Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 135
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Цитат
Аз раждах в "Торакс" и следя с интерес цялата настояща тема. Всичко прочетено тук ме кара да мисля, че цената далеч не е единствената разлика между двете клиники.
Най-правилното, според мен, което можеш да направиш, е да отидеш и в двете клиники. Да разпиташ и видиш на място. Освен това, ще е добре да чуеш по-подробна информация от първа ръка - от жени (като споменатата от теб позната), които са раждали в съответната клиника.
Но най-важно от всичко е да имаш доверие на лекаря си (нямам предвид "на сляпо", а подплатено с твоята информираност).
Stefaniva знам, че си много доволна от "Торакс", но това е тема за "Селена" и споделяме мнения само за клиника СЕЛЕНА, не сравняваме двете клиники. Ако имаш лично твое мнение за клиниката - положително или отрицателно, сподели го с нас  Hug Информацията, която се дава тук е само от жени, които са раждали там и е както казваш ти от "първа ръка". По-подробна от тази, която сме дали ние едва ли би могла да получи Усмивка !

# 826
  • под шипковия храст
Благодаря Ви , че ми обеснихте всичко . Hug
Тази позната може да преувеличава защото се опитва да хвали Торакс и да ме убеди да отида там  newsm78, НО  аз съм си избрала СЕЛЕНА !
Аз раждах в "Торакс" и следя с интерес цялата настояща тема. Всичко прочетено тук ме кара да мисля, че цената далеч не е единствената разлика между двете клиники.
Най-правилното, според мен, което можеш да направиш, е да отидеш и в двете клиники. Да разпиташ и видиш на място. Освен това, ще е добре да чуеш по-подробна информация от първа ръка - от жени (като споменатата от теб позната), които са раждали в съответната клиника.
Но най-важно от всичко е да имаш доверие на лекаря си (нямам предвид "на сляпо", а подплатено с твоята информираност).

да, или поне пиши какви други разлики намираш - обстановка, персонал или какво? newsm78 сравнението между двете клиники е неизбежно и всеки трябва да направи избора си - нали затова е форума. а и защо мислиш, че твоето мнение е обективно, като не си била в Селена?

# 827
Stefaniva знам, че си много доволна от "Торакс", но това е тема за "Селена" и споделяме мнения само за клиника СЕЛЕНА, не сравняваме двете клиники. Ако имаш лично твое мнение за клиниката - положително или отрицателно, сподели го с нас  Hug Информацията, която се дава тук е само от жени, които са раждали там и е както казваш ти от "първа ръка". По-подробна от тази, която сме дали ние едва ли би могла да получи Усмивка !

да, или поне пиши какви други разлики намираш - обстановка, персонал или какво? newsm78 сравнението между двете клиники е неизбежно и всеки трябва да направи избора си - нали затова е форума. а и защо мислиш, че твоето мнение е обективно, като не си била в Селена?

Никога не съм спорила по тези въпроси, защото излишно се спамят важни теми, но не мога да не приема предните два постинга като некоректни към мен, защото:
1. Аз не съм първата, която тук споменава имената на „Торакс” и д-р Даскалов. Ако се върнете назад в темата, ще се убедите в това.
2. Нима изказването „между двете клиники разликата е само в цената на услугите" не е сравнение?!?! Тук подкрепям mitbul, защото също мисля, че „сравнението между двете клиники е неизбежно и всеки трябва да направи избора си” и точно затова съм посъветвала Усмивка ! да отиде на място и в двете клиники и сама да направи избора си.
3. Да, зная, че Вашата информация е от „първа ръка”, но също знам, че, да, може да се получи и доста по-подробна информация от тази, която вие сте дали.
4. Това, което написах, беше, че мнението ми се основава на „всичко, прочетено тук”. Никога не съм твърдяла, че имам лични впечатления за „Селена”. Ако имах такива, досега щях отдавна да съм ги споделила.
5. Разликите, които намирам, са няколко, и то съществени, според мен. Но, тъй като, пак повтарям, се основават само на прочетеното в тази тема, не мога да ги приема за даденост.
6. С какво мнението "аз си мисля, че между двете клиники разликата е само в цената на услугите" е по-различно от мнението „мисля, че цената далеч не е единствената разлика между двете клиники”? Това са просто две мнения. Къде съм написала, че моето е обективно?!?!
Раждала съм само в „Торакс”. А вие раждали ли сте там?

