Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 057
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте момичета някой има ли информация кои педиатри работят в Селена и може ли чрез абонамент да се посещават за бебето   bouquet
Педиатрите са Василева и Молева.Прегледа струва 20лв.Не може чрез абонамент Cry

# 751
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена при др.Кръшков но не ми се стори особено любезен в смисъл прегледа мина много бързо . .Някой ходил ли ена преглед при него незнам дали за ражданетода избера него а не познавам др.лекари.Някой ходил ли е при него????

# 752
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена при др.Кръшков но не ми се стори особено любезен в смисъл прегледа мина много бързо . .Някой ходил ли ена преглед при него незнам дали за ражданетода избера него а не познавам др.лекари.Някой ходил ли е при него????
За Кръшков незнам и нищо не мога да ти кажа,но те съветвам да избереш д-р Топалова,тя е много добър лекар,много любезна и мила жена!Успех!

# 753
PEPI_19, след като не познаваш нито един лекар там, защо ще си избираш?!?  newsm78
Аз също ще раждам там и също не познавам никой лекар, за това ще раждам при който е на дежурство. Така или иначе за всеки съм чувала само хубави неща. Иначе на преглед бях при Топалова, но и тя бързаше (звънна и телефона и личеше, че няма търпение да излезе от кабинета, може да е било нещо спешно).  Peace

# 754

Аз преди няколко години съм ходила няколко пъти при Кръшков и беше много любезен и внимателен , но сега ходя при Топалова и съм много доволна от нея много е внимателна и много обяснява , горещо ти я препоръчвам  Hug

# 755
Благодаря момичета следващия път ще запиша час при др.Топалова искаше ми се да избера някой защото мисля да раждам секцио а и не съм от града евентуално ако ми се наложи по рано.Аз от пети месец съм с контракции и зато ва се притеснявам да не ме изненада.

# 756
Благодаря момичета следващия път ще запиша час при др.Топалова искаше ми се да избера някой защото мисля да раждам секцио а и не съм от града евентуално ако ми се наложи по рано.Аз от пети месец съм с контракции и зато ва се притеснявам да не ме изненада.
Хич не се чуди,направо казвай на Топалова че искаш да те наблюдава и впоследствие да ти направи секциото.Няма да съжаляваш за избора си Peace

# 757
Да се похваля и аз! Вече и ние се родихме. Много съм доволна от клиниката, персонала, Топалова и Матев, както и от анестезиолога, наложи се след 7 часа контракции, без разкритие и изтекли от часове води да ми направят секцио, въпреки, че аз бях настроена за нормално раждане. Наистина шева е страхотен, дори и след пълна упойка на втория ден вече бях станала и се оправях сама /имам в предвид баня, кърмене на бебо и т.н./ С бебо всичко е наред сега вече сме си в къщи и се гледаме. Успех на всички мами, на които им предстои раждане. За избора на СЕЛЕНА просто никой няма да сгреши според мен. Заслужава си всяка една стотинка.

# 758
Orhidea честито бебче.Да ви е живо и здраво.Аз искам да те попитам как стои момента с кърменето.Акушерките показаха ли ти как се прави.Кога ти дадоха бебчето за първи опит?Предоставят ли помпа в началото?И съхранява ли се коластрата или се изхвърля?

# 759
Orhidea честито бебче.Да ви е живо и здраво.Аз искам да те попитам как стои момента с кърменето.Акушерките показаха ли ти как се прави.Кога ти дадоха бебчето за първи опит?Предоставят ли помпа в началото?И съхранява ли се коластрата или се изхвърля?

