Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 441
  • 482
  •   1
Отговори
# 210
Дами, някоя от вас избра ли вече бебешка козметика ако да каква ? И с колко дрешки и какви се заредихте?

# 211
Тапата пада при около 2-3 см разкритие. При първото ми раждане родих 3 дни след падането й. Сега АГ ми каза, ако падне да ходя да ми предизвикват раждане...

# 212
На мен ми падна и след около 2- 3 часа започна раждане.

# 213
Много емоционално и развълнувано ми стана вече! Малко остана да се срещнем с мъниците ❤ Знам, че падането след падането на тапата може да минат седмица-две, но си мисля, че ще е по-скоро при мен 🥰

# 214
  • Казанлък(Бургас)
Момичета, на които това не ви е първа бременност, колко време след падането на тапата ви започна раждането? Мисля, че на мен ми падна днес и ми е интересно как са се развили нещата при вас след това? 😊
Моята падна сутринта. Към 20 часа ми започнаха контракциите. Около 21 часа ми изтекоха водите. 5:00 родих дъщеря ми.

# 215
Дами, някоя от вас избра ли вече бебешка козметика ако да каква ? И с колко дрешки и какви се заредихте?
Имам дрешки от 50 ти размер и нагоре, всичко е с дълъг ръкав, ромпъри, чорапки, шапчици.
Козметика - Hipp, La roche porsay, Mustela за крусти

# 216
Аз взех козметика на Хип, дрешки - предимно са бодита с къс ръкав и ританки, има само няколко камизолки и ромпъри.
Но предвид, че не знам какво ще е времето като се роди изобщо не купувах много неща.
Взех и за зимата един космонавт и за след 6-7 месеца страхотни 2-3 пуловера в любим цвят 😁

# 217
  • au bout du monde
Дрешките са за новородено 50 и 56 размер. Имам и по-големи. Ромпъри само и по няколко бодита къс и дълъг ръкав.

Козметика Био дерма душ-гел. За тяло Ла рош, за дупе Бочко, за крусти имам от баткото на Биодерма. 👌

# 218
56 имам няколко бодита и ромпъра, основно от 62 почвам. По спомен от баткото 56 умаля още първите 10 дни.
Като бройки зависи дали имаш сушилня, аз нямам, не обичам и за няколко дрешки да пускам пералня и затова имам доста бройки от вид. Имаше дни с малко бебе по 3 пъти съм сменяла  на ден тоалет, все ми протичаха памперсите, докато намеря точния размер и модел... или пък върната храна.

# 219
Момичета аз искам да попитам,някоя мама пускала ли е црп след вирус то даже май още е в мен от четвъртък вечерта имах повръщане разстройство и температура,онзи ден бях цял ден с температура и повръщане,а вчера еднократно 37.1 бях на преглед още четвъртък срещу петък през ноща и ми изписаха разни неща в МД,но аг настоя да пусна пкк с црп и познайте вс 6 левкоцити 7,обаче црп 146 и са съм на аугментин в 37 седмица съм но това црп толкова  да скочи от стомашен вирус... ако не почне да пада ще ме вземат на венозен АБ... много ме е страх за бебето с това црп 😔

# 220
Црп показва бактериална инфекция, а не вирус. Може би повръщането е било свързано с бактерия, а може инфекцията да е на друго място в тялото. При всички случай се пие антибиотик и ако е точния АБ много бързо помага. Има антибиотици, които са подходящи и за бременни, твоето АГ със сигурност знае.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 10:23 от steli4ka s

# 221
Бих повторила изследването, доста е високо, а съм чувала не един случай, в който се оказва грешен резултат.
Момичета аз искам да попитам,някоя мама пускала ли е црп след вирус то даже май още е в мен от четвъртък вечерта имах повръщане разстройство и температура,онзи ден бях цял ден с температура и повръщане,а вчера еднократно 37.1 бях на преглед още четвъртък срещу петък през ноща и ми изписаха разни неща в МД,но аг настоя да пусна пкк с црп и познайте вс 6 левкоцити 7,обаче црп 146 и са съм на аугментин в 37 седмица съм но това црп толкова  да скочи от стомашен вирус... ако не почне да пада ще ме вземат на венозен АБ... много ме е страх за бебето с това црп 😔

# 222
Ами аз съм на АБ от снощи и утре ще повторя изследването дано спада,иначе едва ли е на друго място индекцията миналата седмица си беше ок... амаа ще видим.Благодаря ви❤

# 223
Темата съвсем заспа. Дано повечето мами да гушкат бебенца и затова.
Аз да споделя. Баща ми е започнал супер агресивна атака „ Как ще се казва бебето?”.  А аз не искам да казвам предварително. Много се разстройвам. Една от причините да не желая да казвам е именно, защото не желая да слушам коментари от типа не ми харесва.

# 224
  • София
а мен пък никой не ме пита. и много се разстройвам!  Все едно не ги интересува изобщо.
Последни 10 дни и никакъв интерес...

Общи условия

Активация на акаунт