# 828
Stefaniva, привет и тук  Hug
Зная причината поради която си посещавала Торакс, аз съм я посещавала поради същата и заради нашите доктори- д-р Даскалов и д-р Даскалова- единствено и само. Аз пък ако трябваше да избирам отново, дори при равни цени пак бих се спряла на Селена- с опцията да ме изражда д-р Даскалов. Основното ми негативно мнение- администраторките са абсолютно нелюбезни, нищо не обясняващи и преследващи за пари. Много неприятно впечатление ми е правило- д-ра ни пуска определени изследвания и трябва да се прехвърлим от кабинет в кабинет, а те веднага скачат- "дължите ни еди колко си...", ами аз за да посетя частна клиника съм си направила сметката, нали? А например в Селена след като роди снаха ми и са отишли да ги изписват, са си тръгнали и чак като влезли в колата са се сетили, че не са платили раждането и са се върнали. Просто е много гадно чувството да те преследват из коридорите все едно си престъпник- достатъчно ни е тежало, че сме ходили там почти всеки месец за изследвания, свързани със стерилитета.  Peace

# 829
Тук мога да допълня , че края на м. Май лежах в Селена заради повръщането.
Късно вечерта - можех да си тръгна или да остана до сутринта - вече бях добре .
Докато чаках мъжа ми да ме вземе поисках сметката и една акушерка ми каза, че ако нямам пари в себе си мога да платя допълнително .
Очевидно жената беше видяла, че не нося нищо със себе си освен телефоните си
Ние платихме, разбира се , но това отношение не се забравя ...
Това не ми се беше случвало май никъде до сега .

# 830
Относно д-р Даскалов-той вече изражда в СЕЛЕНА!!!! В деня на изписването ми дойде момиче от Хасково, което чакаше д-р Даскалов за планирано секцио. Доколкото четох и в други теми вече не практикува в Торакс, а в някакъв медицински център ще си води прегледите, а изражданията в СЕЛЕНА. Даже и го видях по-късно в болницата въпросния доктор Даскалов, заради който много момичета са раждали в Торакс. А сега като не е вече там-не знам?!?!?

# 831
Да, изражда в Селена, изражда и в Торакс- там явно са разбрали че хората заради него им посещават болницата. Много е вярна фразата, че когато загубиш нещо, чак тогава оценяш какво си имал Peace

# 832
Ще раждам при д-р Даскалов и той ми каза,че имам избор-може и в Селена,може и в Торакс,за това аз се радвам,че пишете и споделяте,дори правите сравнение м/у Селена и др. болници,за да направим по-добър избор.Ходила съм в Торакс на прегледи и изсл.,нямам оплаквания,доволна съм,а за Селена все още нямам мнение и се притеснявам.След раждането доктора.най-вероятно си тръгва,защото работи другаде,а кога идва на преглед?След раждане секцио в Селена правят ли ПКК на родилката,защото аз съм с нисък хемогл.?За мен е по-важен лекаря,а не толкова болн.,но все пак се притеснявам и искам да направя правилния избор.

# 833
Аз раждах при д-р Даскалов в Селена,всеки ден идваше сутрин и следобяд да ме види,прояви много внимание и загриженост, поне в сравнение с доктора при който беше момичето , с което бях в една стая, след секциото той дойде в деня на изписването да я види.При мен водещо при раждането беше да имам доверие на доктора,не толкова клиниката и не съжалявам за избора си.А и аз се случих да раждам по време на лудницата около 07,07,2007/родих на 06.07 сутринта/, на другата сутрин д-р Даскалов ми махна катетъра и ме дигна да ме раздвижи, докато другото момиче изчака  да дойде сестра за катетъра и съответно рехабилитаторка за раздвижването.Иначе вземат кръв на другата сутрин и изследват хемоглобина, а и всеки предиобед минават на визитация дежурните доктори и сестри, те също преглеждат.

