Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 929
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
  • Дъблин
Това също е от въпросната къща
На снимката е гримьорката им

Аз съм до тук хора. Няма да преживея до другата седмица. казвам ви. Неможе ли тези 2 епизода заедно.

Еххххх
Ехххх Ехххххх ЕххххЕХхх

А така вече в туитър циркулира тази къща..... ясноооо
и гледайте кво са написали

Хората събират пари за глобата, само и само да покажат това оноава, кое туй нещо ето мяза на онуй нещо Simple Smile  ххахахаххахахахаххахахах

# 646
Ох не мога хиля се кат луда Joy

Тия без майтап събират пари за глобата:joy:MoneyMoney
Колко е тая глоба в цифри или зависимост какво са прегрешили .
Няма да е като на платформите то е ясно.
Продуцента и сценариста ни чуха желанието има надежда за нещо по така в тая колиба. Няма как без брачна нощ сватбата ако е истинска.
И аз нема да издържа за да разбера кво са намислили и дали ще бъдат палави ПойХаз.
От сега се размечтавам да мърка доволно котарачето.

# 647
Айде и аз се включвам в благородната кауза за онуй нещо... 😁 Може да направим DMS-PoyHaz.

Компилация от "развалени" от Айчи селфита ... 😁 Падам с тях, много ме радват. Каквито и да са им отношенията, е видно, че се разбират чудесно и им е забавно заедно.

# 648
И аз се рових из инста ,но нищо на открих...ама то и не остана....само няколко часа...
Айде Лека и от мен ...с един сладък Пойразчо...опс...грешка...с един сладък Серхатчо... Blush Heart

Забравих...и аз да се включа ... за глобата ,де  Hands Plus1 Blush Joy

# 649
Добро утро, сватбари! 😁😘 Да не закъснявате за довечера! Wink

От къде тръгнахме и до къде стигнахме:

И селфчовците: (значително скъсили дистанцията през това време😏)

Последни залози - ще имаме ли сватба наистина? 🤔

# 650
  • Дъблин
Добро утро!!!!!!

Дааааа ще има сватба, зурли ще свирят, ще е горещо, ще е смешно, ще има пеперуди, и най вече СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА СЕ СЪБИРАТ!!!!
Тази легенда е толкова романтична и секси!

Довечера тук всички! И без извинения!!!

Аз да си кажа, чакам другата седмица Simple Smile

ПС: Туитър, фейса и инстаграм са пощурелиза днес! хора от цял свят още от сега туитват като полудели! Майко мила! това не го очаквах!

https://www.youtube.com/watch?v=JWB9vJxWKv8

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 08:15 от gery2852

# 651
Добро утро!!!!!!

Дааааа ще има сватба, зурли ще свирят, ще е горещо, ще е смешно, ще има пеперуди, и най вече СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА СЕ СЪБИРАТ!!!!
Тази легенда е толкова романтична и секси!

Довечера тук всички! И без извинения!!!

Аз да си кажа, чакам другата седмица Simple Smile

ПС: Туитър, фейса и инстаграм са пощурелиза днес! хора от цял свят още от сега туитват като полудели! Майко мила! това не го очаквах!

https://www.youtube.com/watch?v=JWB9vJxWKv8

Много яко видео, Гери! Ободри ме повече и от кафето. 😊❤️

# 652
Привет, островитянки
Готови ли сте за любов и още нещо
🆕️

# 653
Добър денннн....
Според турската преса нашите са наели къща някъде си...в Зекерияки.👍И...значи имали сериозни намерения.Как ви се струва....дали е вярно?

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 13:17 от Svet_sz

# 654
Добър денннн....
Според турската преса нашите са наели къща някъде си...в Зекерияки.👍И...значи имали сериозни намерения.Как ви се струва....дали е вярно?
Аз на турската преса не й вярвам много, много и ми е малко като зашито с бели конци...Но ми харесва как звучи.
Малко ми е лишено от логика. Уж се криели от всички, дори от колегите, а пък после демонстративно си наели къща. 🙄
В ТТ пускат петиция пресата да оставила на мира Айча и Алп. Наивници....Те в момента са най-горещата тема. Жълтурите няма лесно да пуснат този кокал.

# 655
# 656
Чуденка: Защо аджаба са си наели къща в село в района на Истанбул, когато са почти постоянно в Измир/Йоздере?!
🆕️

# 657
  • Дъблин
Чуденка: Защо аджаба са си наели къща в село в района на Истанбул, когато са почти постоянно в Измир/Йоздере?!
🆕

И аз не искам пресата да им се бърка в живота, ноооо като се хванал да работиш такава работа, трябва да знаеш, че ще обкръжат. рисковете на професията Simple Smile

А на тази последната снимка Алп сигурно подписва договора за къщата Simple Smile Шегувам се

И отговор на въпроса ти: ами все някога ще си ходят към истанбул. а пък в измир са на хотел, който предполагам, те не плащат. това е което аз мисля.

# 658
🆕️

Всъщност те със сигурност са наясно с последиците от известността. Фандомът е против това вмешателство.
И да, те ще се приберат в Истанбул, но те си имат жилища там. Ако изобщо е вярно едно такова действие би привлякло вниманието повече от необходимото.
Боже, този филм вече съм го гледала. Какви ли не глупости се изписаха тогава.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:35 от demo80

# 659
Абе от клюка на клюка все ще има и нещо вярно. А те не е като да не дават поводи да се пише за тях и да се мъчат да изглеждат като нормални колеги например. Simple Smile Тееей че а, дано скоро да ги гледаме като колегите от съседната тема, както казахте. 😁🤷

Общи условия

Активация на акаунт