Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 665
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 065
Вчера не излизаше, днес има актуализация в маркета. След нея вече излиза бутона

# 1 066
  • гр. Кюстендил
Вчера не излизаше, днес има актуализация в маркета. След нея вече излиза бутона

Ще изчакам значи няколко дни и ще видим дали ще мога да актуализирам, ако не ще търся да им пиша. Може би има значение, че нямам google play  :\

# 1 067
За капачките на Кока Кола прилагам следният трик и ми ги приема макар и от второ въвеждане. След като даде невалиден код, изтривам последният символ от кода и го въвеждам отново същият символ и така ми приема кода.
След като ги приема,значи са валидни всички,но приложението е бъгаво.Защо ни пращат нови валидни кодове,а не си оправят проблема.

# 1 068
Сега и при мен не прие код от черна капачка (нова), а вчера нямаше проблем.

# 1 069
Когато пише, че промоцията не е започнала, значи кодовете са деактивирани. Имам стари, пак за Coca-Cola App, но нерегистрирани и пише същото.

# 1 070
С ваучер за Озон съм, от играта на Тайгър. Ама то с 10 лева няма какво да си купя Grinning Участвах веднъж за спорта, а те взеха, че ме изтеглиха...

# 1 071
Не ми пише, че промоцията не е започнала - пише "невалиден код" - колата е нова, не е от стара промоция и е купена вчера.  Бяха две, вчера регистрирах първата и прие кода.

# 1 072
Извинявам се за невежеството, кои са тия Тайгър 🤣🤣🤣

# 1 073
Здравейте,  имам доста да ви чета назад в темата, че напоследък все няма време.
Имам въпрос има ли актуална игра за гориво, че ще пътуваме в следващите дни....тази на ЕКО е била до вчера.

# 1 074
  • София
https://game.skycitycenter.com/
игра с покупка за над 30 лв само за София
от 20.09 до 20.10.2021г.

# 1 075
Извинявам се за невежеството, кои са тия Тайгър 🤣🤣🤣

Енергийни напитки, според моя вкус, и този на мъж ми, не са хубави.

# 1 076
С ваучер за Озон съм, от играта на Тайгър. Ама то с 10 лева няма какво да си купя Grinning Участвах веднъж за спорта, а те взеха, че ме изтеглиха...
Аз поръчвам често от озон и мога да оправя ваучера, но ще загубите 1 лв заради банковия/куриер превод.

# 1 077
beki8, ами той е електронен, пратиха ми го на имейл-а. Незнам какво да направя, защото не поръчвам от Озон по принцип, нямам и профил. Но мога да Ви го изпратя, ако имате интерес.
Пишете ми на ЛС да се разберем какво се иска от мен.

# 1 078
Coca Cola app работи вече. Въведох всички кодове и билет си взех!

# 1 079
  • София, Дружба 2
При мен работи КК арр, но не приема кодове. Пише, че са невалидни, което не е така. Писах им, пък да видим какво ще отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт