Отговори
# 285
Миля, че е това всичко от което имаме нужда Одри. Мицеларната как ще я ползваш за бебето? Кое му чистиш с тампонче - лицето ли или има и друго приложение?

# 286
не знам защо всички се клепат с коково масло , всъщност то зверски запувша порите ба тялото по принцип.
За пидсичане аз лично нищо няма да ползвам по простата причина че именно заради това купивам биоразградими еко памперси.
Ако не дай си боже се наложи ще куоя судокрем или бе пантен.
За масаж ша взема нормално бебешко олио веледа наоример .
За коса и тяло или веледа или биодерма .
Мустела няма и да погледна да купя защото дълго време работех с деца и просто всяка втора майка се оплакваше от мустела и какви ли не чудесии съм видяла от нея.
Ла рош посе , Авент , Биодерма , и тези ще са моята насока.
Предпочитам козметика медицинска защото е в пъти по добра от обикновенните

# 287
Миля, че е това всичко от което имаме нужда Одри. Мицеларната как ще я ползваш за бебето? Кое му чистиш с тампонче - лицето ли или има и друго приложение?

Само за около очите с тампонче.

Кокосовото масло почнах да го ползвам след операцията, че ми го препоръчаха за белезите. На мен поне нищо не ми е запушвало.

# 288
то няма как да видиш дали ти запушва порите реално ко запушва Simple Smile Нее най добрата опция за мазане.
За ядене е по хубаво Wink

# 289
На мен много добре ми влияе кокосовото масло. Клепам се след всяка баня, много ми е приятно. Изчаквам 5мин и изплаквам горния слой леко иначе нямам нерви да го чакам да попие.
Отностно медицинската козметика - съгласна съм, че е по добра обаче не мисля, че е редно за новородено да се вземе голям и скъп комплект който после ако недай си боже има спицифична нужда да трябва да го даваш на позната да го ползва просто защото на мен не ми върши работа. За това сега ще пробрам олио на Хип и шампоан крем на Клоран, а после ако не стане Олиото мога да го ползвам и аз, а шампоана таткото и двете няма да ги хвърлим и ще купим друго за тест.

# 290
Мицеларната как ще я ползваш за бебето? Кое му чистиш с тампонче - лицето ли или има и друго приложение?
Не съм Одри, ама с мицеларната може да се чисти цялото тяло - особено гънките , както и зад ушичките. Много добър вариан е за почистване на дупето при смяна на памперси в движение.
Аз не бих използвала кокосово масло за бебе поради посочените от Бочито причини. Същият ефект има и домашната мас. 
Аз съм си избрала медицинска козметика, която да ползваме с бебо, но имам и доста тестери на различни марки и може и други да пробвам.

# 291
е да общо взето каквото и да вземеш си рискуваш да го дадеш на някой Simple Smile нямаме си идея какво ще иска нашето бебе като козметика.

# 292
Този комплект на Биодерма с чантата в Гален аптеки е 63лв. , има и 20% отстъпка и за отделните продукти Биодерма.
Аз обаче също по-скоро не го искам, защото измивният гел е само 200мл, а мицеларнтарата вода е 1л. Аз дори за себе си бавно изразходвам мицеларна вода, за сина ми не съм ползвала и не знам дали ще ми е необходима и то в това количество. Иначе много ми харесват промоционалните пакети с разни несесери, чанти, но поне и продуктите да не са излишни вътре.

# 293
Сега пък нямало да забележа Grinning
Такъв ми е опита и понеже е мой опит няма как да ми спориш, някак си знам какво се случва с мен - не ми запушва пори, а на лицето не слагам, ама там нямам нужда от омазняване.
За бебето се чувствам предупредена.

п.п. брат ми помня го мажеха със зехтин.

# 294
На мен ми подариха едно олио на Хип и за подсичане на Судокрем. Това Судокрем вече за подсечени дупенца ли е или за ежедневна употреба?
За измиване може би на Биодерма ще взема и някакво хидратиращо мляко. С олио се маже бебенцето през по-студените месеци, нали?
Иначе и аз се чудих дали е подходящо да мажа бебенцето с кокосово масло и други натурални тип бадемово и масло от карите , понеже аз използвам такива, но не знам да не би да са прекалено силни и концентрирани за бебешката кожа.
Навремето майка ми ме е мазала със зехтин и със свинска мас и кожата ми е супер 😁

# 295
Одри ти си някакво странно кълбо от негативизм!
Казвам ти че няма как да си видиш порите без да ги погледнеш реално под микроскоп та да разбереш че те реално се запушват, но нито ти споря нито искам да споря с теб изобщо.

Pischi Олио е за масажи Simple Smile Не само за студеното време, масаж е хубаво да че прави всеки ден защото той стимулира нервната система и развитието на мозъчето на бебето , може и с лосьон ако е по мазно.А судокрема е много мазно и е по скоро такова за вече подсечени , аз съм го ползвала при мен когато имах кожни проблеми като екземи и такива неща Simple Smile

# 296
И аз мазах първите седмици с преварен зехтин сина ми, докато му се лющеше кожата. Без лицето. Личната лекарка ми го препоръча. Тогава имах на А-дерма лосион, но той бързо попиваше. След като изпопадаха люспичките, спрях да го мажа, беше лятно бебе и нямаше нужда.
За зимно бебе сигурно трябва повече време да се хидратира кожата.

# 297
Не съм ти огледало Бочи, ако си негативна не ми го пиши на мене моля.

# 298
Аз се спрях на Weleda, след дъъълго проучване и събиране на мнения от приятелки.  Изцяло натурални са и се надявам да и понесат добре. Междувременно взех и за мен продукти от тази марка, добре се отразяват, но заради етеричните масла имат особена миризма, която не ми допада много.

# 299
аз няма как да не ти го пиша на теб при положение че ти виж какво ми изтъкваш . Извинявай но ти направо се палиш от всяко нещо което ти се каже. Нито споря нито нищо , този източник на инфо е достъпен в гугл.
За какво ми е да споря точно с теб. Радвам се че ти действа добре кокосовото олио.
Но тук обсъждаме козметиката за бебе за това изразих мнението си че кокосовото масло може да причини запушване на пори което няма как датго видиш реално е така.

Както и да е, с теб по всяка тема може да се караме просто защото имам чувството че не ти изнася мнението ми.Но аз и не държа да ти изнася, защо си решила че ти натрапвам моето не ми е ясно. Имаш си глава правиш си каквото си решиш в крайна сметка нее ли така.

Общи условия

Активация на акаунт