Тренировки в домашни условия - 113

• 51 495
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Арсен, благодаря за споделеното. Търся си нещо по-сериозно за крака, че нещо се скатавам с краката.
Оставям си ги за утре и сряда. Вторник и четвъртък са ми горна част, петък почивам, защото съм на път цял ден. През уикенда йога, и тренировки със собствено тегло.

Днес 12км баааавно подтичване, и над час силова за рамо и гърди. И добавките си пих- ВСАА, Глутамин, накрая протеин и Глутамин, не бях пипала от.....не помня от кога...
Сериозно се натиснах, и останах доволна.
Май съм готова да се завърна в редиците на сериозно трениращите, и сериозно хранещите се, най-вече. Hands Muscle Egg

# 301
Максимка, Дупемания на мен много ми хареса, но не съм я правила от доста време. Последно през 2018 я правех. Пробвай по-новите програми. Определено старите - 90-дневното, Фит30 и онези с имена на жени са с много подскоци и аз също не бих си ги причинила. Ако си изгубила линковете, мога да ти ги изпратя.

Отивам да тичам. Много зле ми е тази седмица откъм бягане, но поне оздравях. Яденето ми е ужасно. Цяло лято с пътуванията и почивките бях много по-дисциплинирана. Трябва ми някакъв "reset." Още обмислям какво да започна след маратона. Може да пробвам 645. И ... нямам търпение за ски сезона!

# 302
Эдравейте, май ще се преместя при вас. В трансформиращата тема е доста тихо и не искам да пиша под мой пост. Grinning

Днес спининг приблиэително 37 мин, 13,3 км, иэгорени почти 300 кал.:

+ това, не съм следила кал.:

# 303
  • Стара Загора
Спринки, запазила съм линка само на Дупемания. Днес свалих няколко тренировки и сякаш добре ми се струват. За тези с имена на жени съм ги разглеждала преди и съм запомнила, че имат много подскоци и не мисля, че са подходящи за мене. Та евентуално Дупемания или нещо друго ако предложите.

# 304
  • Бургас/Пз
Эдравейте, май ще се преместя при вас. В трансформиращата тема е доста тихо и не искам да пиша под мой пост. Grinning
Добре дошла Simple Smile В другата тема май повече споделяме храната, а тук тренировките Simple Smile

Днес ден 14 Крака със Сидни. Амейзинг джоб, както тя обича да казва. Страхотна тренировка. Знам, че се повтарям и потретвам, обаче тренировките й за крака са перфектни.

Р. Р /понеже постът ми е все още последен/ Краката са ми като на робот след вчерашната тренировка Simple Smile За тези, които търсят единични тренировки, без да следват цяла програма препоръчвам с две ръце за добро натоварване на краката Стронг ден 14 Сидни https://youtu.be/mIaxmfN84U8

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 09:50 от ani_d

# 305
Прегледах я номер 14 -нямам търпение ....май за първи път я виждам да тренирам боса....
Вчера преход два часа
Днес цяло тяло със Сиднито

# 306
  • Бургас/Пз
Прегледах я номер 14 -нямам търпение ....май за първи път я виждам да тренирам боса....
Вчера преход два часа
Последните три тренировки е боса, та щях да ви питам някой знае ли нещо по въпроса. Не съм се заслушвала в обяснениета й, може и да е споменала нещо. Обаче при вчерашния сто упражнения с напади и качване, аз лично не бих рискувала боса.

# 307
Арсен, благодаря за споделеното. Търся си нещо по-сериозно за крака, че нещо се скатавам с краката.
За мен са трудни Дези, но като съм виждала твоя тренировка за крака, напълно е възможно на теб да ти се сторят даже леки Hug
Днес ден 55 цяло тяло силова + малко кардио накрая - май 6 минутки, приятна беше и 40-те минути се изнизват много бързо...
Абе като цяло сякаш малко пренебрегва раменете Сиднито, не знам на вас как ви се струва...пък като вземе 25 паунда за бицепс и направо ме шашка и отивам да върна видеото да видя правилно ли съм разбрала Grinning

# 308
  • Бургас
Някой тренирал ли е по програмите на Руми Илиева? Коя програма ѝ е силова и да няма много подскоци и с по-малко кардио?
Аз тази седмица приключвам за трета поредна година Дупемания. Няма подскоци особено, аз също не искам да има. Аз си я харесвам, има си резултат от нея.

# 309
  • Пловдив
Ползвате ли кростренажор вкъщи? Струва ли си инвестицията?
За мен си струва (ползвам).

Краката на него са леко раздалечени, да. Като че ли - повече, когато механизмът (маховикът?) е отзад, каквито са повечето домашни, вкл. моят. Но не знам дали от това боли тазобедрената става на Максимка.
При моя не ми харесва напълно това, че стъпенките сочат леко надолу, струва ми се, че по тази причина малко ми изтръпват и се набиват напред стъпалата в края на тренировката, но се преживява.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:18 от Магдена

# 310
Да и да!
И друг път съм писала, че за мен най-важното в един кростренажор е подвижната платформа (частта, по която се плъзгат педалите в предната си част), при която промяната на ъгъла дава възможност да се мести натоварването в различни части на краката и дупето - буквално имитира всичко от ходене по равно до катерене на стръмен хълм, акцентирайки в глутеусите .

Арсен, видях те! Страхотна, тотална промяна! Респект!

19/99 Rowing 33 min

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:43 от Agent Provocateur

# 311
  • Пловдив
Хубаво е да го има, да (моят няма), но трябва да се има предвид и че този вид кростренажори, с такава функция, са скъпи и тежки. Цената - ясно, всеки си прави сметката; за теглото трябва да се има предвид къде точно ще бъде поставян и местен - висок етаж, тесни помещения и т.н.

Редактирах, че май не ми се разбираше съвсем.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:49 от Магдена

# 312
Е, то за всякакви уреди оттам се тръгва, не само за кростренажорите. В идеалния случай не се налага да тренираш на тренажор.

PS И аз се саморедактирам и добавям, че да стане ясно - ако нямах място, бюджет и възможност най-общо да си взема кростренажор, който да отговаря на моите изисквания най-вероятно щях да си взема пътека с опция за поне 15 градуса наклон.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 16:40 от Agent Provocateur

# 313
Мислих, мислих и накрая се спрях на този модел:

Чакам го с нетърпение!

Да и да!
И друг път съм писала, че за мен най-важното в един кростренажор е подвижната платформа (частта, по която се плъзгат педалите в предната си част), при която промяната на ъгъла дава възможност да се мести натоварването в различни части на краката и дупето - буквално имитира всичко от ходене по равно до катерене на стръмен хълм, акцентирайки в глутеусите .

Арсен, видях те! Страхотна, тотална промяна! Респект!

19/99 Rowing 33 min

# 314
Вчера преход два часа
Последните три тренировки е боса, та щях да ви питам някой знае ли нещо по въпроса. Не съм се заслушвала в обяснениета й, може и да е споменала нещо. Обаче при вчерашния сто упражнения с напади и качване, аз лично не бих рискувала боса.
Аз от три години тренирам само боса и правя всичко без изключения,по препоръка на физиотерапевта ми ,заради стабилизацията и проблеми ,които имам с изкривяване на гръбнака.В началото ми беше по-трудно ,защото маратонката стабилизира крака и на босо губиш равновесие ,но свикнах...ама трябва да се внимава в началото за сухожилия и прочие,кракът да свикне без подметка ...

Общи условия

Активация на акаунт