Тренировки в домашни условия - 113

• 51 515
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Някъде месец и нещо след Ковид започнах отново тренировки. Преди това разходки. Много се уморявах, въпреки че не го карах тежко.
Бързо оздравяване!

# 331
  • Перник
Ако съм карала ковид, не съм разбрала. Предполагам, че много зависи човек как се чувства.
...

И аз така Simple Smile
2  поредни недели със сина ми ще бягаме на състезания, така че през седмицата правя тренировки от колекцията за бегачи на NTC. Трябва да съм максимално подготвена, да не излагам детето, още повече, че на първото състезание сме щафета Grinning

# 332
Здравейте, не съм чела последните три страници, тъй като неприятните инциденти и травми в крайници продължават Joy

За днес тази тренировка с Ейми https://youtu.be/a6nuzMfPIr0
Изключително много ми допада, повдигна духа ми, тъй като се справям с всички упражнения и ме кара да се чувствам можеща и силна.
Зная, че със Сидни вероятно ще има по добри резултати, но е прекалено голямо предизвикателство за мен както дължината на тренировките, така и самото им изпълнение. Хубаво е човек да се предизвиква физически и психически, но чак толкова в момента не ми е времето. Имам нужда да се чувствам добре повече от колкото да се предизвикам. С Ейми също ми е трудно и се потя, не е като разходка в парка, но тя някак си ми е много свежа и ме мотивира.

# 333
Привет -мривет! Горна част -абс,но рипийт  уъркаут.💪

# 334
Аз изкарах ковид в много тежка форма,мислех че никога няма да мога да бягам отново и да имам въздух,затова не чаках много нямаше и 10 дни и се върнах на бягащите пътека. Слава богу добре съм и не мисля че имам поражения след ковид( но пък не съм се изследвала).

# 335
Имам много близки приятели, които имат фитнес зала. Наскоро единият изкара ковид и каза, че до месец след това пулса не трябва да се вдига много над нормалното, което означава, че тичането едва ли е препоръчително. Всеки разбира се сам преценява за себе си, но реших да споделя, тъй като препоръката идва от специалисти към хора, занимаващи ср със спорт цял живот. Успех и се надявам да няма последствия след болеста 😊

# 336
Днес - класика от GymRa и Кристин Къри. В интерес на истината другите нейни тренировки, които съм правила преди време, не ми допаднаха особено, но тази й кратка тренировка за корем беше идеална за днес. 
https://youtu.be/q6NIWNnvOK0

# 337
  • Бургас/Пз
Вчера почивах. Днес Стронг ден 17 Глутеус и тренировката с Керълайн, която пусна Дези. Напарво ми се разказа играта. Дез, много благодаря, че я сподели. Много ми хареса, но добре, че беше само 30 минути. Отдавна не правя кардио и виждам, че ми се отразява не много добре на дишането

# 338
  • 1st floor
Привет -мривет! Горна част -абс,но рипийт  уъркаут.💪
Същото и аз отчитам вчера.

# 339
  • Там където
Привет Simple Smile Най-после приключих PiYo. От понеделник започвам 6 weeks of the work.

# 340
Ден 14 -Легс - https://www.youtube.com/watch?v=mIaxmfN84U8 ,много ми хареса !

# 341
Тази седмица ми е адски напрегната - много работа, малко сън, даже РД на любимия не можахме да отбележим подобаващо. Планираните 4 тренировки май ще са 3, освен ако не се напъна за две в неделя.
Днес отчитам Ден 11 от Епик 3 - крака, предимно квадрицепси и прасци. Трудна ми се видя, ама то тази седмица всичко ми е трудно май. Важното е да не се предаваме Blush

# 342
Здравейте! Аз последните 4 дена всеки ден Пилатес. Тези дни съм решила да пробвам една фюжън програма (Пилатес, бар, hiit със strength). Ниво 2 е, надявам се да не е много трудна.

# 343
  • Бургас
Здравейте! Аз последните 4 дена всеки ден Пилатес. Тези дни съм решила да пробвам една фюжън програма (Пилатес, бар, hiit със strength). Ниво 2 е, надявам се да не е много трудна.
Кали, може ли да споделиш коя е тази програма, че тъкмо свърших Дупемания и се лутам в желаията си какво да започна?
1 вариант - на Християна Парова HPChallenge + йога
2 вариант PYiO
3 вериант - нещо друго, но като че ли да не е  силово, да ма и йога и т.н
4 вариант - ако не се харесам с горните, си подкарвам добрата стара Body revolution

# 344
  • Там където
Алина, аз не съм Кали, ама защо не погледнеш Barre Blend- има го в облака:
https://disk.yandex.ru/d/D3xEIsROYg1kyg

Не е пилатес, както личи от името, ама е програма. Иначе в ю тюб е пълно с мацки със супер пилатес тренировки, ама не знам дали имат програми.

Общи условия

Активация на акаунт