Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 272
  • 482
  •   1
Отговори
# 375
Петя, с колко мл Аптамил дохранваш?
С 60мл. Яде средно от гърда 30мл. Поне като се изцеждам с помпа повече не докарвам. Слагам го на гърда.

# 376
  • омъжена
Здравейте аз ви следя от отдавна .
Вчера в 23:40 с планово секцио. Се роди синът ми Леонард. 💙💙💙♥️♥️♥️♥️♥️ 3220 50см. Съвършено е да го целунеш по ръчичката поел глътка дъх преди малко. Незабравим момент. Успех на всички

# 377
Sunshine1992, честито Hug

Петя, колко цедиш не е ориентир колко суче от гърда, възможно е и повече да си хапва Blush

Като ни изписваха 4ти ден правихме контролно мерене в болницата и казаха, че изяжда 50мл кърма и няма нужда от дохранване.

# 378
На пробното 4ти ден беше изял едно нищо. Но съм секцио и тогава имаше само коластра малко.

# 379
  • au bout du monde
Това пробно хранене за мен е голяма глупост, изобщо не е достоверно. Няма как да се измери с точност колко си изял.
3 пъти съм слагала детето на кантара и 3те пъти мереше различно.

# 380
Аз давам изцедена кърма по тази схема, т.е. от днес давам по 100 мл на хранене, защото днес става на 3 седмици.

В болницата на пробното кърмене беше изяла 50 грама (4ти ден), но при нас засукването беше трудно заради огромните гърди (трябват ми 2 ръце да държа гърдата и няма с какво да държа бебето Sweat Smile).

Видимо наддава добре, на контролния в Токуда ме питаха как я храня, казах по тази схема и неонатоложката каза окей, супер. Същото каза и педиатърката, когато ни посети вкъщи.

# 381
И с баткото и сега пак цедя и давам така. При него ползвах тази схема, която е дала didivid, но пак се ориентирах по детето. Моите деца не са от най- ядящите.
  Малката е на 16 дни и още не може да изяде 80- 90мл. Снощи например с 60мл. спа близо 5 часа.

# 382
Здравейте, момичета Simple Smile как сте?

С какво забавлявате бебоците? Ние слушаме радио и му пея и танцуваме заедно. Правим му физиономии с цел да имитира мимики. Симулираме колело. Още не сме принтирали черно-бели геометрични фигури, но май вече е време.

Слагам го и по коремче за 2-3 минутки.

Почнахте ли с масажа? Ние сме на 24 дни, но педиатърката каза след първия месец да почнем.

А, как сте с теглото? На мен ми остават още 5-6 кг да стигна теглото преди бременността. И, имайки предвид, че забременяхме по коледните празници, имам и 2-3 от манджички 😅😂🤣

# 383
Аз съм +15кг. Вече съм друг човек със за видните 75кг.
Иначе за забавления ми се струва рано. Пея му, говоря му когато не ме е изнерви от реване. Моя юнак не иска много да заспива. Доста трудно се получават нещата и докато стане е дошло време за следващото хранене. Обмислям да му взема люлка.

# 384
  • au bout du monde
Сега се учи да суче, това е основното му забавление😁

Нямам кантар и може би е по-добре, за да не се депресирам. Чак декември ще се тегля хаха дано да ме зарадва.
За сега ми харесва, това, което виждам в огледалото и това е най-важното. Влезнах да раждам 80кг(11кг качени) Поне 5-6 кг надолу трябва да съм, бебето беше 3500, вода, плацента, кръв.
Трябва да се внимава с храната. Предният път след раждането бях свалила почти всичко и след това като ме подгони един глад, ела да видиш. Качих набързо 5кг.

# 385
Здравейте и от мен.
Освен слагане по корем, засега няма други забавления 😁 Утре става на месец и скоро ще изкарам активната гимнастика.
Килограми качих 14, остават ми 3. Този път кърменето ми действа отслабващо, а тези дни подновявам и тренировките.

# 386
  • au bout du monde
Здравейте и от мен.
Освен слагане по корем, засега няма други забавления 😁 Утре става на месец и скоро ще изкарам активната гимнастика.
Килограми качих 14, остават ми 3. Този път кърменето ми действа отслабващо, а тези дни подновявам и тренировките.

Какви тренировки ще правиш?
Аз си набелязвам разни неща.

# 387
Имам платени програми от Fitness Blender и ще започна от най-леката. От март 2020 тренирам основно с техни програми с изключение на периода на бременността и сега чак са ми залипсвали Grinning

# 388
Аз за кг изобщо не се й следя, с бременността качих малко 10кг, така че веднага свалих със сигурност 3, 4 кг 😉😁
Относно забавление - на 10 дни е, с ужааасни колики.
Носене, пеене нищо не помага...
Кърмим се на поискване

# 389
Аз имам 3 кг. да сваля, коремът ми се прибра на 90%, останаха малко паласки и целулит да махна. Кърмя на поискване, моят е кротушко и си поспива след ядене обикновено, особено денем. Забавления... Няма. То какви забавления на 13 дни? 😁 Люлка съм казала да му подарят, че все ме питат Свекитата какво-що, ама не знам кога ще е.
Чудя се кога мога да започна с тренировките и аз, предвид шевовете. Вече съм значително по-добре, не усещам болка, дискомфорт както в началото.
Живея на 1 Мин. от спортна зала и се надявах да ходя на тренировки там, но всичко което ми харесва е в часовете му на ядене или когато ще съм сама с него. Евентуално нещо уикенда, ако мога да намеря, ако не вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт