Тренировки в домашни условия - 113

• 51 404
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Днес съм в компенсация и рано рано направих първата боксова тренировка от Рунд 10.Малко със смесени чувства съм.Отделно на моменти си бърках ръцете и краката.Незнам дали ще я изкарам програмта ама засега ще продължавам.

# 121
Като каза бъркане на ръце и крака, винаги се бъркам, когато казват примерно ляв крак, а вдигат десен. Един вид, за да е по-лесно на зрителите. Ужасно дразнещо е.
При Румяна май го няма това нещо.

Направих калистениката за горна част на Каролин.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 23:15 от Дъждец

# 122
  • Там където
Ами то съчетаването при движение на крака и ръце (особено бързо ако се налага) е трудно за поне 80% от хората. Не знам защо. Аз нямам проблем, но обикновено не започвам с ръката или крака, който показва Г-н Инструктура Simple Smile Иначе преди години бях чела, че това съчетаване на ръце и крака е много важно за менталното здраве и се използва в хосписи, диспансери, психиатрични клиники за лечение...
Аз съм по средата на 6-та седм. от ПиЙото. Ох, нещо ми омръзна, ама ще избутам някак още 2 седм. Като съм се хванала.
Всички болни и контузени да оздравяват и добре дошли на завърналите се от голямото лятно мързелуване. Приятен отдих на все още летуващите!
П.С. Така ми липсват предишните спонтанни пътувания извън страната. Този Ковид ме върна в 1963 година; да не смееш едно кюфте да изядеш в комшулука Simple Smile

# 123
  • Бургас/Пз
Само аз ли не намирам ден 4 от Стронг, или още не е качена?? През телефона съм и ще помоля, ако някой има възможност да пусне линк, много моля.

# 124
Ден 4 ти е почивка ,вече по две почивки на седмица .

# 125
  • Бургас/Пз
Ден 4 ти е почивка ,вече по две почивки на седмица .
Благодаря много, това съм го пропуснала 🤣🤣🤣

# 126
За Днес ден 3 от 12 week, добавих 8 мин корем https://youtu.be/Zla_S4w18yA и тези 8 мин., но нещо не ги изкарах до края...
https://youtu.be/4yxiJugV-YU

Момичета, вашата любима как се казва СиНди или СиДни Wink

# 127
  • Някъде по Дунава
За Днес ден 3 от 12 week, добавих 8 мин корем https://youtu.be/Zla_S4w18yA и тези 8 мин., но нещо не ги изкарах до края...
https://youtu.be/4yxiJugV-YU

Момичета, вашата любима как се казва СиНди или СиДни Wink
Сидни - Sydney

# 128
  • Бургас/Пз
Днес отчитам 3 ден Стронг - бицепс и гръб. Много бързо минаха тези 30 минути и пуснах 40 минути с Каролин - корем и глутеус. Много хубава тренировка е, малки тежести, много повторения.

# 129
  • 1st floor
И аз отчитам ден 3 от Стронг. Предимно с 5кг, накрая се наложи и 3-ки. И суперменът пак ме бутна...точно накрая го е сложила...Laughing Лицевите от колене, не посмях на толкова бройки да се пробвам по нормалния начин.
Взех от Лидл миналата седмица от бутащото се колело за корем. Още не съм го тествала. Идеи как  да не си прецакам кръста? Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 09:19 от НеПоКоРнА

# 130
Благодаря за отговорите на всички, ня въпроса ми от преди 1-2 страници 😉.

# 131
Взех от Лидл миналата седмица от бутащото се колело за корем. Още не съм го тествала. Идеи как  да не си прецакам кръста? Simple Smile

Супер стегнат кръст и "глътната" опашна кост са моите препоръки.

Аз пък днес взех комплект три топки за йога уж (надуваеми), но с идеята да ги ползвам за пилатес най- вече.

# 132
  • Там където
ТиЛи, супер са Simple Smile Един от най-добрите уреди за мъчение, ако се ползват правилно Simple Smile От ЛИДЛ ли ги взе?

Непо, аз имах 2 колела за корем и макар да гледах 100 клипа от разни каки и батки за правилна техника, не мога да ги ползвам като хората и събират прах някъде под леглото на "добрата домакиня" Simple Smile Наистина трябва да се държи стегнат кръст, гръб и таз и да се плъзгаш като със слайдери. Еми със слайдери мога с колелото не мога...

Хубав петък и приятен уикенд!

# 133
Qaki, от ЛИДЛ, да. Мернах ги съвсем случайно, единствена изостанала бройка при намалените стоки. Blush

# 134
Biology girl, не съм попадала на belly dance програми. Ходих на танци преди години  и имах желание да се науча, но съм пластична като 100 годишен дъб и не се получи. За мое съжаление

Общи условия

Активация на акаунт