Благодаря! Още на другия ден след секциото ме раздвижиха сутринта и на обяд ми донесоха бебето да пробвам да го кърмя/естествено аз изявих желание за това/. Иначе може да те оставят да си почиваш още. Предния ден още бях под въздействието на упойката и нямаше да мога да се справя. Идва акушерка, проверява дали все пак ти е дошла коластрата, че може и да няма още, наглася ти бебчо, показва ти с коя ръка да го държиш, с коя да си помагаш и държиш гърдата си, как да го поставиш на възглавницата да ти е по-удобно/а и на него все пак/, казва ти през колко време да сменяш гърдите и т.н.После как да го уригнеш...... Помпа дават ако ти е слезло вече млякото. Иначе за коластрата няма как да стане с помпа-то са такива малки капки първоначално, че трябва на ръка. И това ти показват-как да се цедиш и на ръка ако се наложи. Ако не се справяш може и те да ти понатиснат малко гърдите, за да тръгне работата по-лесно. На мен лично млякото ми дойде на 5-тия ден, в деня в който ни изписаха, тъй че проблемите с цеденето ги имах вече у нас. А дали се съхранява коластра-не знам, то просто са много малко капки първите дни, които при мен нямаше как да се съхранят.

# 760
Здравейте мами. И на мен ми предстои раждане през август и се чудя къде да раждам. Не съм от Пловдив и съм се насочила към Селена, но не знам още. Веднъж само съм ходила на преглед при
д-р Здравко Минев. Дайте ми повече информация за него, някой раждал ли е при него в Селена.

# 761
  • plovdiv
Мили мами, преди доста време беше пускана подобна тема, но не мога да я намеря,  пък и ми се иска да получа по-нова информация. Някой знае ли какви са цените и условията в Селена в Пловдив? Интересува ме секцио с епидурална анестезия. Освен това, моля ви пишете как сте се чувствали, как минава една такава операция, въобще всичко ме интересува... Може би ще ми се наложи да родя по този начин, защото бебето все още не се е обърнало и стои "легнало" ако мога така да се изразя.То е вярно, че има и още време, но аз искам да съм подготвена за секцио. Малко ми е страшничко, за това искам да съм наясно и да чуя отзиви от мами които са минали по този път. Благодаря ви много на всички! Confused
 А, също  ме интересува планираното секцио по-рано ли се прави от термина и колко?

Последна редакция: ср, 18 юли 2007, 15:58 от liliomfi

# 762
Здравей,

ето ти линк към темата за СЕЛЕНА, много е подробна със сигурност ще намериш отговор на въпросите си.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=136427.740

А доколкото знам секциото в Селена се прави със спинална а не с епидурална упойка.

За протокола - аз раждах секцио с епидурална но в Торакс. Много съм доволна. Болка никаква в нито един момент. Но там обезболяват много добре за Селената нямам представа как обезболяват.

Поздрави и леко раждане.  Hug

# 763

За протокола - аз раждах секцио с епидурална но в Торакс. Много съм доволна. Болка никаква в нито един момент. Но там обезболяват много добре за Селената нямам представа как обезболяват.

Поздрави и леко раждане.  Hug

Аз също  Peace, при д-р Даскалов, който доколкото знам, вече не е в Торакс и провежда раждания точно в Селена, а преглежда в Медикус-Алфа. Ако се свържеш с него ще ти обясни много подробно как стоят нещата. Имам му моб.тел., ако искаш пиши ми да ти го изпратя.

# 764
  • plovdiv
Ами да  се включа и аз. Преди малко пуснах тема на друго място за Селена, добре че ми препоръчаха да видя и тази. Аз съм при Топалова и съм МНОГО доволна! Преди 7 години тя водеше бременноста и раждането на дъщеря ми ( тогава беше още във Весела) а след месец идва и още едно бебче, пак ще съм при нея, вече във Селена. Много съм спокойна като знам че ще е до мен, а мисля, че това е много важно за една майка. Топалова е много спокоен и внимателен  човек, а в същото време много добре знае кога какво да прави, без да те притесни със вайкане, или да ти придава напрегнатост. Аз повече се притеснявам от секциото и в мойта тема писах за това. Успех! 

Общи условия

Активация на акаунт