131
Здравейте, моят първи преглед мина, всичко изглеждаше нормално, видя се сърдечна дейност ♥но под влияние на еуфорията забравих да задам някои въпроси на аг-то. Споделих, че пия фолиева киселина по 0,4мг и ми изписа и Pregnacare Original. Сега видях, че те съдържат фолиева киселина и се чудя дали трябва да пия само тях или двете🤔
Mary1, честито сърчице! По твоят въпрос, мисля че не пречи да пиеш и отделно фолиева киселина поне до следващия ти преглед, когато ще уточните дали е необходимо. Доколкото знам от моята АГ, излишното количество се изхвърля с урината. Трябва да пиеш някакви конски дози, което не ми се вярва да е случаят, за да предозираш. Simple Smile

# 132

Здравей, и честито Simple Smile Аз пия витамини Прегнакеър. В тях има също има 0,4 мг фолиева киселина, което е два пъти дневната доза. Моя доктор ми каза да спра всички други витамини като почна тези. Все пак това са витамини, така че няма как да предозираш, но за всеки случай питай си лекаря като се видите. Защото ще ти станат общо 0.8 мг фк.

# 133
Момичета, ходих на преглед. Прегледах ме с вагинален ехограф. За момента не се вижда бременност. Според док е късна овулация. Пусна ми ЧГХ, Вит Д, Б12. Пуснах ги, но после се сетих, че пия Вит Д и не зная колко ще е вярно. Вие как мислите?

Каза да отида края на седмицата пак, за да видим дали се е нагласило в матката вече. ЧГХ трябвало да е над 1000-1500, за да го търсим. Иска да се увери, че не е извънматочна.
Честито на видялите сърчице!! Нямам търпение и аз да стигна до там.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 15:45 от Parusheva

# 134
Parusheva, стискам палци първо да си расте хубаво ЧХГ и второ да си е на правилното място човечето! Относно вит.Д, понеже сега бях на преглед и обясних, че взимам комплекс  калций и вит.Д ми казаха да го спра и след месец ще изследваме за дефицити. В тази връзка, може би оказва влияние върху резултатите и е хубаво да си кажеш на следящия лекар.
Аз се отчитам с първи преглед. Точица се видя Simple Smile сърце още не може да се види, но поне се успокоих, че е на място. Всичко е нормално, 5г.с. + 1. Следващ преглед 29.09.

Общи условия

Активация на акаунт