Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 027
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!Може ли в клиниката да се отиде без предварителна уговорка,да поискам да разгледам обстановката и извършва ли се приглед с ехограф/каква е цената/.Зададох тези въпроси в сайта им, но отговор не получих.

# 136
  • Пловдив
Може да се отиде да се разгледа спокойно, даже ще те разведат и ще ти обяснят и отговорят на въпроси. Прегледът на ехограф е 25 лева, но при консултацията по принцип ти мерят и кръвно и разни други екстри (поне моето доки така прави - при Кръшкова съм).

# 137
Знаете ли дали в Селена има оперативен лапароскоп и колко струва процедурата.

# 138
Здравейте момичета, може ли да ми кажете дали в Селена работи д-р Ставрев или д-р Стратев - и това двама различни доктори ли са или един и същ и кое му е правилнто име все пак, а някои знае ли той откъде идва. Благодаря ви  предварително.

А за тези които ги интересува - не е нужна предварителна уговорка-може да се отиде направо за раждането, но е по-добре първо да се направи конкултация, да рогледнат как е протекла бременноста, дали има нужда от допълнтелни изследвания, да си говориш с анестезиолога и т.н. - мисля, че така и ти ще се чувстваш по-спокойна.

# 139
Д-р Ставрев и Д-р Стратев са двама различни лекари.За Ставрев само съм чувала,но Стратев го познавам и съм раждала при него,много е добър.Работеше,когато родих преди 2год.в родилен дом Весела ,мисля че още е там.Но сега чух ,че работи и в СЕЛЕНА.

# 140
здравейте мами.някоя раждала ли е при Д-р Кръшков,да отбележа не-КръшковА.и имате ли други впечатления от него,защото досега съм чувала преди всичко добри отзиви за него и се надявам да видя още няколко положителни гласа защото май съм се насочила към него

# 141
  • Plovdiv
А в клиниката извършват ли прегледи на не бременни или е тясно специализирана само за раждания?

# 142
А в клиниката извършват ли прегледи на не бременни или е тясно специализирана само за раждания?

newsm78 И аз това питах преди време, но никой не ми отговаря!

# 143
.....договора на д-р Минев с "Весела" му изтича на 31.10 и ще работи само  в новата клиника.това се отнася и за другите доктори.

Сори за офф-а, но без Минев и Дренски във "Весела" няма да е същото...

Кой ще е шеф на новата АГ - клиника?
Сори и за моя офф, ама от Дренски съм възмутена! Добре, че не го послушах да се оперирам! Доколкото разбрах и от мои близки, те са потърпевши с редица усложнения след операциите му! Явно се е отдал на печалбарство и от предишното му амплоа само славата му е останала!

# 144
здравейте мами.някоя раждала ли е при Д-р Кръшков,да отбележа не-КръшковА.и имате ли други впечатления от него,защото досега съм чувала преди всичко добри отзиви за него и се надявам да видя още няколко положителни гласа защото май съм се насочила към него
И 2те ми деца си раждах при д-р Кръшков! Мисля,че е страхотен професионалист и човек. През цялото време бях спокойна, че каквото и да стане, той ще се справи. Всичко мина леко и спокойно. От сърце завиждам на майките, които ще раждат при него.

# 145
записвам се в темата, но не за ражданията. По - скоро ме интересува ин-витрото там. Някой да има поглед върху нещата?

# 146

Извършват се прегледи. Клиниката е акушеро-гинекологична, плюс инвитро центъра!

# 147

Извършват се прегледи. Клиниката е акушеро-гинекологична, плюс инвитро центъра!

С предварително записване ли става или ще ме приемат и ако отида направо там?

# 148
berolina, запиши си час, така можеш да избереш кой да те прегледа.

# 149
след всичко,което прочетох за Селена съм много впечатлена!записах си час за преглед,ще отида да видя и аз как стоят нещата,защото работим вече по въпроса за второто ми дете и май там ще го родя живот и здраве!! Peace
 а някой знае ли колко струва в Селена взимането на стволови клетки?

Общи условия

Активация на акаунт