Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 876
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 90
Звънят от Хипер за мечетата

# 91

Само при мен ли в Coca-Cola App ми дава само наградата Суитчър?

# 92
При мен пък е само spotify

# 93
При мен я няма колонката:

# 94
  • Пловдив
Честита нова тема и много успех на всички през новия месец. И искам да попитам вчера ми пратиха във Фейса, че има игра на HM и трябва да се отговори на няколко въпроса и след това прати на 20 приятела и печелиш купон за доста голяма сума. Направих го и след това обаче нещо не станаха нещата и исках да ви питам имали наистина тази игра или е било някъква измама

# 95
Честита нова тема и много успех на всички през новия месец. И искам да попитам вчера ми пратиха във Фейса, че има игра на HM и трябва да се отговори на няколко въпроса и след това прати на 20 приятела и печелиш купон за доста голяма сума. Направих го и след това обаче нещо не станаха нещата и исках да ви питам имали наистина тази игра или е било някъква измама

С това изпращане на 20 човека със сигурност е измама. Ако я няма играта обявена на официалната фейсбук страница на марката, значи изобщо не е тяхна.

# 96

Вирус е това. Пращаха ми и на мен линк.
Брандове като този никога не правят такива игри.

# 97
Да се похваля с добро започване на месеца- първата ми награда от ИГ. 💜💜💜 Спечелих книги от Емас, направо не мога да повярвам.

КК явно имат някакъв проблем с приложението, понеже по-рано постоянно ми даваше грешка при регистрацията на кодове. Сега като влязох седяха само колонката и спотифай. Рефрешнах и всичко изчезна.

# 98
Да се похваля с добро започване на месеца- първата ми награда от ИГ. 💜💜💜 Спечелих книги от Емас, направо не мога да повярвам.

КК явно имат някакъв проблем с приложението, понеже по-рано постоянно ми даваше грешка при регистрацията на кодове. Сега като влязох седяха само колонката и спотифай. Рефрешнах и всичко изчезна.
Честито! Колко книги спечелихте?

# 99
  • Русе
Не мога да вляза в сайта на Милка..само аз ли?

# 100
# 101
  • Велико Търново
Благодаря за старанието на захарчето и Станимир!
Пореден месец се очертава да не играя в нищо. Може единствено в Милка да се включа, поне няма да трябва да купувам 4 шоколада на един път Simple Smile

# 102

Честито! Колко книги спечелихте?
Нямам представа. Попитаха ме какви книги чета и ще окомплектоват според предпочитанията на спечелилите, но изобщо не попитах колко са. Ще видя в петък, казаха че още утре ще ги изпратят.

# 103
Аз се надявах да спечеля и да ми пратят Ади Лару, но ме подминаха два пъти на косъм. 😏

# 104
Привет и от мен в новата тема,да е много късметлийска!
Аз вчера купих тх Емека от Кауфланд и сега разбирам,че съм се прецакала...

Общи условия

Активация на акаунт