⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 499
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Цитат
Телевизията ли е виновна, че слага мачовете (понякога) в неудобни часове, скучният футбол, цените на билетите ли, що ли?
Аз ще си кажа мнението като привърженик. Отвратена съм от БГ футбола, БФС и шуробаджанащината, която се шири. Няма квоти за бг футболисти, защото няма ДЮШ, съсипани са. И да има таланти, то те не се развиват правилно. Оттук следва, че и нац. гарнитури са оле-мале. Няма подбор на най-качесвените, а най-близките. Назначения на съдии, безобразно свирене, подпиране на един или друг отбор. Еми, това футбол ли е? Цялото първенство в А група, а сигурно и в другите групи, е на основата на хейт. Този мрази онзи, другият се подиграва на трети и така. Няма спортсменство, уважение на противник, и т.н. Някой трябва да запретне ръкави, да рине из основи и да започне да гради, иначе светлината в тунела ще е от идващия насреща влак.
От малка съм с баща ми по стадионите, за този сезон имам посетени два мача.

# 436
Кофти стадиони, муден футбол, все едно гледаш на забавен кадър, липса на перспективи, пране на пари, божиновски манталитет. Кой ще си причини да гледа мач от бг първенството, камо ли пък да плаща? Да не говорим, че 97% от градовете в бг са силно опустели и няма раждаемост, съоветно няма и свежа кръв.

# 437
  • София
Севиля - 7 от 7 😮
Магията на Севиля е по-силна от тази на Специалния! Моуриньо на финали вече е 5-1.

Като върл тифозо ме е яд много за джалоросите, тюх, ядец! 😠😢
Според мен Рома не играха по-добре, но играха своята си игра и Севиля нито ги надигра, нито ги излъга. Рома имаха и по-чистите положения за гол. На Ейбрахам и Белоти второто полувреме. Гредите са 1 на 1 (Ракитич и Смолинг)! Освен автогола и споменатата греда аз друго опасно положение за андалусийци не си спомням.
Рома останаха и без двамата си най-добри нападатели, Дибала и Тами.

Съдията не даде чиста дузпа за вълчицата според мен. Ръката е леко разперена и не е плътно прибрана/долепена и няма никакво значение, че тръгва да я прибира. Освен това спира опасно центриране, а самото центриране дори не е от близо. Много такива положения се дават навсякъде по света. За мен Рома бяха ощетени!

Иска ми се от УЕФА да направят промени в регламента и да забранят на отбори от ШЛ да получават втори шанс в Лига Европа. Така се обезценява труда на останалите. Севиля за 2 път печели турнира по този начин. Същото сториха и Манчестър Юнайтед и Челси ако не се лъжа. Като са те били и не си успял да се класираш си заминаваш вкъщи, а не да ходиш в другия турнир. Севиля този сезон на супер късмет додрапаха до третото място след битка, забележете с ФК Копенгахен, а сега ми се кичат с 7 европейски трофей. Само че в ШЛ така и не могат да направят нищо. Буквално нищо. По-скоро правят лоша реклама на този турнир за мен. Направо го обезсмислиха с тази доминация.

# 438
  • София
Истински кошмар на Армията.
Турицов, Турицов...

😢😖

# 439
1-1 е на другият мач. Дано да удържат сините братя. Още половин час и ЦСКА остава начело.

# 440
  • София
1-1 е на другият мач. Дано да удържат сините братя. Още половин час и ЦСКА остава начело.
3:2 - един път чудо, втори път чудо, ама трети път вече ще е множко. Титлата беше в ръцете на ЦСКА, те сами я изпратиха в Разград.

Истински кошмар на Армията.
Турицов, Турицов...

😢😖
Турицов е виновен, че цял мач спаха и се сетиха в 94мин, че имат шанс. Съдията посочи бялата точка и футболистите на ЦСКА взеха да бягат от топката. Явно психика нямат и Турицката се нагърби с тази задачи. Е да, ама не.

