Тренировки в домашни условия - 113

• 51 409
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Успях и днес да направя дългата йога (вечерта след работа) - колкото повече -толкова по-добре. Сутринта - 10 мин. йога и 30 day shred.
Продължавам с моите дрънканици от предизвикателствана на  APY 60. Към вчерашните се добавя:
-без захар   и преработена захар
- Non-judgement  - да не осъждаме кое е "лошо" и кое е "добро". Взимаме една гривна и всеки път щом "осъдим" нещо или някого - преместваме гривната. Така виждаме колко често осъждаме нещата. Целта е да се отървем от негатививните  и непродуктивни осъждания.Ill

# 91
Аз отчитам първи ден на Strong вчера. След месец почивка, вино и прочие днес трудно клякам, но се надявам да отмине бързо. Беше съвсем въвеждаща в програмата тренировка, но се изпотих доста. Вероятно защото преживяваме heat wave 29С, което за мъгливия остров в доста 😅.
 След работа ще пробвам ден 2.

# 92
# 93
И аз се отчитам с кратка тренировка на Хедър. Моята беше основно за ръце. Две-три упражнения натоварваха и гърди/гръб, но тренировката беше главно за малките мускулни групи.
https://youtu.be/XgRAFwuCjuw
Агент, 26 градуса и разкъсана облачност е като определение за хубав ден. Как може някой да мърмори на това време?

# 94
Агент, 26 градуса и разкъсана облачност е като определение за хубав ден. Как може някой да мърмори на това време?
Grinning A, де, Звезди! И аз това питам!?! Grinning

4/99 Колоездене 55 мин + бързо ходене 77 мин

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 02:48 от Agent Provocateur

# 95
Привет на всички! И при нас днес е чудесен слънчев ден, също 26 С. Малката ми дъщеря почва училище утре и съм супер развълнувана и ми е много емоционално!

За днес записвам 10 минути кардио за загрявка и след това 30 минутна тренировка с гирички с Керълайн.

# 96
  • 1st floor
Добро утро, ето ме и мен! Innocent

Sprinklesq, благодаря ти! Purple Heart

Тренирах супер малко през лятото - ужасните жеги и мързела си казаха думата, както и липсата на време. Всеки уикенд бяхме някъде, пропаднаха ми и плановете за тичане. В резултата съм мека, пуФкава, отпусната и трътлеста. Килограмите са същите, като през май, тялото не. Но пък  прекарах едно чудно лято, с три морета, много планини, нови приятели, дълги вечери с компании и т.н.

По въпроса от първа страница на темата - искам да разкарам трите досадни кг, дето си ги влача от началото на пандемията, да стана редовна отново с тренировките и да си върна мускулите от месец май! Hands Muscle

За вчера отчитам първи ден на стронг - хареса ми, макар да импровизирах с тежестите - по пет кг в ръка. Не е много, но от сърце! Simple Smile

# 97
Днес осми ден от Ironborn и Daily squats challenge плюс Burpee Queen и малко велоергометър Simple Smile.

# 98
  • Перник
Правя по 10 000 крачки на ден според часовника. Според телефона са до към 8000, но той не е с мен непрекъснато Simple Smile От спирката на маршрутката до работа са 1,4 км. Значи имам 2,8 км. всеки работен ден. Отделно вкъщи - къща и градина Grinning Случва се да навъртя 10 км. без да съм ходила по-далеч от контейнера за боклук пред нас.

Днес почивам. Събудих се с идея за тренировка, но и с болка в лявото рамо и дясната тазобедрена става. Рамото си го прецаках през отпуската сваляйки боята от един стар шкаф, а кракът си ме боли от години като го натоваря повече, пак в резултат от един ремонт. Та, реших да оставя ставичките малко на спокойствие. Simple Smile

# 99
Ден_2 от Стронг -45 глутс .
Изглеждаше ми лесна като я прегледах вчера ,но тотално ме изцеди днес ,вкара ново движения много съм доволна .
Днес съм на преглед при физиотерапевт .
Довечера ще поплувам + упражнения във вода за целулита....

# 100
Олеле, много тренирате, много поствате, едва ви настигнах Hug

Привет и от мен!

Агент, благодаря за хубавата тема, много ми е приятно, че май почти всички стари муцунки са тук Blush
Хедър я харесвам много, случайно попаднах на ето тази сладурана, профилът й е СтелаМар, нищо не ми говори, но много ми допадна, и за днес нещо по-различно от силови-Хийт и корем, много сладка 30мин тренировка, препоръчвам https://www.youtube.com/watch?v=2OgTVga9DSw

Спорен ден и спортна седмица! Времето меко казано ми е идеално, топло и прохладно едновременно Blush

# 101
  • Бургас/Пз
Ден_2 от Стронг -45 глутс .
Изглеждаше ми лесна като я прегледах вчера ,но тотално ме изцеди днес ,вкара ново движения много съм доволна .
Днес съм на преглед при физиотерапевт .
И на мен ми хареса много. Страхотна тернировка за д...то. Сиднито е супер. Понеже тренировката е само 45мин, реших, че ще добавя и днешните 30минути за горна част, обаче не ми се получи. Бях скапана и силите ми стигнаха само за още 20минути корем с Каролин.

Ноу фрейм, какво стана с физиотерапевта??

# 102
Каза ми ,че имам леко изкривяване на гръбнака  и проблем с два прешлена между които се е намалило разстоянието , може оттам да ми е проблема със ставата и кракът ,отделно мускулите на гърбът ми за във възли Cry ще ходя веднъж на седмица на масажи и така .....направо като нов човек бях след това пууууу 😂

# 103
Аз почти не тренирам, идвам с молба за приятелка. Търся програма по belly dance по възможност да няма много дуднене и да е минимум 30 минутки.
Аз вчера праеих малко от упражненията за таз и толкова. Бебока не беше на кеф и си легнах..

# 104
И аз направих първите два дена от Стронг. След днешната добавих и хата йога 20мин.

НФ, това с възлите и при мен се получава често и страшно боли. Карам ММ с кокалче да ме разтрива върху възела. Имам едно мазило, което загрява и понякога се облъчена с инфрачервена лампа, за да се разнесе по-бързо. При мен често се получават и от стрес.

Общи условия

Активация на акаунт