Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 118
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 810
milepetrova Какво означава "доста комерсиален" newsm78 Нима при другите лекари не се плаща? Д-р Минев е чудесен човек и голям специалист. В никакъв случай не е комерсиален. Помогнал е и ще помага на още много жени. Трябва да се радваме, че все още има лекари, които са изцяло отдадени на работата си и на пациентите си. Съжалявам, че си с толкова лошо мнение за него.

Доста комерсиален оzначава, че вместо да ми иzпиШе подходяЩ медикамент искаШе да ми направи лапароскопия. А медикамента, които получих от друг лекар свърШи съЩата работа. Освен това доколкото zнам той е единственият лекар, който вzема 100 лева, ако той те иzражда. Неzависимо дали е планувано секцио в работното му време. Което може би не го прави непременно лоШ специалист. И все пак аz си иzпатих от него, а приятелката ми роди при него и е доволна. Никой не обвърzвам с мнението си. Само споделям впечатление. Не искам  и да предиzвикавм спор.   bouquet

krisc4an, лека и успеШна бременност.

# 811
milepetrova нямам грам намерение да споря с теб!Ако можеш даи един пример в които е бил комерсиален??Бади спокоина при Даскалов цените са още по високи GrinningНа мен Минев ми помогна и ако е наред всичко ще имам бебе през март Praynig Grinning
Честито preggo, не се ядосвай на мнението ни за д-р Минев,ако четеш внимателно ще видиш че не оспорваме качествата му като специалист,а относно неговата комерсиалност  smile3508,това е мнението ми и го споделих с вас smile3525

# 812
Това със 100 лева си е в реда на нещата!Неможе да искаш да те изражда определен екип и да не се заплаща допълнително!А това че не е помогнал на milepetrova и разни други там не го прави комерсиален или непременно лоШ специалист!Мога да кажа ,че за мен направи всичко след 13 години и 2 неуспешни бременности сега да съм бременна!!

# 813
Това със 100 лева си е в реда на нещата!Неможе да искаш да те изражда определен екип и да не се заплаща допълнително!
Може,може smile3521

# 814
И аз имам въпрос към момичетата раждали при д-р Минев - планирано секцио - разбрах, че упойката е спинална, а шева и конците какви са? в смисъл използва ли от хубавите конци, които сами се разграждат?

# 815
Мами дайте мнения за доктор Даскалов. Някоя от вас следи ли си бременността при него или скоро да е раждала......
Изключителен Професионалист и Човек е д-р Даскалов! Аз раждах при него преди малко повече от година и половина в "Торакс". Неведнъж съм писала и пак ще пиша, че се прекланям пред всеотдайността и професионалната му компетентност!
(P.S. Ако те интересуват повече подробности за раждането ми и причините за мнението ми за д-р Даскалов и "Торакс", можеш да видиш в профила ми предни публикации в различни теми).

# 816
  • Пловдив
Цитат
конците какви са? в смисъл използва ли от хубавите конци, които сами се разграждат?
Аз родих при д-р Минев нормално, но с епизиотомия. Конците сами се разградиха. Предполагам, че и при секцио използва същите конци.

# 817
И аз имам въпрос към момичетата раждали при д-р Минев - планирано секцио - разбрах, че упойката е спинална, а шева и конците какви са? в смисъл използва ли от хубавите конци, които сами се разграждат?

Упойката е каквато си е избереш - спинална + епидурална или пълна. Ползват от хубавите конци , но и с тях има едни възелчета , които се махат в деня преди изписването. Успех

Пропуснах да отбележа , че аз раждах при Ставрев , но момичето с което бяхме в стая беше при Минев и имам наблюдения.

# 818
Малко ми е рано да говоря за раждане , но аз съм се насочила към Селена .
Ходила съм там два пъти и съм със много добри впечталения ,
НО
една позната ми каза, че е родила там скоро и била крайно недоволна - т.е.
когато натискала звънеца да извика акушерка се налагало да чака много да и обърнат внимание , обесни ми още , че никой не и казал как да кърми детето си и получила мастит и  тем подобни неща .... #Crazy
моля, нека някой да каже, че това не е вярно ?!

# 819
една позната ми каза, че е родила там скоро и била крайно недоволна - т.е.
когато натискала звънеца да извика акушерка се налагало да чака много да и обърнат внимание , обесни ми още , че никой не и казал как да кърми детето си и получила мастит и  тем подобни неща .... #Crazy
моля, нека някой да каже, че това не е вярно ?!

