Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 832
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В играта на Лидл имам едно участие от първата седмица. Днес видях, че продължава да ми пише, че имам 1 активирано участие. Значи ли това, че ще участвам и в следващите тегления?

Да, участвате докрая.
Имаше в темата от предната томбола с по 400 лв ваучери за Лидл
хора избирани с билети от предни седмици.

Здравейте,
Благодарим ти за участието в нашата игра „Твоето мнение“ и поздравления за късмета!
С участието си Вие спечелихте на томболен принцип ваучер за пазаруване в търговските обекти на Лидл България на стойност 20 (двадесет) лева.
Имам 20 лв ваучер за пазаруване, ама на всеки ред ги хоках, че не им работи Лидл+ и не може да се участва в другата томбола, така че едва ли е на томболен принцип, а по-скоро замазване на очите.
Купих Емека и Нескуик
мисля да се включа в Милка, Мимоза и Бела
записах се и в София мел.
Успех и късмет на всички!

Лидл са ми добавили ръчно 2 билета за томболата!

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 23:40 от lite16

# 76
  • при късмета
Миналата седмица три дни си борих да въведа един код от червена капачка в КК арр и накрая го прие.  Капачката беше от 2 л. бутилка и даде 1 точка........
Да разбирам, че трябва да опитва. Мерси.
Тъпо е така веднъж да приема, друг път не

# 77
Печеля Пуф от Лоренц. Много се радвам, защото точно тази награда исках. Участвах само с 1 бележка. Blush

В новите игри ще участвам в Емека и Милка . За сега.

За КК на мен ми дава по 2$ за регистриран код от 2 л. бутилка, златна капачка.

# 78
Не видях в актуалните игри тази на Fairy в Kaufland, а мисля, че я бяхме споменавали: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/kaufland-fairy.html

Раздвижиха се организаторите, дано и късмета ни се раздвижи. Успех на всички в игрите Simple Smile

# 79
Златните капачки дават по 2 коинса, черните - 1, независимо на какви бутилки са.

# 80
  • София, Дружба 2
Златната дава 2, но червената с код дава по една и наистина голям зор видях докато въведа кода. Нищо не се вижда и кой знае какво съм въвеждала, но от петък до неделя аз въвеждам и то пише невалиден код и накрая им се откъсна от сърцето 1 точица от 2 л. КК. Simple Smile

# 81
Играта на сокове Теди знае ли някой кога ще почне. Понеже не е виждам в активните игри, предполагам още не е почнала.

# 82
От къде може да се купи Mimosa?

# 83
Боже,аз даже и не знаех,че червените имат код😀😀😂.

# 84
  • при късмета
Боже,аз даже и не знаех,че червените имат код😀😀😂.
Не всички. В момента имам 2 бутилки вкъщи от 2 литра, едната има, другата не. Но много трудно се чете кода, с някакви бели символи е написан

# 85
Моите май нямат. Всеки ден купувам.
Има някакви 4 цифри. Едва ли е това?

# 86
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Срам ме е да си кажа колко участия имам в Морените......Само ще кажа , че са 8 за тротинетката.....
Милка бях почти толко за часовника.Естествено нищо.Ползваме Емека.Обикновенно се взима чувал от 4ките , седи в гаража и при нужда се качва.Така взимам и доста други неща.Сега обаче ще взимам на дребно заради играта.Дано поне там имам късмет.

# 87
Търсих днес в квартални магазини и никъде нямаше.Надявам се някой да сподели ако намери.

# 88
  • София/Търново
Търсих днес в квартални магазини и никъде нямаше.Надявам се някой да сподели ако намери.
И аз обиколих, е, не - няма. Само кърпички или друго. Тоалетна хартия - не. Ужас!

# 89
Утре ще проверя в Мира,Лили дрогерия и ДМ.В Билла и Лайф  няма.

Общи условия

Активация на акаунт