# 441
  • София
Чета из ФБ мои червени приятели, как след тези 2 мача, изливат гнева си върху Левски, наричат отбора "продажник", "дупедавци", "шпалирци" и пр....

Не виждам гредата в моето око, ала съм се загледал в треската на събеседника си.... Не мога да повярвам, че са толкова заслепени от ЦСКА-СОФИЯ.

Левски този сезон не е и никога не е бил толкова силен, че да се очаква да бие насред Разград един Лудогорец, който се бори да е шампион. И то да го бие с лекота, както искат от ЦСКА. Вместо да се засрамят червените....те пак гледат купичките а другите.

Сега нова мантра пеят: ЦСКА 48 играли Мега феърплей (след като цял сезон ги наричаха притурка на Лудогорец), но левски били изтървали работата. Тва е българска черта: все някой друг да ми свърши работата на мен....

# 442
  • sf
Много точно казано. За това се надявам пак Лудогорец да станат шампиони.

# 443
  • София
Цитат
Не мога да повярвам, че са толкова заслепени от ЦСКА-СОФИЯ.

Никой не е заслепен, напротив, според мен са твърде наясно, че нещата в ЦСКА не вървят, но те не вървят в целия БГ футбол точно заради отбори и ръководители като тези от Разград. Години наред хегемония в БФС, подпиране от съдии, поръчнови назначения, мачкане на отбори, купуване на мачове и накрая в Евротурнирите им се вижда "класата".

ЦСКА държеше титлата в свои ръце, изпуснаха я, няма какво да се сърдят на този и онзи. Левски излезе, игра както можа и загуби достойно, поне в моите очи, макар и да не съм им фен. Да, може да са взели пари, моряците също могат да вземат, това си е техен проблем. ЦСКА трябваше просто да си вземат двата мача и друго не ги интересуваше. Виновни са си само те.

БГ футболът копае дъното. Друго няма какво да се каже.

# 444
  • София
Сега, че лудогорец са били подпирани - ясно е. Ама чак провал в евротурнирите - не съм съгласен. Всяко година левскари и цесекари им се смеят (на лудогорец) за провала в евротурнирите, но да не забравяме, че Лудогорец има 2 участия в ШЛ и доста участия в групите на Лига европа.

Не съм чувал никой от лудогорец, никога да твърди, че притежава най-боеспособния тим, такъв че да може да бие силните отбори от ЕВропа.

Да не забравяме, че до тая година в Бг първенство нямаше Никаква интрига, съответно това влияеше зле на играчите на лудогорец, скучно и слабо първенство. Разговарях с колега от Разград, той смята, че Лудогорец "сами си правят първенство интересно, мотивиращо" и пр;,, защото иначе не само никой не ходи по мачове, ами и по телевизията не ги гледа.....мачовете.

# 445
  • София
Лудогорец са изкуствено създаден отбор с единствена цел - бизнес и финансиран от неудовлетворен цскар. За никой не е тайна, че Домуса върти БФС и си право интересно когато и както иска. Същото се отнася и до Найденов.
Докато водещите отбори са управлявани от собственици като Домуса, Наско, Ганчев, Найденов и сие, така ще сме. На клубно ниво трагедия, на национално- пълен крах.
Стигнали до ШЛ. Стигат до предварителните групи с Чукарички и с някакви измислени отбори, съставени от бижутери и фрезисти, и толкова. Едно време БГ отбори са стигали до полуфинал на КНК. Сега си играйкат тук, купуват мачове, правят си веселото и се чудят що сме на този хал.
Подиграват се с децата по школите, купуват свободни агенти на кг и чакат нещо да се случи. Какво точно, те си знаят.

# 446
  • София
Мда....

Така е. Стигали са, стигали са БГ отбори до полуфинал, ама по същите тия времена румънски и сръбски отбори са дигали Купата! Ти да видиш, пак сме били по-назад.

