Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 616
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Разпиляна във въображението
На месинджъра им. Ще отговорят утре в работно време.

Благодаря!

# 1 051
  • Пловдив
Еее,най-накрая първа печалба за септември от наос😃Верно не играя много напоследък-едно че нямам много време,друго че не ми харесват наградите. Включих се за тротинетка на кола,но разбира се нищо и май никъде другаде.Дано има други игри с хубави награди-на кафета,бонбони и уиски че започва нашия цикъл от празници. Късмет на всички!

# 1 052
За капачките на Кока Кола прилагам следният трик и ми ги приема макар и от второ въвеждане. След като даде невалиден код, изтривам последният символ от кода и го въвеждам отново същият символ и така ми приема кода.

# 1 053
  • Пловдив
Малко извън четирите осмици Wink - току-що получих СМС, че печеля ученически комплект от BIC на Метро.
И аз.

# 1 054
За капачките на Кока Кола прилагам следният трик и ми ги приема макар и от второ въвеждане. След като даде невалиден код, изтривам последният символ от кода и го въвеждам отново същият символ и така ми приема кода.
Понякога и без да трия ми го приема, но от 2-3 ти опит.

# 1 055
  • Русе
Бях убедена  , че поне ученически комплект от Bic ще спечеля, даже не купих всичко за училище..тц, тц..срам😀😀😀 Но поне химикали имам за цяла година 😎

# 1 056
Една малка принцеса си тръгна много щастлива от нас.

Такава искрена радост не бях виждала скоро.Мечо хич не е 50см.,доста си е големичък,а очичките му са много сладки.
....моето дете чака тротинетка,ама аз съм оптимист Joy

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 07:47 от Stone flower

# 1 057
# 1 058
Здравейте, вчера към 17ч получих смс че печеля multicooker на Tefal от играта на Fairy в Kaufland. Бях забравила за нея, понеже играх и само с 1 бележка.  Звъннах на посочения телефон, жената от него пък ми продиктува друг е-мейл на който да изпратя данните си... ще видим какво ще стане ...

С Емека пробвах 10 пъти и се отказвам, явно Емечо не е за мен Simple Smile  Но се включих в чупа чупс и ще следя него сега .
Успех на всички

# 1 059
Имам 4 кода от Кола, и Фанта и нито един не приема... След около 10 неуспешни опита на капачка. Пробвах как ли не и не става...

# 1 060
  • София
Имам 4 кода от Кола, и Фанта и нито един не приема... След около 10 неуспешни опита на капачка. Пробвах как ли не и не става...
При мен тази сутрин е същото положение. Пробвах с три капачки и накрая им теглих една.....звучна Smiling Imp

# 1 061
При мен тази сутрин е същото положение. Пробвах с три капачки и накрая им теглих една.....звучна Smiling Imp
Значи, чакаме да отстранят проблема...

# 1 062
  • гр. Кюстендил
Да попитам за играта на ДСК - тези, които ползват DSK Smart, виждате ли някъде бутон за регистрация? Уж съм с най-новата версия на приложението, пък нямам нови бутони или нещо от сорта. Търсих в правилата мейл за въпроси, свързани с играта им, но не видях, ако някой е по-запознат и знае някакъв, ще се радвам да сподели, за да ги попитам и тях Simple Smile

# 1 063
  • София
Да попитам за играта на ДСК - тези, които ползват DSK Smart, виждате ли някъде бутон за регистрация? Уж съм с най-новата версия на приложението, пък нямам нови бутони или нещо от сорта. Търсих в правилата мейл за въпроси, свързани с играта им, но не видях, ако някой е по-запознат и знае някакъв, ще се радвам да сподели, за да ги попитам и тях Simple Smile
Тя не свърши ли? Имаше качени печеливши.

# 1 064

При мен се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт