Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 122 987
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 210
Охх днес ми е ден да се ядоссвам явно. В Аванти в квартала взех Коста кафе и на касата питам за талони - нямали, казали им да се участва с касовите бележки. Ок, написах си данните, пуснах бележката в кутията на Коста и сега чета правилата, че се участва с талони и касова бележка се представя за получаване на награда. Сега на Кока Кола ли трябва да пиша? Едва ли ще са валидни тези участия ...

И в моето Аванти има кутия, защото и аз се бях засилила да купувам кафе.
Нямало скреч, трябвало да пускаме бележките в кутията. Играта е до 30.09.

# 211
  • София
Здравейте,нетрябваше ли вчера да има последно теглене на Ариана.
И днес ли беше тегленето на София Мел.Благодаря предварително.

София мел теглене на 04 октовмри 2021 година
На Ариана са раздадени 7 по 6 карти=42 карти
остават още 8 неизтеглени карти -вчера е трябвало да ги изтеглят
значи днес трябва да ги напишат.

Скрит текст:
Тегленото на наградите ваучер ще се извършва на произволен принцип чрез томбола, която ще
се провежда в четвъртък. В продължение на 7 четвъртъка, считано от 15.07.2021г. до 26.08.2021 в
присъствието на двама представители на Организатора и един на Xplora (агенция) ще бъдат
изтегляни по 6 печеливши, на 02.09.2021 ще бъдат изтеглени 8 печеливши като на сайта
https://ariana.bg/promo ще бъдат публикувани първите цифри на телефонните номера на
печелившите (напр. 0887101***). Последните 3 символа от всеки мобилен номер няма да бъдат
видими.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 16:19 от lite16

# 212
  • Sofia
Охх днес ми е ден да се ядоссвам явно. В Аванти в квартала взех Коста кафе и на касата питам за талони - нямали, казали им да се участва с касовите бележки. Ок, написах си данните, пуснах бележката в кутията на Коста и сега чета правилата, че се участва с талони и касова бележка се представя за получаване на награда. Сега на Кока Кола ли трябва да пиша? Едва ли ще са валидни тези участия ...

И в моето Аванти има кутия, защото и аз се бях засилила да купувам кафе.
Нямало скреч, трябвало да пускаме бележките в кутията. Играта е до 30.09.

Ок, явно не е единичен случай, писах аз във фейсбук до Коста и Кока Кола (предполагам от едни и същи хора се поддържат страниците) за да попитам дали в този случай са валидни участията. Ще пиша ако отговорят.

# 213
А на София мел никъде не прочетох ,колко участия имаш право да направиш ?

# 214

Coca-Cola App в другите страни имат доста хубави награди. Надявам се и в България да се задействат и пуснат хубави награди. Също така в другите страни има и награди на Fuzetea. Отдавна е нямало игра на Fuzetea , дано пуснат в приложението скоро!

# 215
Цялата рода, примерно 😉 Както и ще се случи.
Но иначе 1 участие.

# 216
Даже и кола имат 😃

В София Мел можеш да участваш неограничен брой пъти!

# 217
# 218
Регистрирай се за безплатен тест на Ултрабланка Черна избелваща паста за зъби, 75 ml:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/product-test-904580

# 219
  • ЛОВЕЧ
WinMyBet  обявиха печелившите на големите награди

# 220
  • Сливен
"Останалите 480  финални играчи, които печелят сувенирна чаша, кейс за телефон и тениска с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков, ще бъдат уведомени чрез имейл."

Такаааа.. Аз съм със 182 точки,дали ще съм там?Някой с повече точки?

# 221
В приложението на КК може ли да се изтрие качена снимка?

# 222
А аз с моите 65.5точки каква ли награда да очаквам?

# 223
  • ЛОВЕЧ
"Останалите 480  финални играчи, които печелят сувенирна чаша, кейс за телефон и тениска с лицата и автографите на Христо Стоичков и Димитър Рачков, ще бъдат уведомени чрез имейл."

Такаааа.. Аз съм със 182 точки,дали ще съм там?Някой с повече точки?

Според мен не е имало достатъчно участници  и ще има награди за всички,по правило трябва тези награди да са на томболен принцип,а не според точките

# 224
  • Сливен
В правилата ли го пише,че не съм чела все още нищо.

Поправям се-пише на томболен принцип.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 19:11 от сикрет

Общи условия

Активация на акаунт