Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (114) - септември 2021

• 121 769
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 525
Печелившите от томболата на Gorenje
https://bg.hisense.com/tvoyat-dom-tvoyat-stadion
аз съм с 3 електроуреда и ме няма .... Честито на печелившите Simple Smile

# 526
може ли линк към играта,че не я намирам

# 527
# 528
  • пловдив

Качвам снимки, но не ми позволява да ги харесвам или споделям, така ли трябва да изглежда.имам нужда от диаманти, много моля да ми обясните как точно става това с приятелите или споделянето, защото ми писна да играя на игри

# 529
@Apopova, влезте в секция приятели и харесайте и споделете, своите и приятелските снимки.

# 530
Подарявам от късметчетата в Теленор
+1 безплатен месец при абонамент за Уча.се!
До 17.09 е, важи при абонамент за 12 или 24 месеца

# 531
Ако снимките стоят на изчакване, качете ги пак след малко - няма смисъл да се чака.

# 532
  • пловдив
Ако снимките стоят на изчакване, качете ги пак след малко - няма смисъл да се чака.

Те така си стоят от една седмица, не ми дава да ги харесам и моя мъж ми е приятел, той не ми ги вижда и неможе да ги хареса

# 533
Качвате ги на ново. И на мен са ми така.

# 534
  • София
Мисля, че това са големите мечета, а тези от сегашната игра ще са по-малки. 50 см мерят цялата дължина и с краката. Според мен ще са малко по-големи от динозаврите на барни.
Да, динозаврите бяха по 40 см.

Някой беше публикувал "Попълни анкетата и домашния ти любимец може да бъде нашият следващ "Petmall дегустатор". Ако чете тук, би ли споделил къде я намери? Не мога да открия нито срок на анкетата, нито печеливши. Прерових и страницата на Петмол във Фейсбук, но не видях нищо. Всъщност сега се осъзнах, че май никога не съм виждала печеливши от подобни анкети, а съм попълвала доста пъти на различна тематика.

# 535

Някой беше публикувал "Попълни анкетата и домашния ти любимец може да бъде нашият следващ "Petmall дегустатор". Ако чете тук, би ли споделил къде я намери? Не мога да открия нито срок на анкетата, нито печеливши. Прерових и страницата на Петмол във Фейсбук, но не видях нищо. Всъщност сега се осъзнах, че май никога не съм виждала печеливши от подобни анкети, а съм попълвала доста пъти на различна тематика.
На 7ми получих имейл, че сме избрани, иначе и аз търсих печеливши, но не намерих.

# 536
Скрит текст:

Качвам снимки, но не ми позволява да ги харесвам или споделям, така ли трябва да изглежда.имам нужда от диаманти, много моля да ми обясните как точно става това с приятелите или споделянето, защото ми писна да играя на игри
Не качвай снимки, на които се виждат лицата, а още по-малко деца.
Тегли от интернет и качвай неутрални снимки(природа, животни, космос, море и т.н.).

# 537
Аз редовно качвам снимки на природа и животни и не всички ми ги одобряват.

# 538
  • Пловдив
И на мен понякога не ми одобряват снимки в приложението на КК, но като ги кача малко по-късно или на следващия ден, са одобрени.
Похвалвам се с един Емечо от преди 5 минути, никъде другаде не играя. Малко ми е скучно откъм игри, очаквам нещо интересно с големи награди.
Пожелавам здраве и късмет на всички ви!

# 539
Печеливши за Xiaomi electric scooter за периода , са: Морени

0884 521 XXX
0887 809 XXX
0887 973 XXX
0884 243 XXX
0893 434 XXX
0885 532 XXX
0896 923 XXX
0894 366 XXX
0896 570 XXX