Но! кое е по-важното? Че бг отбор е стигал полуфинал, ама в кой формат на ШЛ? Когато беше Кееееш. А сега, от новия формат, някой отбор от балканските да е стигал полуфинал? Не. Нали затова се правеха и преправяха тия формати на ШЛ, за да си играят все големите. С всяка промяна все повече се ограничава възможността на отборите от Източна европа да правят нещо голямо и да стигат по-напред. Едно време и Барселона и Ман Сити почваха от първи кръг и са играли срещу равностойни съперници, което пък е давало шанс на отбори като Стяуа и Цървена Звезда да вдигат купата. А сега? Големите почват директно от групите, и ако не знаете - от 32 места в групите, мисля около 26-27 са запазени, останалите няколко места се разиграват между 200 отбора - първи, втори, трети кръг на ШЛ и накрая плейоф за влизане в групите. То това си е една мини шампионска лига.

Затова не бива да се омаловажават фактите, че 2 български отбора са стигали групите на ШЛ. С това сито, тая цедка сега, това си е жив полуфинал, дет се вика!

# 447
  • София
Скрит текст:
Мда....

Така е. Стигали са, стигали са БГ отбори до полуфинал, ама по същите тия времена румънски и сръбски отбори са дигали Купата! Ти да видиш, пак сме били по-назад.

Но! кое е по-важното? Че бг отбор е стигал полуфинал, ама в кой формат на ШЛ? Когато беше Кееееш. А сега, от новия формат, някой отбор от балканските да е стигал полуфинал? Не. Нали затова се правеха и преправяха тия формати на ШЛ, за да си играят все големите. С всяка промяна все повече се ограничава възможността на отборите от Източна европа да правят нещо голямо и да стигат по-напред. Едно време и Барселона и Ман Сити почваха от първи кръг и са играли срещу равностойни съперници, което пък е давало шанс на отбори като Стяуа и Цървена Звезда да вдигат купата. А сега? Големите почват директно от групите, и ако не знаете - от 32 места в групите, мисля около 26-27 са запазени, останалите няколко места се разиграват между 200 отбора - първи, втори, трети кръг на ШЛ и накрая плейоф за влизане в групите. То това си е една мини шампионска лига.

Затова не бива да се омаловажават фактите, че 2 български отбора са стигали групите на ШЛ. С това сито, тая цедка сега, това си е жив полуфинал, дет се вика!
Никой не омаловажава факта. То си е за нас, че си затваряме очите пред истината, че БГ футбол няма. Стигнали до групите били, не е успокоение. Нямаме футбол. Ние играем футбол от преди 100 години и това се вижда на всеки европейски и световен форум, на който ние НЕ участваме, но пък хървати, сърби, поляци се представят дооооста прилично. Че те американци, СА и страни, които топка не са виждали, показват футбол, за който ние можем само да мечтаем. Ще кажете, да, на нац. ниво, на нас националното ни ниво е следствие на клубния батак, от който излизане няма.

# 448
  • София
Лудогорец е тумор за родния ни футбол.
Съжалявам.

# 449
  • София
Бях на стадиона вчера и съм горд с момчетата и публиката, която бе по-малобройна, но надвика тази на Левски. Тръгнах си обаче с горчив хап след протоколната победа на Лудогорец във Варна. Очаквах повече в атака от моряците. ЦСКА надигра тотално Левски и сините фенове вместо да размахваха светещите телефони с кеф (изведнъж забравиха за всички мизерии от Лудогорец и станаха оранжеви) да се благодарят на съдбата, че отърваха голям погром в този трагичен за Левски мач.

Ново разочарование на финала за ликата на конференциите. Скуадра Виола на която силно симпатизирам поне за мен несправедлво загуби този финал. Виолетовите бяха по-дейния отбор с по-добра и смела игра, но една фатална грешка и всичко приключи в самия край. Жалко.
Феновете на Уест Хям се изложиха много с поведението си по трибуните, но от английска публика какво друго да се очаква... Пияния докер навсякъде ще вилнее и ще се има за много велик, само защото е поданик на империята...

Общи условия

Активация на акаунт