# 834
  • Пловдив
Stefaniva, привет и тук  Hug
Зная причината поради която си посещавала Торакс, аз съм я посещавала поради същата и заради нашите доктори- д-р Даскалов и д-р Даскалова- единствено и само. Аз пък ако трябваше да избирам отново, дори при равни цени пак бих се спряла на Селена- с опцията да ме изражда д-р Даскалов. Основното ми негативно мнение- администраторките са абсолютно нелюбезни, нищо не обясняващи и преследващи за пари. Много неприятно впечатление ми е правило- д-ра ни пуска определени изследвания и трябва да се прехвърлим от кабинет в кабинет, а те веднага скачат- "дължите ни еди колко си...", ами аз за да посетя частна клиника съм си направила сметката, нали? А например в Селена след като роди снаха ми и са отишли да ги изписват, са си тръгнали и чак като влезли в колата са се сетили, че не са платили раждането и са се върнали. Просто е много гадно чувството да те преследват из коридорите все едно си престъпник- достатъчно ни е тежало, че сме ходили там почти всеки месец за изследвания, свързани със стерилитета.  Peace

Малко и аз ще си позволя спам, не можах да се стърпя просто, като прочетох това мнение - лично аз съм си следила две бременностти  в Торакс - едната преди 2,5 г, а другата - от януари тази година. За два пъти по 8 месеца редовни посещения и за две раждания със съответния престой аз нелюбезна администраторка не съм видяла, а точно обратното - всички са били изключително любезни и са правели всичко възможно пациентите им да се чувстват добре. Това е бил и един от факторите да избера клиниката. Д-р Даскалов наистина е много добър - моите впечатления са от периода на първото ми раждане, защото бременността ми беше следена от друг. Но и от другите лекари имам чудесни впечатления - обясняват всичко, търпеливи, с истинска загриженост към пациента. Аз си избрах Торакс навремето съвсем случайно и не съжалявам. Дали съм доволна показва това, че съм се доверила отново на същите хора. Ако ме преследваха като престъпник в коридорите, надали щях да ида втори път там. Лекари и болници колкото искаш в Пловдив.
Споделям мнението, че всеки трябва да отиде на място и да провери условията, а след това да направи избора си.
Аз в Селена не съм стъпвала, нямам впечатления и не съм си позволила досега да се изказвам негативно за там.
Това, че вече има две частни клиники е само от полза на бъдещите мами. Нека бъдем обективни, защото иначе няма да сме си от полза.

# 835
Виж сега, аз чуждо мнение не оборвам- ако четеш внимателно съм написала негативното си мнение ЛИЧНО към Торакс, с което не ангажирам никой. Чудесно, е че си се чувствала така, за мен Торакс са печелбари и това си е, претърпяла съм достатъчно медицински интервенции там, имам достатъчно лични впечатления и няма нужда ти да ми обясняваш, нали се сещаш  Whistling Освен това и Торакс си прибират пари за раждане по ЗК, така че е напълно неоснователна цената им за раждане #Crazy Не виждам на кое отгоре не можеш да се стърпиш, след като нямаш база за сравнение

# 836
Искам да питам мамите родили секцио, как ви направиха тестовете за упойка. Защото аз като бях за тест ме питаха разни въпроси, но не ми направиха никакви проби на ръката. И сега ми е малко притеснено как разбраха че упойката която ми сложат ще е подходяща за мен. Може да е глупав въпроса, но при първото ми секциа ми тестваха на ръката

# 837
Направиха ми тестове час преди самата операция... Драскат те от вътрешна страна на ръката - не е нищо неприятно...

# 838
Направиха ми тестове час преди самата операция... Драскат те от вътрешна страна на ръката - не е нищо неприятно...
Сигурна ли си,че беше тест за упойки,а не за антибиотици? Мисля,че тестове за упойки не се правят,който иска или е алергичен си прави предварително ( в Пловдив в кожния диспансер)

# 839
 newsm78 ами честно да си призная - незнам, останах с впечатление че са за упойките... Ама да не ви подвеждам. Аз уж все питам, но тогава така ме шашнаха с това секцио и толкоз системи ми изляха че им изгубих края и спрях да питам.
Иначе за ПКК - правят на следващия ден, защото аз съм с таласемия (съответно много нисък хемоглобин) + отрицателен резус фактор  и изследвания имаше както за мен така и за беба.
КАто цяло съм много, много доволна от клиниката - аз казах и по-напред в темата - обясниха ми и за кърменето, на едното момиче при мен бяха пропуснали и когато каза че незнае как и показаха, т.е. може да пропуснат, но когато питаш - ти казват, без да се изнервят Simple Smile
Успех на всички и леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт