Пъзели 32

• 28 801
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • София, България
Ако видите някъде по амазоните, например, папки за пъзели, моля да споделите, защото като се върна в София ще редя на масата в кухнята, евентуално, а там хем не ми е удобно, хем няма добра светлина от лампата, а почти постоянно е и тъмно.

# 436
Извинявай, вероятно е глупав въпрос, но тези в Озон не те ли устройват? Моята (Джъмбо за 1500 парчета) беше от Амазон, на цена 23 паунда с намаление, а в Озон същата сега е 60 лв. Като се има предвид и доплащането за доставка от Амазон, почти няма разлика между двете цени.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 11:57 от Ghibli

# 437
  • София, България
Извинявай, вероятно е глупав въпрос, но тези в Озон не те ли устройват? Моята (Джъмбо за 1500 парчета) беше от Амазон, на цена 23 паунда с намаление, а в Озон същата сега е 60 лв. Като се има предвид и доплашането за доставка от Амазон, почти няма разлика между двете цени.

Всъщност, да, ще изчакам малко ако има някакво намаление и ще се прежаля по някое време.
Напълно ме устройват Джъмбо, точно за 1500 парчета си мислех.

# 438
  • Русе
Ето нещо от мен
Истинско удоволствие,радвам се,че си купих още два от същата серия Spiral puzzle.Много красиви цветове,страхотен детайлен принт и сглобката е толкова стегната,че пъзела може да се вдига без да е лепен

# 439
  • Варна
Прежалих се аз за един Арт все пак. Много ми хареса картинката. И покрай него забърсах и един Касторланд.

# 440
  • София
Аз си ги харесвам Арт пъзелите. Не са върха на сладоледа, но за цената си са окей, според мен. Но имам толкова други в Любими, че изобщо не ме блазнят в момента. Редно е вече да се случи някое читаво намаление в Озон...

Добавям за HighSpeed:
Скрит текст:
мен особено "трудно" ще ме познаеш във ФБ - никът ми е все един и същ Grinning

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 14:38 от ToniShu

# 441
  • Варна
Мацки, някой да иска един Мастър? От групите го взех и ще го пускам пак там, но първо тук ще попитам. Навита съм на замяна с друг Мастър, да кажем Simple Smile

Скрит текст:

Скрит текст:
И ако знаете колко от вас разпознавам във фейса Simple Smile

# 442
  • София, България
И аз разпознавам и толкова мило ми става иде ми да извикам, аз съм, аз съм Мона Лиза 😂
Аз в самите групи не пускам снимки, защото ме мързи! Пусках 3-4 пъти и открих тук темата и край.
Скрит текст:
Във фб съм Maria Stancheva

# 443
  • София
А приемливо ли е, ако си разпозная някоя от вас из групите, да й пратя friend request? Че да не ставам натрапник, все пак Simple Smile
Мона Лиза, много Марии, бе, жена... много нещо Simple Smile Не можах да се реша на кой да пратя покана за приятелство.

Скрит текст:
А ето как върви масичката за пъзели, сега ще поръчвам филц и уж скоро ще мога да редя. Малко да я почистим и доизкусурим ще трябва.

# 444
  • София, България
Тони, направо кажи на мъжа ти да започва с поръчките, масата е уникална.

Аз ще ти пратя покана, за мен си е приемливо и още как. Наистина са много Марии, аз затова си кръстих дъщеря ми Джованна ( тя и баба ми така се казваше де), за да може да се различава от раз. А не като мен - всяка втора по света се казва Мария.

# 445
  • Варна
Тая маса и аз бих я пожелала Simple Smile

# 446
  • гр. София
Страхотна масичка Simple Smile Искам и аз! Simple Smile
Аз отдавна не бях споделяла в групите във фейсбук и тук, но Шерлок Холмс нямаше как да не го покажа Simple Smile
Гледам в групите някои хора вече са си получили пъзелите от Black sea, пък даже са ги и наредили. Аз още чакам.
 Аrt няма да ги гледам, виж ако има Ravensburger или от тези спиралните на Trefl. Аз успях да си взема Тукана, а другите две се изчерпаха, докато се чудех да бъдат или да не бъдат Joy

# 447
  • София
Тони, не искам масичка, искам дворчето и тревичката, плийз. А ако не знаете, така ще изглежда Тони Laughing

# 448
И аз много от вас разпознавам във ФБ. Е, ми няма начин да е друго, защото се разпознаваме по пъзелите Wink.
Някой, ако иска може да ми праща покана.

HighSpeed, точно този на АРТ и аз сложих в количката. Като го наредиш, ако ти се разделя с него, свиркай ми Simple Smile.

ToniShu, масичка мечта, а мъжа ти още по-голяма мечта!!!

# 449
  • Варна
Мери, махай го от количката. Ще ти го пратя после, не мисля да го задържам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт