Термин Май 2022

• 40 069
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Нищо никъде не ме боли (освен гърдите леко), но пък предните два дена почти си ги пролежах. Такава зверска отпадналост имах.
Днес като че ли съм доста по-добре (пу-пу).
Вече започвам наистина да вярвам, че е от Фолиевата киселина. За втори път я спирам и за втори път усещам подобрение в тонуса ми, както и драстично ми намаля гаденето и прилошаването.

----------

Леле, изтекоха ми очите по бебешорски дрешки. Relaxed
Като са ми заизлизали едни реклами във Фейсбук на разни бебешки магазини... Ама до четвъртия месец като цяло не мисля да купувам каквото и да било, пък и все пак ще е добре да узная пола първо. Laughing Заглеждам се най-вече по момичешките неща. Имам някакво предчувствие, че ще е момиченце, но ще видим...

# 406
Аз пак съм в моя филм с липсата на симптоми. До онзи ден поне имах зверски глад и чат пат гадене. Но от вчера и това изчезна и аз пак увесих нос. Сряда съм на преглед най-накрая,дано се зарадвам 🙏
И аз съм като теб, още повече, че реших да отида на междинен преглед при друг лекар и бог знае каква апаратура (снимките от моя лекар са много по-ясни от снимката от другия лекар) и той отчете изоставане на плода с 11 дни. Попита ме дали сме видели сърдечна дейност и след това си призна, че първоначално не е видял. Добре, че аз видях тупкането и на двата прегледа. Та няма ни симптом, ни нищо. Даже и качения килограм се върна надолу. Друго освен да чакам 8.10 нямам какво да направя. Само се надявам точица да навакса. Момичетата тук ме успокойха, че е нормално да има отклонение и да нямам симптоми. Добре, че имаме мами минали вече по тоя път, да споделят опит Simple Smile

# 407
Това е прекрасно да нямате симптоми аз съм като парцал даже не знам как ще наготвя .Добре детето голямо и се оправя само ,че не мога да стана от леглото .Взех си едни ОбИК бисквити да пробвам да хапна нещо.

# 408
И аз нямам симптоми, само болезнени гърди и може би някаква лека умора, ама като се, сетя, че първата бременност заспивах седнала направо, това нищо не е. Ще видим какво ще се случи по-нататък.

# 409
Мен само гърдите ще ми пръснат, корема спря да ме боли. Предната бр имах адско гадене, което засега липсва и се надявам да го няма. Гледам да съм спокойна, че имам доста време до първия преглед. Въпреки , че на моменти се притеснявам.
Момичетата с кървенето, пазете се и се успокоявайте , че всичко ще е наред. Толкова жени има износили с кървене.

Някоя от вас ходи ли на кола маска на интим, щото аз ходя от мнг отдавна, а сега направо ме е страх да отида Flushed

# 410

Някоя от вас ходи ли на кола маска на интим, щото аз ходя от мнг отдавна, а сега направо ме е страх да отида Flushed
Отидох след първия преглед, мина прилично безболезнено, като за кола на месец и половина.

# 411

Отидох след първия преглед, мина прилично безболезнено, като за кола на месец и половина.

Аз мислех преди първия преглед, че тв в 8г.с дали няма да е вагинално, но честно много ме е шубе.

# 412
Снощи имах 2-3 капки светлокафява кръв по хартията, все едно беше в ЦС, тегли се. След 2 часа съм на доктор, стискайте палци, че много се притесних.

Иначе за утре си имам час по принцип, та тъкмо ще сравня мненията...

# 413
Такава болка не бих изтърпяла така и не можах да издържа .

# 414
На тези от вас, които има е второ кога мислите да казвате на големите деца и казали ли сте на някой друг вече? Ние за сега знаем само аз и моя мъж, но в четвъртък като отида на работа мисля да кажа и там, понеже сигурно ще трябва време докато се намери нов човек. По принцип съм в добри отношения със всички, и се надявам да го възприемат добре, пък и ще ми олекне като си кажа, че го мисля.
А имате ли предпочитания за пола на детето? Аз имам момиченце и някак си сега мисля, че ще е момче, макар че бих се за радвала и на още една госпожица 😊

# 415
Здравейте, това със студеното и тръпките направо ме побърква , темп е до 36.9,а сутрин ми е жега та чак ми се повръща. Някоя от вас има ли подобни оплаквания?

# 416
И на мен ми е постоянно студено не знам защо така темпуратурата ми е нормална или може и от хапчетата .

# 417
На тези от вас, които има е второ кога мислите да казвате на големите деца и казали ли сте на някой друг вече? Ние за сега знаем само аз и моя мъж, но в четвъртък като отида на работа мисля да кажа и там, понеже сигурно ще трябва време докато се намери нов човек. По принцип съм в добри отношения със всички, и се надявам да го възприемат добре, пък и ще ми олекне като си кажа, че го мисля.
А имате ли предпочитания за пола на детето? Аз имам момиченце и някак си сега мисля, че ще е момче, макар че бих се за радвала и на още една госпожица 😊

Днес влизам в 8г.с., Казахме на баткото (6г.) и на родителите. Казах и на началника, защото си пуснах всичката отпуска на веднъж и нямаше как. За сега толкова.

# 418
  • София
Не сме казвали нито на децата, нито на никой. Ще си мълчим до 4-ти месец поне (последните ми няколко бременности не завършиха добре и не бързаме да съобщаваме). Аз имам момче и момиче и нямам никакви предпочитания за пола - само да се появи живо и здраво искам. Но с женските имена ще имаме голям проблем - има доста имена, които харесваме, но за мен нито едно не изпъква над останалите, няма име, което да кажа, че е нашето. С мъжко име сме готови, та ако е момче, ще си спестим много часове умуване.

# 419

Мисля да изчакаме до след биохимичния скрининг. Някак да знаем, че всичко е ок..
Казахме на близките ни приятели и на родителите.
На работа ще споделя също след това.
Иначе с първата бременност аз нямах никакви неразположения, ама никакви…
Имах прекрасна бременност, минавах по 10-13км всеки ден.
Сега се изморявам доста по-бързо. Имам гадене.. но като цяло съм ок.
Имаме момиченце и честно казано искам пак момиче, но имам усещането, че може и да е момче.

Общи условия

Активация на акаунт