Усмивке, то ще се намери и за двете неща кой какво да каже-и доволни ще има и недоволни е нормално да има. При мен като ми донесоха първия път малкия да го кърмя /това беше на другата сутрин след секциото/ акушерката ми обясни как да поставя бебето, за да ми е удобно, как да му придържаме главичката и гръбчето, как да захапе бебо правилно цицита-не само зърното. Попита ме дали вече някой ми го е обяснил всичко това и като и казах, че сега за първи път ми карат бебо да го кърмя -беше повече от любезна. Но-тъй като през деня се сменят по два пъти сестрите-понякога тази която е била сутринта вече си е отишла на обяд-и не винаги може да знае на теб лично сутринта какво ти се е случило-примерно обяснено ли ти е за кърменето,за цеденето и т.н. И моят съвет е да питате каквото ви притеснява или вълнува докато сте там-просто сестрите не могат да знаят дали предната колежка ви е обяснила всичко или не. Момичето в моята стая така и не пита за гърдите-изведнъж естествено и слезе млякото и тя се оказа неподготвена също-но като викнахме сестрата и помолихме да ни каже какво да правим-естествено всичко ни стана ясно и започна цеденето на ръка-или с помпа-ама за коластрата просто няма как да стане с помпа цеденето и ръчно е по-добре.

А за бутона-през ноща определено са по-малко сестри и някой път ако има спешно раждане остават за малко време дежурни по-малко сестри в отделението-тогава е възможно за почакаш малко докато дойдат-но никога не стоиш с часове-както е по държавните болници. Сега се предполага, че ако има 5 акушерки примерно-и в този момент са заети я с други момичета, я бебетата плачат, я са в родилна зала- ще се наложи да  се почака 2-3 минути да дойдат сестрите.

# 820

За Минев не знам, на мен секциото ми направи Топалова - предполагам, че ползват еднакви материали и лекарства. И затова от опит казвам-шева ми е лепен и имало в единия край конци, които се саморазграждат. На 5-тия ден при изписването ми махнаха превръзката и вече можех да мокря раната. Досега не съм имала проблем с шева-аз мислих, че е много страшен и няколко дни не исках да го виждам, но се оказа, че имам една тънка лентичка-нито разни грозни шевове-както съм виждала-нито нищо-просто една тънка чертичка, която даже и тя щяла да изчезне-ако мажеш с нещо за белега.
А за упойката-знам че може да е спинална, спинална с епидурална /комбинират ги някак/ и пълна. Аз бях с пълна и съм много доволна-както от възстановяването, така и от това, че нищо не разбрах от раждането. Joy

# 821
  • Пловдив
Усмивка ! на мен една от акушерките много добре ми обясни как да кърмя бебчо, но за съжаление не си спомням името й. Постоянно идваше да ме следи дали се справям, понеже малкия не искаше да сучи. Идваше на почти всяко хранене и ми обясняваше много търпеливо как да го държа, как е правилно да сучи и т.н., но за съжаление малкия така и не засука и досега се изцеждам и му давам от шише. Последния ден преди да ме изпишат ми каза в никакъв случай да не се отказвам от кърменето и ми показа как да се изцеждам с помпичка, в противен случай едва ли щях да се справя сама вкъщи. Много съм доволна. Не знам защо се е получило така при твоята позната. Не вярвам никой да не й каже как се кърми. Не мисли още от сега за това, ще видиш, че всичко ще мине добре. Когато му дойде времето ще ти обяснят всичко подробно. Успех   bouquet

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 18:37 от riri_tol

# 822
Благодаря Ви , че ми обеснихте всичко . Hug
Тази позната може да преувеличава защото се опитва да хвали Торакс и да ме убеди да отида там  newsm78, НО  аз съм си избрала СЕЛЕНА !

# 823
  • под шипковия храст
Тази позната може да преувеличава защото се опитва да хвали Торакс и да ме убеди да отида там  newsm78, НО  аз съм си избрала СЕЛЕНА !

аз си мисля, че между двете клиники разликата е само в цената на услугите. имам една молба към вас - дайте едно рамо на една добра инициатива - Петицията за промени в детското здравеопазване.

момичета, за жалост мн.са децата, които страдат заради държавната тромава система. да се опитаме да променим нещата.
авторите ще  я предадат на 15 септември-първият учебен ден. Трябват  3000 подписа за да се изисква промяна!Иначе всичко ще е като сега, децата ще са на произвола на съдбата, разболее ли се дете-да се спасява само!Това е недопустимо!

http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

моля, ПОДПИШЕТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ!!!

# 824
Аз раждах в "Торакс" и следя с интерес цялата настояща тема. Всичко прочетено тук ме кара да мисля, че цената далеч не е единствената разлика между двете клиники.
Най-правилното, според мен, което можеш да направиш, е да отидеш и в двете клиники. Да разпиташ и видиш на място. Освен това, ще е добре да чуеш по-подробна информация от първа ръка - от жени (като споменатата от теб позната), които са раждали в съответната клиника.
Но най-важно от всичко е да имаш доверие на лекаря си (нямам предвид "на сляпо", а подплатено с твоята информираност).

Общи условия

Активация на акаунт