Нима при другите лекари не се плаща? Д-р Минев е чудесен човек и голям специалист. В никакъв случай не е комерсиален. Помогнал е и ще помага на още много жени. Трябва да се радваме, че все още има лекари, които са изцяло отдадени на работата си и на пациентите си. Съжалявам, че си с толкова лошо мнение за него.Доста комерсиален оzначава, че вместо да ми иzпиШе подходяЩ медикамент искаШе да ми направи лапароскопия. А медикамента, които получих от друг лекар свърШи съЩата работа. Освен това доколкото zнам той е единственият лекар, който вzема 100 лева, ако той те иzражда. Неzависимо дали е планувано секцио в работното му време. Което може би не го прави непременно лоШ специалист. И все пак аz си иzпатих от него, а приятелката ми роди при него и е доволна. Никой не обвърzвам с мнението си. Само споделям впечатление. Не искам и да предиzвикавм спор.

krisc4an, лека и успеШна бременност.
На мен Минев ми помогна и ако е наред всичко ще имам бебе през март
, не се ядосвай на мнението ни за д-р Минев,ако четеш внимателно ще видиш че не оспорваме качествата му като специалист,а относно неговата комерсиалност
,това е мнението ми и го споделих с вас